Widok

wesele bez poprawin

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny slyszalam ze coraz wiecej osob wyprawia wesele bez poprawin.Ja sama sie nad tym zastanawiam...mysle ze pieniadze ktore mialabym przeznaczyc na poprawiny moge dolozyc do wesele i niczego sobie wtedy nie odmawiac i miec swoj wymarzony slub.A co wy o tym myslicie???????
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
po drugie skoro nie byłas na weselach z udziałem twojej rodziny to skad wiesz ze oni sie nie beda bawic? moze oni własnie wola na poprawinach poszalec jak opadnie juz cały stres.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Napisanie: "agoooosia chyba MASZ DRĘTWĄ RODZINKĘ skoro u ciebie na poprawinach sie nie bawia WIEC WESELE BEDZIE DRĘTWE"
Obraża mnie i moja rodzinę. Zastanów się zanim wyrazisz opinię (mimo, że anonimowo na forum) o innych, szczególnie jak kogos nie znasz. Ale spoko nie gniewam się, może miałaś inne intencje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My też robimy wesele bez poprawin, sala którą mamy w dniu poprawin jest otwarta dla gości bo to restauracja więc zrezygnowaliśmy. Goście w większości i tak będe wracać do domów w dniu wesela. Jestem z Elbląga a młody z Gdańska. Informując gości rozumieli sytuację.
my robilismy bez poprawin i nie zalujemy, wesele mielismy bardzo udane nieomal do 6 rano wiec po prostu nie mielibysmy sil zeby swietowac na drugi dzien. bylam na kilku poprawinach i wydawalo mi sie ze to impreza troche na sile, faceci skacowani;) panie z obolalymi od szpilek nozkami;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ktos kto wydał mniej pieniędzy napewno nie załuje:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
duzo osob mysli ze jesli sami uwazaja ze ich wesele było ich zdaniem udane to goscie tak samo mysla a w zeczywistosci nie zawsze tak jest.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
moim zdaniem najlepsze oceny pochodza od gosci weselnych a nie od pary młodej ktora raczej zawsze jest zadowolona, w koncu siedza na honorowym miejscu i wszystko sie wokół nich kreci wiec raczej nie odczuja tego co zwykły gosc.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
sale sami wybieramy wiec jesli chcemy to mozemy sie postarac zeby sala nie była dostepna dla gosci restauracji. o czym napewno jest sie informowanym przed zawarciem umowy. mozna znalesc sale gdzie spokojnie mozna zrobic poprawiny.
My mamy poprawiny i nie dużo dokładamy, bo za poprawiny koszt nas wynosi 1000 zł dodatkowo więc to nie majątek przy kwocie jaką wydamy na wesele, a jedzenie zostanie z wesela na poprawiny, tak samo alkohol, ja jestem za...poza tym rodzina mojego narzeczonego jest z daleka więc jak jadą tyle to niech i się 2 dni bawią:) a jako zwykły gośc też jestem za poprawinami, zawsze się lepiej na nich bawiłam...
basieniak i o to chodzi:)
a czy to o udanym weselu to do mnie bylo?
gosia tak to sie odnosiło do twojej wypowiedzi ale nie ogolnie do wesela bo na nim nie byłam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
zatem opinia Twa byla mało sluszna bo ja przekonania o tym ze nasze wesele bylo udane nabralam na podstawie opini gosci

a co do poprawin to kazdy robi jak uwaza, moje zdanie jest takie ze odradzam i tyle a ze jestem juz po weselu i to jest watek w tym temacie wiec mam cos do powiedzenia:)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja nie zabraniam ci nic tu pisac. kazdy moze tu pisac w koncu to forum:)
nie przecze ze twoje wesele było złe bo jak juz pisałam nie byłam na nim ale twierdze ze lepsze sa sugestie gosci a nie samej pary młodej co do tego jak sie bawili. para młoda zawsze dobrze sie bawi bo w koncu sami decyduja co i jak ma byc pod swoj gust a nie gust gosci. mowa jest o poprawinach a nie jak sie goscie na weselu bawili.
kazdy robi jak uwaza i na co go stac ale jak sie dobrze zaplanuje i znajdzie odpowiednie miejsce to mozna miec 2 dni zabawy za nie przesadzona cene. wiem ze nie kazdy ma tyle kasy zeby zrobic super wesele ale tu nie o to chodzi bo super wesele mozna zrobic za mniejsze pieniadze ale za to wiecej myslenia.
A my zrobimy chyba tylko obiad dla gości przyjezdnych, na pewno już bez tańczenia, bez DJ'a i bez fotografa profesjonalnego.. czy to też można nazwać poprawinami? :)
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ja mam okolo 10 osob przyjezdnych i oficjalnych poprawin nie robimy. natomiast mamy wynajete duze mieszkanie w centrum Gdyni i tam urzadzamy takie spotkanko wlasnie dla nich i kilku innych osob.
Bedzie to taki Family reunion:)
nie robilismy poprawin. i dobrze mi z tym :)
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
my też nie mamy w planach robienia poprawin i nie uważam wcale żeby był to wyznacznik tego, że wesele będzie udane lub nie
do góry