Widok

tornistry Gdańsk - gdzie i kiedy?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej,
gdzie w Gdańsku jest sklep/hurtownia gdzie znajdę duży wybór tornistrów? We wrześniu córeczka idzie do pierwszej klasy i przed zakupem chciałabym jej przymierzyć różne modele, a nie chcę jeździć po całym Gdańsku.
Kiedy kupować tornister - teraz przed wakacjami czy przed samym wrześniem? Kiedy ceny będą niższe?

Z góry dziękuję za info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Można znaleźć w centrach handlowych
może ktoś zna "zagłębie" dobrych tornistrów?
my w zeszłym roku kupowaliśmy w Auchan. Był duzy wybor, poprzymierzalismy sobie i ten, który okazal się najlepszy zamowilam przez internet. wyszlo dużo taniej.
Caroca a kiedy kupowałaś? Zastanawiam się czy teraz warto startować z zakupem czy poczekać do września (kiedy są niższe ceny)
zerknij na tornistry Topgal - mają sklep internetowy , porządnie wykonane polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie jest powiedziane, że ceny we wrześniu będą niższe, a za to może być już kiepski wybór. Wydaje mi się, że największy wysyp tornistrów jest w sierpniu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
my kupowaliśmy w sierpniu

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trymer/maszynka do strzyżenia - zbieram opinie (18 odpowiedzi)

dzieczyny, poszukuję jakiejś maszynki/trymeru (max do 150 PLN), która/-y tnie włosy od 0,5mm....

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

ciąża a żelowe paznokcie (13 odpowiedzi)

Witam koleżanki......czy wiecie o jakiś przeciwskazaniach do robienia sobie żeli w trakcie...

do góry