Widok

tort...

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
wiem ze kilka z was zajmuje sie robieniem toru. interesuje mnie tork ok 1 kg na 30 urodziny mojego męża. czy którą sby mi zrobiła taki nieduży i jaka cena?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poszukaj Kasi....''fajnetorty''...szczerze polecam. Dużo forumowiczek zachwala jej torty. Ja też zamówiłam u Kasi na roczek i byłam baaaaaaaaaaaaaaardzo zadowolona a teraz poczekam do kwietnia żeby na moja 30-chę zamówić u niej. Tort był inny niz takie z cukierni, piękny i smaczny!!!!
dokladnie polecam Kasie - bralam juz od niej 2 torty (na chrzciny i roczek coreczki) a jutro trzeci - tez na 30 meza

fajnetorty@wp.pl
ja również zajmuję sie tortami
zapraszam na
http://www.pieczenie-natalia.pl jest tam galeria :)

ja rowniez polecam Kasie,robila mi w grudniu tort na wieczor panienski,byl rewelacyjny,poprostu piekny no i przy tym bardzo smaczny:)
Dziewczyny, jest mi naprawdę ogromnie miło, że moje torty ucieszyły Waszych gości na imprezach :)))
Wszystkich chętnych zapraszam do kontaktu ze mną na adres fajnetorty@wp.pl, bo ja rzadko zaglądam na forum z braku czasu.

Pozdrawiam słodko
Kasia
zapraszam do mojej galerii z tortami:
a ja na poczatek marca potrzebuje tort na 3 ur syna musi koniecznie byc z ben 10, najlepiej zeby miescily sie na nim podobizny wszystkic kosmitow jaki koszt?na 15 os
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
Ja również polecam Kasię, robi pyszne i piękne torty :)
super torty :)
Skusze sie i zamowie na roczek coreczki
hehehe zakładka 'dla dorosłych'- fenomenalne:):) uśmiałam się jak nie wiem co:):):)

image
Ja też robię torciki, dowolny kształt i smak :) jak ktoś jest zainteresowany to prześlę e-mailem ofertę :)
sowka jakbym mogła to ja poproszę :) aniolek630@wp.pl
To ja tez polecam Kasie!!!! Tort Rogatywka na 50 urodziny Andrzeja, byl dla meza mojej kolezanki -rewelacja!!!! Robil wrazenie wizualne, no i smakowe :D
A jakie tort na 30 urodziny meza? Wlasnie sama musze zamowic i nie wiem, co by to moglo byc....
wysłane :)
Również polecam panią Kasię, wykonała tort na roczek Córeczki oraz na 30 męża ( w galerii zdjęć "30"z blondynką).

Wszyscy byli pod wrażeniem:) Torty oczywiście bardzo smaczne.
Polecam formuowiczke pieczenienatalia ,wyzej podala link.
Korzystalam,bylam mega zadowolona:)
malaniunia :)

Dziękuję i oczywiście zapraszam ponownie :)

http://www.pieczenie-natalia.pl

poproszę cie kasiu o ofertę

beatapawel7@wp.pl
Kaśka, ale masz zdolności!!! Cuda...
Dzięki dziewczyny, aż mi się miło zrobiło :)))
A Sara-03 zamówiła ostatnio baaardzo ciekawy tort dla męża :)))) - myślę, że się nie pogniewa, jak go ujawnię - w mojej galerii http://www.picasaweb.google.pl jest pod nazwą "bikini" :)))
Adres galerii źle się otwiera - teraz mam nadzieję, że będzie ok
http://picasaweb.google.com/fajnetorty
fajne torty mam pytanie. ile kosztuje 1 kg tortu? gdzie mozna odebrac? czy na 22.01 mozna jeszcze zamowic ? i czy ze świnką peppą także robisz?
super, ile kosztował taki torcik BIKINI ???? zastanawiam się czy tez dla męża nie zamówić i ile trzeba wcześniej złożyć zamówienie ???
Oczywiście mogę zrobić Świnkę Peppę, bikini ... :)
W celu uzgodnienia szczegółów zapraszam do pisania na maila fajnetorty@wp.pl
jakie smak tortów polecacie ?... bedę zamawiać na chrzciny ale nie miałam przyjemności ich kosztować a wiem,ze spooro smaków ma w swojej ofercie..
polecam w gdyni
http://www.tortyibabeczki.pl
fajnetorty - wysłałam maila ;-)
Oto tort od Kasi z fajnychtortow, jaki zrobila dla mojego meza -wygladal wspaniale, a smakowal jeszcze lepiej
image

Uploaded with ImageShack.us
a jaki smak wybrałaś - ja chcę zamówić na chrzest ale nie mam pojęcia jaki smak wybrać...tyle ich ma
jaka jest cena za 1 kg?
Muszelka ja nie okreslilam smaku-napisalam tylko,ze ma byc bez alkoholu, bez kawy i bez czekolady, bo chcialam zeby i dzieci mogly go zjesc. Byl wspanialy, raz przelozony wisniami, raz taka lekka pianka (cos jak ptasie mleczko) -nie wiem jak to okreslic, ale byl pysznyyyyy i na pewno jeszcze zloze zamowienie na kolejny :)
A cena za kilogram to w sumie nie wiem-chcialam tort "prezent" na 14 osob, kwadratowy i dostalam odpowiedz,ze bedzie kosztowal 130zl i tyle zaplacilam. Spokojnie wystarczylby na 20 osob, choc byly same lasuchy to jeszcze sporo zostalo ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry