Widok

wątek o sklepach z ciążowymi ciuchami

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny wiem, że było kilka takich wątków, nie mogę znaleźć, może pomożecie ? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam :
- H&M
- sklep na parterze w Galerii Bałtyckiej
A ja polecam zwykłe sklepy. W letnich kolekcjach jest teraz bardzo dużo tunik. Ja kupuje tylko rozmiar większe. Oczywiście spodnie w ciążowych i polecam w Gdyni na przeciw Empiku oraz na Hali Targowej w Gdańsku
Na allegro są fajne ciuszki ciążowe i o połowę tańsze niż w sklepach.
larisa, w odszukaniu wątku nie pomogę, ale wypiszę znane mi sklepy (Gdańsk) które odwiedziłam i coś kupiłam:
- H&M (Matarnia, Manhattan, Galeria Bałtycka na samym dole)
- Nivena (Galeria Bałtycka na samym dole)
- C&A (Matarnia)

Nie byłam ale niedawno czytałam o sklepie KAMAMA, we Wrzeszczu, ul. Klonowa, między przystankiem tramwajowym a dworcem PKP, pod balkonami.
A ja polecam na Starowiejskiej tak mniej więcej po środku, jest taki mały sklepik, dzie także mają odziez ciążową i bardzo tanio. Spodnie jeansy, sztruksy po 60 zł.
w ciążowych sklepikach najlepiej zaopatrzyć się w spodnie
a bluzki w normalnych kupić - jest mnóstwo tunik idealnych na brzuszek

polecam H&M i Nivenę

w Nivenie kupiłam sobie świetne eleganckie spodnie do pracy - 2 pary
a w H&M eleganckie koszule do kompletu
reszta to były zwykłe ciuchy

aaaa...super dżinsy i swterek kupiłam sobie w Mothercare w Klifie - jak sa przeceny to opłaca się tam zajrzeć
Polecam sklep KAMAMA we Wrzeszczu na Klonowej. Nie dość, że teraz (wcześniej było stoisko na Hali Targowej) wreszcie widać, jak bogaty jest asortyment, to właścicielka bardzo miła i pomocna.
"rz" - to długa historia

dziękuję bardzo ! zawsze można na Was liczyć :):):)
ja kupuję na Allegro :)

jestem puszysta i nawet nie wiem czy w zwykłym sklepie z ciuszkami dla ciężarówek znalazłabym coś dla siebie ;)

dlatego wolę patrzeć na Allegro - typowo ciążowe lub o rozmiar, dwa większe :) (z elastanem)
Znalazłabyś spokojnie!
Ja kupiłam spodnie w sklepie w podziemiach hali w Gdyni, rozmiary 46 i więcej, przymierzałam chyba z10 par, sama byłam w szoku.

Jest jeszcze sklep w Wejherowie, w DT Nanice obok SKM, mają tam duże rozmiary wszystkiego, spodnie do pięćdziesiątego - któregoś rozmiaru.
Guguś, chodzi o sklep na Starowiejskiej w Gdyni? Napisz coś więcej, jak go znaleźć? W połowie ale po prawej czy po lewej idąc w sronę dworca? Może coś charakterystycznego?
Martek - to są sklepy typowo ciążowe czy dla puszystych?

bo jeśli dla puszystych - to fajny sklep jest w Oliwie koło dworca(od strony pętli autobusowej) :) (małe rozmiary też mają!)

mają ciuszki angielskich firm :) do 52 rozmiaru i za fajną kasę :)

"M&G outlet" :)
Sklep na Starowiejskiej w Gdyni jest przy skrzyżowaniu z ul. Władysława IV obok Dominet Banku. To nie jest sklep tylko z odzieżą dla ciężarnych, ale na wystawie przy szybie jest chyba manekin z brzuszkiem:-)
Agusia, oba sklepy są typowo ciążowe :)
ooo :) fajnie wiedzieć :)

jutro akurat jadę do Wejherowa odwiedzić szwagra ;)
dziękuje patka! Na pewno się tam wybiorę. Ja na razie byłam tylko na hali w Gdyni w Ciaomamma i kupiłam sobie fajne spodnie. Pani obsługująca rewelacja, przymierzyłam duuuużo ale znalazłam to czego szukałam.
AgusiaGda - tam na hali w Gdyni to sklep typowo ciążowy CIAOMAMMA mają duże rozmiary więc myślę, że powinnaś sie tam kiedyś wybrać :)
W Wejherowie ten sklep się nazywa Modna Mama czy jakoś tak. Ceny niestety też "modne" :/
fajny jest tez na Świętojańskiej 128 w Gdyni i na Żwirki i Wigury. Na świętojańskiej mają same wyprzedaże, ceny sa naprawdę niskie i w sumie wyboru wiekszego nie widzialam nigdzie. podam wam link do stronki www.animastudio.com.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

catering w przedszkolu (66 odpowiedzi)

Kochani , Proszę Was o opinię dotyczącą jakości cateringu w przedszkolach Waszych dzieci. Moja...

do góry