Widok

uderzenie w ciemiączko pomocy!!

Brzeźno Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam!
Mamy miesieczne dziecko, w nocy bierzemy synka ze soba do lozka z mezem bo wygodniej mi je tak karmic niz wstawac w nocy do lozeczka..
Dzis maly przekrecil sie w moja strone glowka tak ze lezal zaraz obok mojej reki i zaspana uderzylam lekko lokciem prosto w jego ciemiaczko:(
zaczal plakac ale to dlatego chyba ze byl glodny(wczesniej stekal i obudzil sie na jedzenie)
moja pediatra na dzieci zdowe przyjmuje tylko wtorki i srody..
do tego Wiktorek jest po szczepieniu i ma stan podgoraczkowy i nawet nie zauwaze zadnych objawo gdyby cos sie dzialo z glowka..
Dodam ze bylo to lekkie uderzenie normalnie w inna czesc ciala to by nawet nie poczul..
Czy jest jakies badanie zeby stwierdzic czy nic nie jest uszkodzone?? Bardzo sie martwie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
wiesz co jak sie martwisz to jedz może na izbę przyjęc , tak dla świętego spokoju.

i nie martw sie na pewno bedzie wszytsko dobrze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Raczej nic się nie stało :)
jednak jak się martwisz to tak jak napisała aleksandra jedź na IP. Oni tam sprawdzą i pewnie zrobią USG główki :)
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie tak. IP zrobią USG główki, a Ty będziesz spokojniejsza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry