Widok

tort z Sabinki

Kulinaria Temat dostępny też na forum:
Jaki polecacie smak tortu z Sabinki?może ktoś zamawiał chodzi o tort na kremie bo będzie w kształcie samochodu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja z sabinki zawsze zamawiam na smietanie nigdy na kremie czy masle, ale dlatego ze nie lubie(dla mnie za ciężki), czekalodowo-wisniowy
pycha, tez w kształcie samochodu był, na drugie urodziny mojego synka
dzieciakom az sie uszka trzęsły tak sie zajadały:)

to jest jedyna cukiernia w której kupuję torty
ja rowniez polecam torty na smietanie, sa takie puszyste i lekkie :) kazdy smak jest pyszny :) zamawiam torty w sabince badz w sowie na zmiane :)
ja tez wole na smietanie, ale jadlam na kremie raz u szwagierki wlasnie auto i byl jak dla mnie paskudy tylko wizualnie ok ale w srodku wszystko bylo na nie smak okropny.
Tak ja też bym wolała na śmietance ale w Sabince torty w kształcie samochodu robią tylko i wyłącznie na kremie i inne kształty też z racji tego, że na śmietance nie ulepią takie cuda i by się nie trzymało
Witam,
Ja robie torty w kształtach na smietanie z mascarpone ( bez dodatku żelatyny i fixow) w sam raz dla dzieci :)
Zapraszam do siebie
aniteczka1@op.pl

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry