Widok

wieczorny...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny, co porabiacie? ja powinnam sie uczyc,ale jakos mi sie nie chce,jak zwykle.... :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja szukam wszystkich możliwych wymówek by się nie uczyć :D
Przeglądam oferty fotografów... bo zawaliłam troszeczkę tą sprawę :/
A do tego chyba się przeziębiłam....

ja spadam na impreze urodzinową do koleżanki :)

kurcze tak teraz patrze,odkąd schudłam w końcu w ciuchach wyglądam jak człowiek i czuje sie nareszcie atrakcyjna :)

to chyba tylko ja sie nudzeee

A ja nie moge sie zdecydowac na sale.. od tygodnia mam zagwostkę... i nie moge przez to spać po nocach. Jak się szybko nie zdecyduje to termin mi koło nosa przejdzie.

Myśle o magnacie, novello i hotelu adria. Oleńka ty chyba tam masz swoja impreze?
...ja piję GINGERA lekko %, czytam sobie forumowe wątki :) trochę się pośmiałam, trochę ciekawych rzeczy dowiedziałam i muszę przyznać, że jest to bardzo prężne forum. Byłam na jednym z białostockich i mówiąc szczerze "dno". Napisałam żeby brały przykład z TRÓJMIASTA!
melduje,ze tez jestem:)i tez powinnam...:)ale jestem len!!!
tak,mam wesele w adri :)

co fakt to fakt to forum tętni życiem, jest skarbnicą wiedzy i nie tylko :)

babeczki,a nie mialybyscie ochoty sie spotkac jakos? moze bysmy pogadaly przy kawie,ale bez ciastka :P

Patina, odradzam novello- w sumie mielismy tam prawie umowe podpisana, ale okazalo sie ze wlasciciel krecil- bo tam sa te dwie sala, on ,,zapomnial'' powiedziec, ze bedzie trzecia... no i jedna kuchnia....i takie tam:(mi bylo juz ciezko im zaufac, wiec wybralismy cos innego:)
czemu bez ciastka ?przecież Ty możesz ciastka może sukienki nie bedziesz musiała tyle zwężać a już jak weszłam na ten temat to jak te przeróbki Twojej sukni?

juz przerobiona,wyszla super, malych tylko poprawek kolo pach wymaga gorset bo mnie jeszcze troszke pije... ale generalnie super.

takze juz jest rozmiar 36 wiec bez ciastka :P bo i tak waze o 3-4kg za duzo :P

no to super szybko ci poszło ja mam suknię do poprawki ale jeszcze poczekam może pod koniec maja zacznę działać ja muszę górę dopasować bo jest za duża brzydko odstaje ale i tak trafiłam na okazje z tą moją suknią :) bez przymiarki z drugiego końca polski ta i żadna inna :)

co do spotkania to ja sie daleko od gdańska(zabianki) nie mogę wypuszczać bo córka mi nie wybaczy :)

to co z tym spotkankiem :P znajac zycie i tak by nie doszlo do skutku :(a moze chociaz ze 3 bysmy sie zebraly :)

ja bede za miesiac w trojmiescie, to sie pisze..:):)
no ja za miesiac tez bede, bo teraz za tydzien jade do domku na 2 tygodnie :) fajnie by bylo sie spotkac moze jakos pod koniec maja :)

Koczana, no wlaśnie mnie też troche to martwi..Mają w sumie trzy sale...kusi mnie troszke to menu i super pokoje dla gości :):):) Ale jezeli w perspektywie miały by sie tam odbywac 3 wesela, to faktycznie nie fajnie.

Oleńka, a jakie masz przeczucia do Adri? Domawiałać coś w menu? Troszke odstrasza mnie otoczenie, ta kolejka skm i dziurawa droga przed wejsciem. ale wnetrze fantastyczne!
jak najbardziej:)troche mi sie nie chce wierzyc,ze mamy tylko 3 miesiace....czas ostatnio jakos tempa nabral:)
do góry