Widok
Koczana, no wlaśnie mnie też troche to martwi..Mają w sumie trzy sale...kusi mnie troszke to menu i super pokoje dla gości :):):) Ale jezeli w perspektywie miały by sie tam odbywac 3 wesela, to faktycznie nie fajnie.
Oleńka, a jakie masz przeczucia do Adri? Domawiałać coś w menu? Troszke odstrasza mnie otoczenie, ta kolejka skm i dziurawa droga przed wejsciem. ale wnetrze fantastyczne!
Oleńka, a jakie masz przeczucia do Adri? Domawiałać coś w menu? Troszke odstrasza mnie otoczenie, ta kolejka skm i dziurawa droga przed wejsciem. ale wnetrze fantastyczne!
Patina no przeczucia mam mieszane,choc wolalabym mieć dobre :) ale wiadomo obawy sa zawsze :) jesli chodzi o menu to ostatecznie bede je zatwierdzac pod koniec maja, ale juz wiem,ze duzo rzeczy odrzuce i pare dodam,sa elastyczni takze nie bedzie problemu. Co do otoczenia, to Pan Jurek zapewnial mnie, ze do czerwca bedzie trawka, ogrodek itp, zobaczymy.... jak nie to niech lepiej ucieka :) no na skm nic sie nie poradzi :)
a wiecie szukam sztucznych gozdzikow,wiecie moze gdzie je mozna kupic :)? w sabinexie w rumi byly beznadziejne..
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
a wiecie szukam sztucznych gozdzikow,wiecie moze gdzie je mozna kupic :)? w sabinexie w rumi byly beznadziejne..
ja tez upatrywalam duzy plus w tych pokojach...a z tymi trzema salami..jak bylismy za pierwszym razem, to pani nam mowila o ogrodku miedzy dwiema salami, i ze tak faknie, stoliczki, kwiatki itd, a za drugim razem nagle jej sie wymsknelo, ze zamias stoliczkow, bedzie trzecia sala:)ja mialam juz obiekcie myslac o 2 weselach, lae trzecie... duzo zalezy od terminu, jaki chcecie. my chcielismy wakacje- wiadomo slubny sezon, wiec nie zakladalismy,ze bedziemy mieli tam jako jedyni impreze
Olenka_21 gratuluje:)
Ja dziś szukałam jakiejś kreacji na Komunie chrzesniaka Mojego Krzyska, w koncu kupiłam garnitur:) widziałam fajne butki na gildii w gdańsku i w Ryłko ślubne:) po wypłacie kupuje:)
a po poludniu wypisywaliśmy pierwsze zaproszenia ślubne:) hehe fajne uczucie, w najbliższy weekend będziemy rozdawać:) Nasz dzień coraz bliżej:)
Ja dziś szukałam jakiejś kreacji na Komunie chrzesniaka Mojego Krzyska, w koncu kupiłam garnitur:) widziałam fajne butki na gildii w gdańsku i w Ryłko ślubne:) po wypłacie kupuje:)
a po poludniu wypisywaliśmy pierwsze zaproszenia ślubne:) hehe fajne uczucie, w najbliższy weekend będziemy rozdawać:) Nasz dzień coraz bliżej:)
hehe dzieki,ale to i tak kropla w morzu tego co mnie czeka :)
no nasz dzien jeszcze blizej, juz zaproszenia rozdane, teraz tylko czekamy bo juz w sumie wszystko zalatwione,jeszcze tylko spotkanie z dj i protokół :) no i 16 maja probna fryzura i makijaz :)
no nasz dzien jeszcze blizej, juz zaproszenia rozdane, teraz tylko czekamy bo juz w sumie wszystko zalatwione,jeszcze tylko spotkanie z dj i protokół :) no i 16 maja probna fryzura i makijaz :)
ja zaraz uciekam muszę iść spać bo głód nikotynowy mnie dobije zaraz od soboty rzucam palenie bilans jest taki że sobota i niedziela żadnej fajki poniedziałek jedna wczoraj dwie i dziś jedna i musze iść spać bo nie wytrzymam :P kurcze przez to rzucanie palenia pewnie zacznę znowu przybierać na wadze bo podjadam niemiłosiernie :)
pewnie tak :) dzisiaj dołożyłam do tej mojej stronki dwa zdjęcia z próbnego z soboty, jak jesteś ciekawa to zajrzyj .... http://picasaweb.google.pl/wizazystkapola
ja nawet jeszcze pierwszej przymiarki nie miałam ;) dopiero na czerwiec zaplanowana no i buty planuje kupić w Venezi ale też dopiero jak wskoczą promocje :) ech mam za dużo pracy i chyba się ślimacze ze wszystkim :)
ja nawet jeszcze pierwszej przymiarki nie miałam ;) dopiero na czerwiec zaplanowana no i buty planuje kupić w Venezi ale też dopiero jak wskoczą promocje :) ech mam za dużo pracy i chyba się ślimacze ze wszystkim :)