Widok

uwazacie ze to dobry pomnysl zamawiac striptizaera na panienski?

zszokowal mnie ten watek http://forum.trojmiasto.pl/Poszukiwany-striptiser-na-wieczor-panienski-t966,1,1.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli mogę wyrazić swoje zdanie:-)

Każda robi jak uważa,a czasami nie ma na to wpływu,bo ma nadgorliwe koleżanki:-)

Mi osobiście nie rajcują takie atrakcje,bo niby czemu mają one służyć?Nie podobają mi się panowie,którzy robią striptiz,zbyt metro jak dla mnie:-)A swoją drogą jestem wstydliwa także w ogóle nie ma mowy,żebym dotknęła obcego facia:-)

Moja kuzynka miała striptizera.Okazało się,że to jego pierwszy raz.Biedulek w skarpetkach tańcował i nie miał wyczucia rytmu,żal mi go trochę było:-)Oznajmił,że jest full serwis,ale kuzynka rzecz jasna nie skorzystała,potem miała pretensje do siebie,bo sterta naczyń czekała do umycia:-)
Ostatnio u mojej kumpeli na panieńskim była striptizerka:)!!! Uczyła dziewczyny seksownego poruszania się i rozbierania z korzyścią dla wszystkich:) Była super zabawa:) Chyba lepsza opcja niż striptizer:)
image
image

image
Zależy kto co lubi, mnie osobiście nie kręcą takie rzeczy.
imageimage

Inne tematy z forum Kobieta

Kosmetyki na lato (30 odpowiedzi)

Jakie stosujecie kosmetyki na lato? Zależy mi przede wszystkim na dobrych kremach nawilżajcych,...

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (407 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

Hiszpańska mucha (19 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

do góry