Widok

torty mrozone z oferty Lidl ...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
oo te
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-6AF0E199-A3D94911/lidl_pl/hs.xsl/index_30770.htm

warto kupić ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
z lidla nie kupuje ale w anglii mrozone torty sa dosc popularne i przepyszne wiec polecam sprobowac, a nie kupuje bo w moim miescie lidla nie ma a i tak towar rozni sie od tego w pl

polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no własnie chyba kupię na próbę ..mam nadzieję , ze nie będzie wtopy :-)
wygladaja pysznie:)
na opakowaniu wygladaja tak zachecająco, ze mozna własny język połknąć:P
daj znac jak juz kupisz, co z tego wyszlo w praktyce?
Tort latte kupiony i czeka w zamrażalniku na okazję, więc się nie wypowiem natomiast mogę polecić z lidla mrożone tarty z kruszonką.

Próbowałam wszystkie i wszystkie są super, ale mi najbardziej smakuje ze śliwkami i z wiśniami (może dlatego że sama nie robię z tych owoców). Może ciut za słodkie, ale wiedząc to można wziąć mniejszy kawałek.

I warto je przygotować w piekarniku - mieszkanie pachnie jak po domowych wypiekach i mało kto się zorientuje, że to kupne ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
mrozone tarty to rozumiem - ale ciekawe jak sie zachowuje ten krem po wyjeciu z zamrazalnika... zeby był lodowy to rozumiem ze trzeba jeśc zmrozony ale taki ?? .. czekam na relacje tych co kupia
Ja kupiłam tort szwardzwaldzki- czyli do rozmrożenia i polecam. Rozmrażałam w lodówce, wyjęłam po prostu na noc. Tort smaczny, masa lekka, nie za słodki, na pewno skuszę się jeszcze nie raz. Na zrobienie takiego tortu wydałabym więcej niż przeszło 20zł a ile czasu by pochłoną!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
zakupiłam wczoraj 3 rodzaje tych tortów (dwa większe i 1 mniejszy ) - próba mniejszego w sobotę a tych większych dopiero 3listopada ale dam znac czy były dobre .
Już kiedyś jadłam u kogoś taki tort mrożony ( ale nie lodowy bo to różnica) i był włąsnie baaardzo smaczny. Liczę , że te też będą dobre
:-), chciałam tort sama robić bo te z cukierni mi ostatnio nie smakują ale skoro jest okazja wypróbowac te z oferty Lidla to się skusiłam .
Ogólnie torty/ciasta można mrozić ..

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry