Widok

w co można się przebrać "domowym sposobem"na bal?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
może macie jakieś pomysły, nie mam za dużo funduszy na wypożyczenie stroju może wiec coś da się wymysleć niedrogo?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zależy jakie masz ciuchy ale czasem można jakoś poskładać spódnicę z bluzką do tego biżuteria fryzurka make-up i .....
image
fotografia ślubna, chrzciny, ciąża,rodzinnie- http://www.betrisa.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
może cyganka ? kolorowa chustka na głowę, falbaniasta spódniczka, kolorowe plastikowe klipsy za grosze
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja kiedyś zrobiłam pszczołę - dwa złączone metalowe sitka od herbaty na oczy, koszulka czarna z naszytymi żółtymi pasami, czułki i skrzydełka kupiłam za grosze w jakimś markecie z wyprzedaży przebrań dla dzieci,
była jeszcze biedronka - czerwona koszulka, pod spodem na plecach poduszka, czarne kropy naszyte, leginsy czarne, czułki na głowie z wypchanych czarnych rajstop
może nie brzmi to fantastycznie, ale naprawdę wyszło super
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
u nas w przedszkolu byl Tatus- plywak - mial na swoje ciuchy ubrane kapielowki, gogle plywackie i recznik na szyi.

Ja moge udostepnic Mexykanina ( kapelusz i kolorowe ponczo) na czekolade :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
dla kobiety chyba najłatwiej za hawajkę :P zrobić z bibuły spódniczkę i naszyjnik z kwiatów ;)

przy okazji remontowych porządków znalazłam fajne pomysły na dziecięce stroje(z 1980r.!!!) - zdjęcia i sposób wykonania :)

postaram się zeskanować i wrzucić tutaj :)

- lalka
- Czerwony kapturek
- Rumcajs
- kogut
- Wiosna
- baletnica
- Japonka
- Kot w butach
- Hawajka
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
AgusiaGda - jestem ciekawa... czekam na skany ;)
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wątek AgusiGda o strojach image
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

http://forum.trojmiasto.pl/Zrob-sama-przebranie-dla-swojego-dziecka-t142297,1,16.html
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
ktoś jeszcze coś podpowie
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Parę lat temu przebrałam się za motyla. Skrzydła i czułki sama zrobiłam (jeszcze wtedy nie było ich w H&M) sukienkę miałam "balową" - baardzo błyszczącą, po mamie :-)
Inny pomysł to za lekarza- zielony fartuch i maseczka + czapeczka, pewnie w aptece można kupić, do tego strzykawki, plasterki, może stetoskop.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
tanich ciuchów albo gotowych strojów poszukaj w lumpakch :)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

ciąża a żelowe paznokcie (13 odpowiedzi)

Witam koleżanki......czy wiecie o jakiś przeciwskazaniach do robienia sobie żeli w trakcie...

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

do góry