Widok

tort...

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
wiem ze kilka z was zajmuje sie robieniem toru. interesuje mnie tork ok 1 kg na 30 urodziny mojego męża. czy którą sby mi zrobiła taki nieduży i jaka cena?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poszukaj Kasi....''fajnetorty''...szczerze polecam. Dużo forumowiczek zachwala jej torty. Ja też zamówiłam u Kasi na roczek i byłam baaaaaaaaaaaaaaardzo zadowolona a teraz poczekam do kwietnia żeby na moja 30-chę zamówić u niej. Tort był inny niz takie z cukierni, piękny i smaczny!!!!
dokladnie polecam Kasie - bralam juz od niej 2 torty (na chrzciny i roczek coreczki) a jutro trzeci - tez na 30 meza

fajnetorty@wp.pl
ja również zajmuję sie tortami
zapraszam na
http://www.pieczenie-natalia.pl jest tam galeria :)

ja rowniez polecam Kasie,robila mi w grudniu tort na wieczor panienski,byl rewelacyjny,poprostu piekny no i przy tym bardzo smaczny:)
Dziewczyny, jest mi naprawdę ogromnie miło, że moje torty ucieszyły Waszych gości na imprezach :)))
Wszystkich chętnych zapraszam do kontaktu ze mną na adres fajnetorty@wp.pl, bo ja rzadko zaglądam na forum z braku czasu.

Pozdrawiam słodko
Kasia
zapraszam do mojej galerii z tortami:
a ja na poczatek marca potrzebuje tort na 3 ur syna musi koniecznie byc z ben 10, najlepiej zeby miescily sie na nim podobizny wszystkic kosmitow jaki koszt?na 15 os
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
Ja również polecam Kasię, robi pyszne i piękne torty :)
super torty :)
Skusze sie i zamowie na roczek coreczki
hehehe zakładka 'dla dorosłych'- fenomenalne:):) uśmiałam się jak nie wiem co:):):)

image
Ja też robię torciki, dowolny kształt i smak :) jak ktoś jest zainteresowany to prześlę e-mailem ofertę :)
sowka jakbym mogła to ja poproszę :) aniolek630@wp.pl
To ja tez polecam Kasie!!!! Tort Rogatywka na 50 urodziny Andrzeja, byl dla meza mojej kolezanki -rewelacja!!!! Robil wrazenie wizualne, no i smakowe :D
A jakie tort na 30 urodziny meza? Wlasnie sama musze zamowic i nie wiem, co by to moglo byc....
wysłane :)
Również polecam panią Kasię, wykonała tort na roczek Córeczki oraz na 30 męża ( w galerii zdjęć "30"z blondynką).

Wszyscy byli pod wrażeniem:) Torty oczywiście bardzo smaczne.
Polecam formuowiczke pieczenienatalia ,wyzej podala link.
Korzystalam,bylam mega zadowolona:)
malaniunia :)

Dziękuję i oczywiście zapraszam ponownie :)

http://www.pieczenie-natalia.pl

poproszę cie kasiu o ofertę

beatapawel7@wp.pl
Kaśka, ale masz zdolności!!! Cuda...
Dzięki dziewczyny, aż mi się miło zrobiło :)))
A Sara-03 zamówiła ostatnio baaardzo ciekawy tort dla męża :)))) - myślę, że się nie pogniewa, jak go ujawnię - w mojej galerii http://www.picasaweb.google.pl jest pod nazwą "bikini" :)))
Adres galerii źle się otwiera - teraz mam nadzieję, że będzie ok
http://picasaweb.google.com/fajnetorty
fajne torty mam pytanie. ile kosztuje 1 kg tortu? gdzie mozna odebrac? czy na 22.01 mozna jeszcze zamowic ? i czy ze świnką peppą także robisz?
super, ile kosztował taki torcik BIKINI ???? zastanawiam się czy tez dla męża nie zamówić i ile trzeba wcześniej złożyć zamówienie ???
Oczywiście mogę zrobić Świnkę Peppę, bikini ... :)
W celu uzgodnienia szczegółów zapraszam do pisania na maila fajnetorty@wp.pl
jakie smak tortów polecacie ?... bedę zamawiać na chrzciny ale nie miałam przyjemności ich kosztować a wiem,ze spooro smaków ma w swojej ofercie..
polecam w gdyni
http://www.tortyibabeczki.pl
fajnetorty - wysłałam maila ;-)
Oto tort od Kasi z fajnychtortow, jaki zrobila dla mojego meza -wygladal wspaniale, a smakowal jeszcze lepiej
image

Uploaded with ImageShack.us
a jaki smak wybrałaś - ja chcę zamówić na chrzest ale nie mam pojęcia jaki smak wybrać...tyle ich ma
jaka jest cena za 1 kg?
Muszelka ja nie okreslilam smaku-napisalam tylko,ze ma byc bez alkoholu, bez kawy i bez czekolady, bo chcialam zeby i dzieci mogly go zjesc. Byl wspanialy, raz przelozony wisniami, raz taka lekka pianka (cos jak ptasie mleczko) -nie wiem jak to okreslic, ale byl pysznyyyyy i na pewno jeszcze zloze zamowienie na kolejny :)
A cena za kilogram to w sumie nie wiem-chcialam tort "prezent" na 14 osob, kwadratowy i dostalam odpowiedz,ze bedzie kosztowal 130zl i tyle zaplacilam. Spokojnie wystarczylby na 20 osob, choc byly same lasuchy to jeszcze sporo zostalo ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry