Widok

watek dla zapracowanych***5***

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
udalo mi sie

allegro Majka22-GDY ZAPRASZAM!!!FAJNE CIUSZKI ZA GROSZE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
:)

Dzień dobry wszystkim :)
Ja dzisiaj tylko do 13 chcę w pracy zostać. Jedziemy do norauto porozglądać się za radyjkiem do auta :)

a ja wlasnie skonczylam ogladac moj brat niedzwiedz 2 to juz ze mna niedobrze skoro wzruszam sie na kreskowkach:)

ja jakas zamulona dzisiaj jestem...
i dostalam od mezusia zakaz kupowania na allegro...hihihi

a czemu taka dyktatura:)?

ja boję się zacząć kupować na allegro, bo znając mnie - to się nie skończy :)

http://www.allegro.pl/item146062003_disney_kubus_puchatek_nowy_welurowy_pajacyk_okazj.html

no wlasnie np. taki pajacyk liczny no nie ?

no i tak jest ze wszystkim...dla malej kupuja jak glupia :P

piekny:)

ja duzo rzeczy kupilam juz na allegro i zawsze jestem zadowolona wyznaje jedna zasade kupuje tylko u super sprzedawców :)

Yaira przystopuj troche z tym kupowaniem ja mialam to samo a potem okazalo sie ze polowe rzeczy kupilam niepotrzebnie moj synek bardzo szybko rosl i polowa rzeczy prawie byla nieurzywana:)

To prawda, że kupuje się dla dzidzi mnóstwo rzeczy, a potem nie wszystko sie używa...

Ale powiedzcie - jak takich słodkich rzeczy nie kupować???? :)

dzień dobry:)))) jak dobrze, że dziś piątek, jestem naprawdę zmęczona...

no wczoraj policzylam same czapeczki wyszlo mi 23 :)
wiesz ale co znajde to ladniejsze...zwlaszcza ze teraz taki natlok rzeczy z Anglii...a tam jednak troche ladniejsze szyja..pozatym staram sie szukac tez duzo po trojmiescie..zawsze odpada za przesylke..

przy pierwszym dziecku popelnia sie wiele pomylek zakupowych na szczescie przy drugim jest to o wiele prostrze bo popierwsze ma sie doswiadczenie a po drugie zostaja rzeczy po pierwszym dziecku:)
ja jeszcze mam nadzieje ze mi sie uda miec coreczke wiec wszystkie ulubione ciuszki po moim synku trzymam w szafie juz jest pare workow,hi,hi

jesli chodzi o czapeczki to tez mialam ich pare a skonczylo sie na tym ze nosil jedna ktora nie miala szwow w srodku bo moj synek dlugo mial miekka glowke i te wszystkie szwy strasznie mu sie odbijaly:)

Cześć dziewczyny. Niestety jestem chora:(( Znów mnie dopadło przeziebienie i nie udało mi sie z nim wygrać. Mój mąż też chyba zaziębiony, w domu będziemy mieli szpital.

Co do dziecięcych ubranek to są one tak słodkie ze naprawdę cieżko sie opanować zeby nic nie kupić. Wszystkie są tak sliczne

aneczkal, ja też chora od dwóch tygodni chodzę... w nocy spać nie mogłam, kaszlałam non stop... Męża biednego budziłam... ale on chyba nie był zły, bo siadał przy mnie i głaskał...

chodza za mna ciasteczka swiateczne...takie ze skorka pomaranczowa cynamonem...takie ladnie pachniace....

mojego meza nic nie jest wstanie obudzic..a najlepsze jest to ze przez sen mozna znim pogadac na kazdy temat...tylko rano nic nie pamieta...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry