Widok

ubranko na chrzest

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny czy znacie jakieś sklepy gdzie mozna kupić cos fajnego dla dziewczynki na chrzest ? mamy chrzciny za 2 tyg a ja juz przeleciałam kilka sklepów w gdańsku i cały pruszcz i nic nie ma ! chciałabym jakiś biały kombinezon tak żeby mała mogła jeszcze w nim przez zime pochodzić.
Proszę doradzcie gdzie szukać ;-) bo już mi ręce opadają
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam biały welurowy pajac ale na 68 nie wiem czy o cos takiego ci chodzi

nie ja chce taki kombinezon biały na zime i jakąś sukienke pod spód i cieplejsze spodenki i body i sweterek
ja kupiłam kombinezon taki kremowy w H&M bardzo mi się sprawdza jest super i w nim chce chrzcić bo to w zimie będzie ;)
kanka9 a w jakim h&m kupiłaś , tzn.gdzie? ;-)
też widziałam ładne białe w H&M ja akurat widziałam na Matarni, ale wydaje mi się że w każdym H&M maję ten sam towar
Ja kupowałam w Galerii ale na matarni też widziałam te same. Ja w ogóle bardzo jestem zadowolona z jakości ubranek H&M i często tam cos Marysi kupuje bo i wzory mi sie podobają ;-)
We Wrzeszczu jest sklep z ubrankami do Chrztu, idąc od ulicy Miszewskiego w górę z prawej strony, przed restauracąi chińską. W tym sklepie można wszystko do chrztu kupić dla maluszka. Powodzenia.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry