Widok

wakacje z niemowlakiem- gdzie jechać?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam

chcemy wyrwac się na ok tydzień z 3-miesięcznym synkiem na wakacje. Myślimy o Borach Tucholskich. Czy możecie polecić jakieś miejscówki? Zalezy nam, żeby było dużo tras przejezdnych dla wózka, jeziorko, niedroga kwatera z łazienką...

A może macie jakis inny pomysł na podobne wakacje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
albo tutaj:
http://forum.trojmiasto.pl/wakacje-Kaszuby-gdzie-t319975,1,130.html
dzięki. nie znalazłam tam dla nas nic odpowiedniego, więc ponawiam pytanie... najważniejsze to to, żeby było gdzie wędrować z wózkiem. Wygodniccy nie jesteśmy, ale łazienka ze względu na dziecko musi być prywatna
Hej,
my jedziemy z córcią w góry stołowe (Kudowa-Zdrój i okolice)- słyszałam od wielu znajomych, ze super miejsce na wyjazdy z dziećmi i dużo atrakcji dookoła ( muzeum zabawek,parki, domy zdrojowe,wypady do Czech, skalne miasto itp, łagodne traski na wózek lub dziecko w chustę i na trasę)+ mikroklimat dobry dla zdrowia. A kwater, pensjonatów i hoteli też sporo.
góry stołowe są super, ale my tym razem chcemy pojechać gdzieś bliżej i... taniej ;-)
Mazury?
Jeziorka, rowerki, deptaki, fajnie.
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A może trochę odważniej i wyjazd za granicę? My zdecydowaliśmy się polecieć na francuską wyspę Gwadelupa. Biuro Konsorcjum.pl ma w swojej ofercie taką wycieczkę. Wakacje stosunkowo blisko Polski, gdyby coś się działo. Na miejscu wynajęliśmy samochód, co było dla nas ogromnym ułatwieniem i mogliśmy już zwiedzać nawet "z samochodu". Dodatkowo próbowaliśmy różnych dań francuskiej kuchni i w większości naprawdę nam smakowało.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki prezent dla teściowej na 70-tkę? (27 odpowiedzi)

może macie jakis oryginalny pomysł?

Nienawidzę gotować (177 odpowiedzi)

Może którąs z mam ma podobny problem i wypowie się jak sobie z tym radzi? :) Ja nienawidzę...

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (14 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

do góry