Widok

waga w ciazy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ile przytylyscie do 25 tyg ciazy ? i jeszcze jedno, czy kiedy kolwiek zdazyly wam sie jakies glupie komentarze od lekarza, pielegniarki co do waszej wagi? albo jak was badały na fotelu i dotknely brzucha i taki tekst: ale sadło ;/ albo cos w tym stylu ? strsznie mnie takie zachowanie drazni, ja do tej pory przytylam 6-7 kg niby malo, ale ostatnio na wizycie lekarka do mnie ze z dużą waga zaczełam i zaczela jakies glupie teksty walic... czy oni maja do tego prawo ? jak sie zachowac w takiej sytuacji ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
co to wogole ma byc! takie odzywki! nie maja prawa wyglaszac takich komentarzy!! ja startowalam z waga 59 a teraz waze 66. mnie najbardziej martwi, ze zrobil mi sie straszny cellulit;/ no ale ja jem slodycze;/ nie za duzo ale musze sobie skubnac jakiegos cukiereczka;/
ja przytylam 12 kg przez cala ciaze a zrzucilam przez miesiac wiecej niz przybylo czyli 14 i teraz waze caly czas 49 kg a przed ciaza 52 kg
ja ogólnie mało tyłam w ciązy a od 7 miesiąca co 2 tygodnie 3 kg więc w sumie przytyłam 28 :) dodam ze to nie był tłuszcz tylko strasznie zbierała mi się woda w organizmie
Głupie komentarze oczywiście były jak najbardziej!!!!!!!!
Czułam się tak jakbym wpieprzała niewiadomo co!!!
ja sie wogole nie przejmowalam.jakos od 6 miesiaca wręcz "żarłam"a nie jadłam,bo taką mialam potrzebę i ochotę.głodna mialam chodzic;P?

Suma sumarum wiekszosc to i tak była woda tak jak u xElki.mialam jej ponad normę nieco i bylam mocno opuchnięta,a woda jak wiadomo sporo waży.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry