Widok

waga w ciazy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ile przytylyscie do 25 tyg ciazy ? i jeszcze jedno, czy kiedy kolwiek zdazyly wam sie jakies glupie komentarze od lekarza, pielegniarki co do waszej wagi? albo jak was badały na fotelu i dotknely brzucha i taki tekst: ale sadło ;/ albo cos w tym stylu ? strsznie mnie takie zachowanie drazni, ja do tej pory przytylam 6-7 kg niby malo, ale ostatnio na wizycie lekarka do mnie ze z dużą waga zaczełam i zaczela jakies glupie teksty walic... czy oni maja do tego prawo ? jak sie zachowac w takiej sytuacji ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w 25 tyg. miałam ok 5 kg na plusie...nigdy nie spotkałam się z żadnym takim komentarzem a na finiszu miałam +17 kilosów
Ja jestem dopiero w 17tyg i jak narazie to schudłam przez pierwsze 3 m-ce 5kg i waga stoi w miejscu poki co... a Wy w tym 25tyg tyłyście stopniowo czy nagle plus 6-7kg na wadze w krótkim czasie?? Co do lekarza to ham i prostak skoro Cie tak potraktował lepiej zmień lekarza!
ja też przytyłam 6,5kg jestem w 25tc. to chyba w sam raz. a takiego lekarza na jakiego trafiłaś spotkałaby z mojej strony jakaś cięta riposta! jego praca nie polega na komentowaniu. chodzisz prywatnie czy na nfz?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry