Widok

ubranko na chrzest

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny czy znacie jakieś sklepy gdzie mozna kupić cos fajnego dla dziewczynki na chrzest ? mamy chrzciny za 2 tyg a ja juz przeleciałam kilka sklepów w gdańsku i cały pruszcz i nic nie ma ! chciałabym jakiś biały kombinezon tak żeby mała mogła jeszcze w nim przez zime pochodzić.
Proszę doradzcie gdzie szukać ;-) bo już mi ręce opadają
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
We Wrzeszczu jest sklep z ubrankami do Chrztu, idąc od ulicy Miszewskiego w górę z prawej strony, przed restauracąi chińską. W tym sklepie można wszystko do chrztu kupić dla maluszka. Powodzenia.
Ja kupowałam w Galerii ale na matarni też widziałam te same. Ja w ogóle bardzo jestem zadowolona z jakości ubranek H&M i często tam cos Marysi kupuje bo i wzory mi sie podobają ;-)
też widziałam ładne białe w H&M ja akurat widziałam na Matarni, ale wydaje mi się że w każdym H&M maję ten sam towar
kanka9 a w jakim h&m kupiłaś , tzn.gdzie? ;-)
ja kupiłam kombinezon taki kremowy w H&M bardzo mi się sprawdza jest super i w nim chce chrzcić bo to w zimie będzie ;)
nie ja chce taki kombinezon biały na zime i jakąś sukienke pod spód i cieplejsze spodenki i body i sweterek
ja mam biały welurowy pajac ale na 68 nie wiem czy o cos takiego ci chodzi

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry