Widok

wizzair - wózek - dziecko ponad 2 lata ??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny lece wizzair-em z Mlodą, ma skonczone 2 lata i kupiony bilet jak dla dziecka i zglupialam bo myslalam, ze wozek jest za darmo (tak tez napisane jest na stronie) a czytam na innym forum, ze tylko dla dziecka, które nie ukonczylo 2 lat jest free..

Leciala, któas z Was osoatnio z większym brzdącem :) i wózkiem :)

Jak rezerwowalam bilet to wykupilam dodadkowy bagaz rejestrowany dla mnie i meza, a dla corki nie...

I sie teraz zastanawiam czy dla Mlodej tez musze wykupic ten dodatkowy bagaz (na wozek)????

Bo nie ma opcji, zebysmy sie wybrali bez wóza :D
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja leciałam z córką 3,5 roku i miałam wózek :) Nikt nie robił problemu :) Nie musisz wykupywać dodatkowego bagażu dziecku przysługuje wózek bezpłatnie. Leciałam w kwietniu wracałam w czerwcu :)
image
image

image
Agusia no wlasnie tez tak myslalam, nawet nie wpadlabym na to zeby na wózek wykupic bagaz...

Ale dzisiaj przypadkiem przeczytalam, ze sytuacja ta tyczy sie tylko dzieci do 2 lat.... wiec tak jak pisalam zgłupialam :)

Ale skoro Mloda ma bilet normalny to przysługuje Jej tez bagaz podreczny wiec moze ten wozek to wlasnie jako bagaz podreczny byłby...
image
Na 100% wózek był bez opłat i nie był on brany jako bagaż podręczny :)
image
image

image
najlepiej dadzwon na infolinie i sie zapytaj.ja jutro lece ale moj mlody ma 15msc wiec mamy za free wwozek
Potwierdzam najlepiej zadzwoń na infolinię i będziesz miała info z pierwszej ręki :)
image
image

image
No wlasnie dzwonilam przed chwilą i faktycznie wozek dla dziecka ponad 2-letniego jest traktowany jako częśc bagazu rejestrowanego - czyli wozek i walizka nie mogą przekroczyc 32 kg!
No czyli nie musze juz nic doplacac :) bo i tak mamy 2 walizy rejestrowane :)

Dzieki dziewczyny!
image
Dzięki za ten post - informacja mi się bardzo przyda :D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (116 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry