Widok

worki próżniowe do odzieży-czy warto?

Dziewczyny,
jak pewnie większość z nas mam malo miejsca w szafie i zastanawiam się nad zakupem workow próżniowych do odzieży jak np. ten:
http://www.allegro.pl/item502068480_worki_prozniowe_na_posciel_odziez_60_x_50_cm.html
czy któraś z was z tego korzysta i może potwierdzić że dużo miejsca się oszczędza?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
zdecydowanie polecam, my mamy wszystko letnie w wtorkach, a zimowe w lato w workach, do tego wiadomo pociel, ubranka kuby etc. ja uzywam 90-90 ale mam duza szafe wiec meszcze takie duze bez problemu, miejsca oszczedza sie sporo :)
wszystko p owyjeciu jest mile w dotyku i zapachu, ja i tak piore, po wyjeciu, ale dzieku braku dostepu poiwetrza utrzymuje sie ladny zapach.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez polecam

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja tez polecam, kupowalismy z allegro i bardzo dobre, ale pokusilismy się też tansza cena z chin sprowadzone i tandeta.
my tez mamy z allegro, tyle tylko ze niemieckie.z tv marketu za drogo wychodzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki bardzo,
a możecie powiedzieć od kogo kupowałyście z allegro?- jak rozpoznać te lepsze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak jak kolezanki polecam te worki w 100% kupowalam takie worki o roznuch rozmiarach w sklepie Black Red White oni teraz w wiekszosci maja taki stoiska z roznymi gadzetami Ramki pudelka szklanki kubki i sa wlasnie te worki -cena ich to groszowa sprawa a jakosc rewelacja naprawde na allegro nigdy nie wiadomo co mozna trafic a tu sprawdzona jakosc
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja mam takie z nimi doświadczenia:
myslelismy z espakowanie ubrań w takie worki i włozenie do walizek na wyjazd zaoszczedzi trochę meijsca, nieststy - po wypakowaniu wiecej ubrań sie zmiesciłow walizce :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
a to rzeczywiście ciekawostka bo mi do szafki nie chcaiły zmieścic sie 2 kołdry 2 poduszki 3 śpiwory zapakowalam to wszystko e jeden worek prłzniowy bez zadnego problemu weszlo malo tego bo na wysokosc po ściagnieciu powietrza ma moze 10 cm więc na górę polozylam jeszcze mnostwo rzeczy :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam a mam pytanko od kogo kupiłaś z allegro?
a ja kupiłam z tego Betterware i nie umiem ich zamknać dobrze :-((( powietrze mi się dostaje do srodka mimo że wysysam odkurzaczem ...........no poprostu nie umiem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja własnie sobie kupiłam i czekam na przesyłeczke :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jakie kupić? Od kogo najlepiej z allegro? Przymierzam się do tego, bo już od dawien dawna brakuje mi miejsca...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak przyjda to Ci powiem co i jak :)
HOP HOP :))
Hej Wiperku. Czy dostałaś już swoje worki? Może ktoś jeszcze może polecić jakąś firmę? Sprzedawcę?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dostałam...powiem tak, ciuchy zajęły 4 razy mniej miejsca w szafie ;)

zamawiałam na allegro ztakie http://allegro.pl/item546821971_worki_prozniowe_opakowania_80x60_wiszacy_zestaw.html
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ok, dzięki. Muszę wymierzyć moją szafę i wybrać rozmiar :)
hehe ja kupilam te same co Wiper:)
Dziewczyny właśnie wybieram takie worki na allegro. Czy możecie napisać od jakiego sprzedawcy kupiłyście? Nie chciałabym się naciąc. Z góry dzięki:-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry