Widok

troche z "innej beczki"...co kupić 7 latce na urodzinki?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Podpowiedzcie prosze co kupic dziewczynce na 7 urodzinki???Z czego dziecko w tym wieku bedzie się najbardziej cieszyło? Chodzi o to ,że mój 7 letni syn idzie do koleżanki na urodzinki i właśnie nie bardzo wiemy co by jej tu kupić? Chłopakowi to pewnie bym wiedziała.ale dziewczynce????może,któras ma np. córeczkę w tym wieku i może coś podpowiedzieć???
Będe wdzięczna:)
Kasia

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
meza chrzesnica wymyslila sobie zestaw fryzjerski:)

Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
upc cięzka sprawa a może pamiętnik
Oj dużo można kupić w zależności od przeznaczonej kwoty. Dziewczynki lubią różne "pierdółki" z biżuterii, na włosy, zestaw kosmetyków(np. barbie. 29zł+wysyłka), grę planszową( na twister) ok 34 zł na allegro, puzzle, książkę, pamiętnik, jakiś fajny zestaw np. pluszowy zeszyt+długopis....itp, itd
ciekawe,ciekawe.Myślę,że coś wybiorę:)

image
albo jakas bluzeczke plus spineczke, dziewczynki ciesza sie z czegos nowego do strojenia
image
Moje dziewczynki z klasy szaleją za Bratz. Mają po osiem lat. Myślę że każda dziewczynka lubi coś z tej serii. Koleżanki z pracy potwierdzają że ich uczennice też bawią się tymi lalkami na przerwach. Można znaleźć do nich różne dodatki, ciuchy, akcesoria. Gdybym była siedmiolatką to bym taką Bratz chciała.

image
image
[b]Lista 2009 - http://buninka.dobrynet.pl/sluby2009.php[/b]

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

Obniżenie /wypadanie macicy (1238 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

do góry