Widok

worki próżniowe do odzieży-czy warto?

Dziewczyny,
jak pewnie większość z nas mam malo miejsca w szafie i zastanawiam się nad zakupem workow próżniowych do odzieży jak np. ten:
http://www.allegro.pl/item502068480_worki_prozniowe_na_posciel_odziez_60_x_50_cm.html
czy któraś z was z tego korzysta i może potwierdzić że dużo miejsca się oszczędza?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
zdecydowanie polecam, my mamy wszystko letnie w wtorkach, a zimowe w lato w workach, do tego wiadomo pociel, ubranka kuby etc. ja uzywam 90-90 ale mam duza szafe wiec meszcze takie duze bez problemu, miejsca oszczedza sie sporo :)
wszystko p owyjeciu jest mile w dotyku i zapachu, ja i tak piore, po wyjeciu, ale dzieku braku dostepu poiwetrza utrzymuje sie ladny zapach.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez polecam

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja tez polecam, kupowalismy z allegro i bardzo dobre, ale pokusilismy się też tansza cena z chin sprowadzone i tandeta.
my tez mamy z allegro, tyle tylko ze niemieckie.z tv marketu za drogo wychodzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki bardzo,
a możecie powiedzieć od kogo kupowałyście z allegro?- jak rozpoznać te lepsze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak jak kolezanki polecam te worki w 100% kupowalam takie worki o roznuch rozmiarach w sklepie Black Red White oni teraz w wiekszosci maja taki stoiska z roznymi gadzetami Ramki pudelka szklanki kubki i sa wlasnie te worki -cena ich to groszowa sprawa a jakosc rewelacja naprawde na allegro nigdy nie wiadomo co mozna trafic a tu sprawdzona jakosc
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja mam takie z nimi doświadczenia:
myslelismy z espakowanie ubrań w takie worki i włozenie do walizek na wyjazd zaoszczedzi trochę meijsca, nieststy - po wypakowaniu wiecej ubrań sie zmiesciłow walizce :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
a to rzeczywiście ciekawostka bo mi do szafki nie chcaiły zmieścic sie 2 kołdry 2 poduszki 3 śpiwory zapakowalam to wszystko e jeden worek prłzniowy bez zadnego problemu weszlo malo tego bo na wysokosc po ściagnieciu powietrza ma moze 10 cm więc na górę polozylam jeszcze mnostwo rzeczy :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam a mam pytanko od kogo kupiłaś z allegro?
a ja kupiłam z tego Betterware i nie umiem ich zamknać dobrze :-((( powietrze mi się dostaje do srodka mimo że wysysam odkurzaczem ...........no poprostu nie umiem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja własnie sobie kupiłam i czekam na przesyłeczke :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jakie kupić? Od kogo najlepiej z allegro? Przymierzam się do tego, bo już od dawien dawna brakuje mi miejsca...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak przyjda to Ci powiem co i jak :)
HOP HOP :))
Hej Wiperku. Czy dostałaś już swoje worki? Może ktoś jeszcze może polecić jakąś firmę? Sprzedawcę?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dostałam...powiem tak, ciuchy zajęły 4 razy mniej miejsca w szafie ;)

zamawiałam na allegro ztakie http://allegro.pl/item546821971_worki_prozniowe_opakowania_80x60_wiszacy_zestaw.html
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ok, dzięki. Muszę wymierzyć moją szafę i wybrać rozmiar :)
hehe ja kupilam te same co Wiper:)
Dziewczyny właśnie wybieram takie worki na allegro. Czy możecie napisać od jakiego sprzedawcy kupiłyście? Nie chciałabym się naciąc. Z góry dzięki:-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

do góry