Widok

wesele bez poprawin

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny slyszalam ze coraz wiecej osob wyprawia wesele bez poprawin.Ja sama sie nad tym zastanawiam...mysle ze pieniadze ktore mialabym przeznaczyc na poprawiny moge dolozyc do wesele i niczego sobie wtedy nie odmawiac i miec swoj wymarzony slub.A co wy o tym myslicie???????
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też uważam, że poprawiny są już naprawdę męczące. Po super weselu zadbanie o oprawę poprawin
i jeszcze zabawa na nich może człowieka wykończyć.
Jeśli organizujesz swoje wesele to zerknij sobie tu Maciej Wilkanowski DJ MW
Pewnie za jakiś czas będziesz szukała DJ'a więc warto mieć kogoś sprawdzonego kto o Was dobrze zadba w tym ważnym dniu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My nie robimy poprawin. Z resztą nigdy ich nie chciałam. Według mnie są bardzo męczące.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trochę wesel mam już za sobą z racji uprawianej pracy i zauważyłem wśród klientów pewną tendencję – jeżeli przyjeżdża dużo gości z poza najbliższego miejsca (miasta) to poprawiny jednak są.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
IP rzeczywiscie takie same:p
Ja to bawi...
My też nie robimy poprawin. Są to niepotrzebne koszta i męczenie ludzi.
rzeczywiście IP takie same . . .
Piwonia te samo IP oraz ten sam prosty sposob wypowiadania sie ktory nie toleruje sprzeciwu rozmowcy.
http://forum.trojmiasto.pl/do-anna25-wyjasnienie-t121172,1,11.html?hl=annaxxxx#hl
w stu procentach podpisuję się pod wypowiedzią modrej :) mam bardzo podobne przemyślenia i z powodów które wymieniła modra wybrałam miejsce wesela jakim jest Pensjonat Faltomu. Udana zabawa weselna, a następnego dnia kąpiel w podgrzewanym basenie sauna i spacer brzegiem morza... lepiej być nie może :)
gosiks1 pamiętam historie z Annaxxx . . .

dlaczego sądzisz, że Aniaxxx i Angeliga -sss to ta sama osoba ?
ja zrezygnowałam z poprawin bo tylko to pretekst zeby wszyscy popili. Mi sie nei kojarzy to dobrze bo kazdy jest po weselu juz chory niewyspany itp a na poprawiny malo osob co przyjdzie. Mozna w gronie najblizszych w domu posiedziec :)
Gosik czemu tak sądzisz że że Angelika nie ma narzeczonego. Po co zakładała wątek o darmowej poradni i pytała mnie o nr do "bab" na wesele. Nawet pisałam do niej maile. Po Twoim tonie wypowiedzi rozumiem że pachnie Ci Hiacyntem ale nie wiem czemu? Pamiętam że Hiacynt tez miał juz wszystko wybrane na wesele, ale we wszystkich wątkach był uprzejmy aż do bólu do poki go niezdemaskowano.
każdy ma swoje zdanie na ten temat i faktycznie trzeba przyznać, że są różne/ja osobiście poprawin nie będę miała takich oficjalnych tylko takie naprawdę dla najbliższej rodziny/każdy będzie wymęczony po ślubie młodzi też, szczególnie, że moi gości znając życie do 6 rano się będą bawić bo takie mamy zwyczaje i później poprawiny to już jest męczące/szczególnie że na wszystkich poprawinach na jakich byłam nie przekonały mnie do zmiany zdania/wszyscy na kacu,zmęczeni, niektórzy jeszcze wstawieni po wcześniejszej imprezie co to za przyjemność
ja zdecydowanie wolę mniejsze grono i już spokojniejsze spotkanie
po co te wszystkie kłótnie i nie przyjemności??? każdy robi jak uważa za słuszne, każdy jest inny i każdy ma inne wartości i zasady którymi się kieruje... ja będę miała poprawiny chociaż przyznam szczerze nie wiem jak wyglądają prawdziwe poprawiny... zawsze myślałam że poprawiny to coś normalnego i po prostu muszą być... ja osobiście jak chodziłam na wesela nigdy nie zostawałam na poprawinach (z przyczyn ode mnie nie zależnych) ale raz tylko raz byliśmy a to tylko dla tego że mój narzeczony jest kucharzem i został poproszony o to by przyrządził jedzonko na poprawiny bylo to robione na dziłeczce czyli grill ale było bardzo fajnie super poprostu:) ja będę miała poprawiny też w tego względu że nasze wesele będzie się odbywać poza Gdańskiem (szarlota kościerzna) wszyscy będą mieli nocleg i oczywiście będzie imprezka poprawinowa:) uważam że tak właśnie powinno wyglądać wesele jak zawsze sobie marzyłam.

ale każdy ma swoje zdanie i powinien szanować zdanie innych:)

pozdrawiam:)
no my na szczęście mamy jeszcze prawie 2 tygodnie wolnego po weselu więc znajdzie się czas na odpoczynek:)
My również stwierdziliśmy że nie będzie poprawin. dzięki temu na samo przyjęcie weselne możemy zaprosić więcej gości a i sami też będziemy mieli jeden dzień dla siebie zanim wrócimy do pracy.
tak
Angelika-sss czyli stara Annaxxx znowu robi sobie z ludzi jaja. Stare forumki ktore juz troche czasu tu siedza wiedza o co chodzi. Przeciez Angelika-sss nawet nie ma narzeczonego...
i po co tyle krzyku?

ktos robi poprawiny, ktos inny nie.

krótka piłka.
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
rabitko moze ty masz ograniczone horyzonty bo ja napewno nie. tak samo mogłabym napisac o tobie jakbym była taka czepialska jak ty ale to ty ciagle atakujesz moje wypowiedzi.
do góry