Widok

ortopeda gdynia, rumia

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam!
Mozecie polecic jakiegos dobrego ortopede z Gdyni, Rumi? Panstwowo badz prywatnie?
Musze sie wybrac z moja 4 latka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mieszkam w Rumi i mi pediatra poleciła dr Kalinowskiego. on przyjmuje z NFZ w Wejherowie na Św.Jana. jestem bardzo zadowolona, tylko ze długo czeka się na wizytę
ja bylam ostatnio na bilansie z cora i ma płaskostopie i koślawość kolan, pediatra zaleciła ćwiczenia, ale ja chce iść i tak do ortopedy dla pewności, a długo to znaczy ile?
za pierwszym razem to aż 4 miesiące!!!!! (akurat mogliśmy poczekać bo Mała miała pół roku). druga wizyta 2 miesiące czekania, ale ja jej robię sama rehabilitację, takie ćwiczenia, więc teraz chodzimy sprawdzać postępy. ale lekarz naprawdę solidny i dokładny. nie taki że jak wejdziesz to minuta i wizyta odpykana. myślę, że pewnie przyjmuje też prywatnie ale niestety nie wiem gdzie.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry