Widok
1,5 cm i nie widziałaś tego na łyżeczce a dziecko się nie dławiło? Biegunkę? to raczej chyba powinno mieć trudności w wydaleniu, a może to jakieś niezmiksowane warzywa?
Przecież nie podała dziecku tego do zjedzenia!!!!
Przecież nie podała dziecku tego do zjedzenia!!!!
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
nie będę się wdawała w dyskusję bo to bez sensu...producentowi też nic nie udowodnię bo nie kręcę filmów z otwieraniem i podawaniem każdej łyżeczki...
napisałam ostrzeżenie żeby inne mamy zwróciły uwagę na podawany słoiczek- ja ufałam że te markowe obiadki są poddawane najwyższej kontroli a tu taka niespodzianka...
napisałam ostrzeżenie żeby inne mamy zwróciły uwagę na podawany słoiczek- ja ufałam że te markowe obiadki są poddawane najwyższej kontroli a tu taka niespodzianka...
Muszyca, bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Pragniemy zapewnić, że jakość i bezpieczeństwo naszych produktów to dla nas bezwzględny priorytet. Dokładamy wszelkich starań, by wszystkie nasze wyroby spełniały rygorystyczne wymagania jakościowe, a każdy sygnał o jakiejkolwiek nieprawidłowości traktujemy z wielką powagą i niezwłocznie sprawdzamy. Jeżeli jest to możliwe, prosimy o zachowanie opakowania.
Prosimy o kontakt z Centrum Informacji dla Rodziców pod adresem: cs@pl.nestle.com lub telefonicznie: 801 333 000, by jak najszybszej wyjaśnić opisywaną sytuację.
Ekspert. Nestlé
---
Ekspert. Nestlé, udziela porad i odpowiada na pytania związane z produktami NESTLE, a także kwestiami dotyczącymi żywienia dzieci. Zachęcamy do kontaktu z Centrum Informacji dla Rodziców. Adres e-mail oraz numer kontaktowy dostępne są naszych oficjalnych stronach.
Prosimy o kontakt z Centrum Informacji dla Rodziców pod adresem: cs@pl.nestle.com lub telefonicznie: 801 333 000, by jak najszybszej wyjaśnić opisywaną sytuację.
Ekspert. Nestlé
---
Ekspert. Nestlé, udziela porad i odpowiada na pytania związane z produktami NESTLE, a także kwestiami dotyczącymi żywienia dzieci. Zachęcamy do kontaktu z Centrum Informacji dla Rodziców. Adres e-mail oraz numer kontaktowy dostępne są naszych oficjalnych stronach.
Koleżanka miała taką samą "niespodziankę " .
Okazuje się ,iż obie Panie zakupiły w dość podobnym czasie i w
tym samym sklepie słoiczki Gerbera.
Dlaczego tak negatywnie komentujecie ,jeśli ktoś chce Was ostrzec?
U koleżanki to były 1cm drewienka ( jakby ktoś zapałkę pociął)
i NIE wyglądało to jak kawałki mięska ,więc dziecku tego nie dała zjeść.
Okazuje się ,iż obie Panie zakupiły w dość podobnym czasie i w
tym samym sklepie słoiczki Gerbera.
Dlaczego tak negatywnie komentujecie ,jeśli ktoś chce Was ostrzec?
U koleżanki to były 1cm drewienka ( jakby ktoś zapałkę pociął)
i NIE wyglądało to jak kawałki mięska ,więc dziecku tego nie dała zjeść.
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Muszyca, dziękujemy za skontaktowanie się z Centrum Informacji dla Rodziców. Niestety do tej pory na naszą skrzynkę nie otrzymaliśmy Twojej wiadomości. Czy istnieje możliwość przesłania jej jeszcze raz na adres: cs@pl.nestle.com? Dla pewności prosilibyśmy, aby wielkość załączników nie przekraczała 2MB.
Jolkafasolka, tak jak pisaliśmy powyżej, wszelkie zaistniałe nieprawidłowości traktujemy bardzo poważnie, gdyż jakość i bezpieczeństwo naszych produktów jest dla nas największym priorytetem. Jeżeli jest to możliwe prosimy mamę o kontakt z Centrum Informacji dla Rodziców pod adresem: cs@pl.nestle.com lub telefonicznie: 801 333 000. Wszelkie tego typu zgłoszenia pragniemy jak najszybciej wyjaśnić.
Ekspert. Nestlé
---
Jolkafasolka, tak jak pisaliśmy powyżej, wszelkie zaistniałe nieprawidłowości traktujemy bardzo poważnie, gdyż jakość i bezpieczeństwo naszych produktów jest dla nas największym priorytetem. Jeżeli jest to możliwe prosimy mamę o kontakt z Centrum Informacji dla Rodziców pod adresem: cs@pl.nestle.com lub telefonicznie: 801 333 000. Wszelkie tego typu zgłoszenia pragniemy jak najszybciej wyjaśnić.
Ekspert. Nestlé
---
Muszyca, Twoja wiadomość z nickiem muszyca nadal nie wpłynęła do Centrum Informacji dla Rodziców. Jeżeli wysłałaś do nas informację pod innym nazwiskiem/nickiem to koniecznie się z nami ponownie skontaktuj. Zależy nam na podjęciu jak najszybciej działań sprawdzających zasygnalizowaną przez Ciebie sprawę. Dziękujemy za kontakt.
Ekspert. Nestlé
---
Ekspert. Nestlé
---
Ja z Gerbera podawałam tylko przeciery owocowe z obiadków zrezygnowałam bo dziecie miało za każdym razem masakrycznie odparzoną pupę i to już przy tej nowej seri Do remi ,gdzie producent po całej aferze z Mom zarzekał sie ,że takiego mięsa już tam nie pakują.Za to po obiadkach Hipp nigdy takiego problemu nie było.