Widok

wieczorny...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny, co porabiacie? ja powinnam sie uczyc,ale jakos mi sie nie chce,jak zwykle.... :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
i co wymyslilas?:)
własni nic ciagle mysle...hehe

to musi być coś poważnego - tyle dumać... ja jak zwykle jestem :) net mi trochę zamula więc rzadziej tu zaglądam...

Cytrynko...mam nadzieje,ze w koncu wymslisz:)zmykam:)dobranoc
dobranoc:)

dzisiaj wyjątkowo pusto :)

spią dziewczyny

no właśnie... ja muszę wcześnie (jak na mnie) wstać, ale porobie jeszcze kilka rzeczy... a co mi tam - żebym tylko na wykładzie nie zasnęła;P

ale mi się dzisiaj fajnie pracuje i niestety muszę przerwać - bo inaczej rano nie wstane;P pozdrawiam tych co tu jeszcze siedzą... dobranoc

dobranoc:)

hej,jak tam wam dzien minal :) mi bardzo owocnie, wczoraj zalatwilam w koncu USC ostatecznie, wybralam i "Zamowilam" kwiaty dzisiaj, no i zdalam 1 z 3 egzaminow :)

Olenka_21 gratuluje:)
Ja dziś szukałam jakiejś kreacji na Komunie chrzesniaka Mojego Krzyska, w koncu kupiłam garnitur:) widziałam fajne butki na gildii w gdańsku i w Ryłko ślubne:) po wypłacie kupuje:)
a po poludniu wypisywaliśmy pierwsze zaproszenia ślubne:) hehe fajne uczucie, w najbliższy weekend będziemy rozdawać:) Nasz dzień coraz bliżej:)

hehe dzieki,ale to i tak kropla w morzu tego co mnie czeka :)

no nasz dzien jeszcze blizej, juz zaproszenia rozdane, teraz tylko czekamy bo juz w sumie wszystko zalatwione,jeszcze tylko spotkanie z dj i protokół :) no i 16 maja probna fryzura i makijaz :)

Jak jak myślę otych dodatkach-pierdólkach, fryzurach próbnych,makijażu, fryzurze to bym chciała zeby to było za mną, bo ja u fryzjera to wytrzymuję normalnie 30min i ani min. więcej, a makijaż, paznokcie:P

jest tu ktos jeszcze?!:)
jak zwykle ja :)

hej hej :)

ja zaraz uciekam muszę iść spać bo głód nikotynowy mnie dobije zaraz od soboty rzucam palenie bilans jest taki że sobota i niedziela żadnej fajki poniedziałek jedna wczoraj dwie i dziś jedna i musze iść spać bo nie wytrzymam :P kurcze przez to rzucanie palenia pewnie zacznę znowu przybierać na wadze bo podjadam niemiłosiernie :)

Ewa, trzymamy kciuki:)Olenka, gratuluje egzaminku:)
a ja się dzisiaj zorientowałam, że brakuje mi pita jednego... muszę jutro zadzwonić, bo ja znam życie to wysłali ale zwykłym i pewnie gdzieś wsiąkło po drodze - bo na mojej poczcie listy lubią znikać - a do mnie lub ode mnie jakoś wyjątkowo;P

do góry