Widok

wanna czy prysznic

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
co uważacie za wygodniejsze,
za lepsze
no i jaka decyzja jak ma się 1 łazienkę:)

a może macie napiary na fajne salony z łazienkami:)

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wanna
zawsze się przyda

My chcieliśmy i to i to :)

Więc kupiliśmy wannę narożną z parawanem :) i panel prysznicowy :)) i jest oki :) 2 in 1 :))))

image

image

Witam,

Chciałbym zapytać, jaką wannę+parawan państwo kupili? Z tego co widzę ciężko znaleźć parawan pasujący do wanny narożnej.
Szukam wszędzie takich paneli i jak narazie znalazłem tylko jeden firmy Aquaform.

pozdrawiam,
Piotr
Bez prysznica bym życ nie mogła... Ale w wannie też lubię się pomoczyć, i pranie można zrobić, i dzieciaki wypluskać...

Gdybym nie miała w łazience miejsce tylko na jeden z tych przybytków, to bym miała wannę z uchwytem na prysznic i ekranem/zasłonką żeby nie pryskało. Codzienna kąpiel w wannie jest kiepska dla skóry.
wanna - zimą

prysznic - latem

:)))))))))))))))))))))) :)))

image
image
zawsze miałam wanne wiec jak przeniosłam sie do pawla to bardzo mi jej brakowało, był tylko prydznic

od niedawna mamy wanne, od tego czasu ani razu nie kożystałam z prysznica, dla mnie wanna wygrywa

hmmm kurcze to ja chyba wolę prysznic szybko można skorzystać
a właściwie z wanny wogóle nie korzystam a poza tym i tak długo nie potrafię w niej usiedzieć:)

image

A jak będziesz kąpać dwulatka? :)
k@juta
ja też chciałam początkowo kabinę prysznicową, ale
1. od wielkiego dzwonu mam ochotę się pomoczyć z 10 minut w soli albo płynie
2. dzieci kochają igraszki w wodzie, ale boja się wody lejącej na głowę więc
będzie wanna z zasłoną ze szkła hartowanego (choć to droga impreza) i nad wanną panel prysznicowy (dwa w jednym)

image
najlepiej to polaczyc i miec i wanne i prysznic, 2 w 1

image

image[/url]
o znalazlam duzo ciekawsze zdjecie :):)

image

image[/url]
ale wypas-podoba mi sie ta woda za szklem-akwarium-ile kosztuje? pewnie z 8 tys.

image
hehhehehe :)))))))))

image
image
mogli zrobić zdjęcie we dwójkę:)))

image
Bajer, kupuję. :)))
Moja córka w wieku 2 lat też bała się wody lejącej się "nieustannie" pod prysznicem! Ponieważ wtedy nie mieliśmy jeszcze wanny - wstawialiśmy wanienkę niemowlęcą do brodzika (średnica 90 cm).
Najlepiej mieć i jedno, i drugie np. taki zestaw wannowo-prysznicowy jak proponują inne forumowiczki. Prysznic poza codziennym odświeżeniem się (bo po prysznicu nie czuję się domyta) przydaje się w stanie mocno już odmiennym (nie ma problemu ze ślizganiem się kolosa nawet na macie a/poślizgowej, wspinaczką i wydostawaniem się) oraz przy starszych maluchach, które potrafią się ubłocić w słoneczny dzień niezliczoną ilość razy.
Zdecydowanie wanna - praktyczniejsza.
planujemy remont łazienki w Nowym Roku i postanowiłam ze będziemy mieć wannę i panel prysznicowy z parawanem, czyli 2 w jednym

image
image
super ta wanna z prysdznicem skąd to??

image

WANNA zdecydowanie !!!

Moja córa ma prawie 2 latka i jeszcze kąpie ją w wanience, panicznie boi się wanny i prysznica :)

image
image
To jest problem dziecka (tak mi się wydaje...). Podsumowując i biorąc pod uwagę potomstwo. Prysznic? Tak, ale z głębokim i szerokim brodzikiem. Wanna? Problem głębokości odpada;-)
miałam wanne teraz mam prysznic, zdecydowanie wanna, a najlepiej tak jak dziewczyny przede mna mówiły 2 w 1 :)
A na środku basen...:-)...Dzieci o to zadbają...
takie wanny z prysznicem 2 w 1 sa dostepne nan naszym rynku, sama taka chcialam ale one sa dosc drogie, dlatego kupilam duza wanne narozna 160 na 140 w takiej wannie spokojnie mozna tez wziac prysznic bez zalewania lazienki

image[/url]
można dokupić parawany na każdą wannę. B faktycznie te wanny 2w1 są bardzo drogie. Ponadto znajoma moich rodziców ma taką i mówi że ciężko utrzymać czysttosć bo jest taka fikusna i nei moża dotrzeć wszędzie szmatka, musi sie gimnastykować.

Ja mam prysznic http://bostal.com.pl/wybor-baterii-do-wanien-i-prysznicow/ kabina bardzo solidnie wykonana.

Ja jestem fanką prysznica ;) Mam taki walk in z taką baterią - https://sklep.sotbe.com/SOTBE-ATRAN-bateria-umywalkowa-obrotowa-prysznicowa-drazek-zestaw, super się spisuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Słaba reklama, nawet strona podana nie istnieje.
Idealne rozwiązanie to jak ktoś może sobie pozwolić i na wannę i na prysznic. Kto ma ten wie, jak jest fajnie mieć wybór, ja np. leżę w wannie, mąż idzie pod prysznic i jest ok. Ale to jak ktoś ma większą łazienkę, albo najlepiej dwie. Jak nie ma wyjścia to lepiej wanna, gdzie zawsze można brać też prysznic.

Oczywiście że wanna http://spbs.pl/duza-i-ladna-wanna/ kąpiel to dla mnie odpoczynek.

Moim zdaniem najlepiej to prysznic z jakąś dobrze dobraną baterią prysznicową. W tym sklepie - https://sklep.sotbe.com/ wydaje mi się że jest ich najwięcej do wyboru i łatwo jest wtedy dobrać odpowiednią :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Po miesiącu znowu wrzucasz reklamę? Zauważyłeś, że poprzednio podana strona www nie istnieje? Super. Widać, że handelek słabo idzie...

Oczywiście że wanna http://spbs.pl/duza-i-ladna-wanna/ czasem relaks jest potrzebny

Mnie się świetnie sprawdza taka wanna: https://lazienkowespa.pl/pl/c/Wanna-przyscienna/277. Rewelacja do mniejszej łazienki, kiedy nie mamy miejsca na wolnostojącą.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci w spektrum autyzmu i szkoła (5 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy są tu mamy uczniów szkół podstawowych (od klasy 0), którzy są w spektrum...

jak oszczedzacie ? (27 odpowiedzi)

witam dziewczyny napiszcie plis jak oszczędzacie, jakie formy, jakieś rygory, albo na czymś...

dr Kiełkowski- opinie? (17 odpowiedzi)

Witajcie, dużo tu różnych opini o lekarzach, ale ciągle przewijają się te same nazwiska. Macie...

do góry