Widok
wózek 2w1
Hej dziewczyny. Czy jesteście mi w stanie polecić jakąś markę wózków? Szukam takiego 2w1 z gondolką i spacerówką. Zależy mi na tym, aby nie był tylko typowo miejskim wózkiem, bo droga przed moim domem to jakaś masakra plus rodzice mieszkają na wsi, więc musi sobie radzić też w terenie. Ważne dla mnie są: zwrotne, pompowane kółka, amortyzatory, wygodne składanie.
Jak na razie zawiesiłam oko na firmach: X-lander, Mutsy, Espiro, a z droższych to Thule i Cybex, ale wolałabym jednak aż tyle nie wydawać :P
Jak na razie zawiesiłam oko na firmach: X-lander, Mutsy, Espiro, a z droższych to Thule i Cybex, ale wolałabym jednak aż tyle nie wydawać :P
Polecam Riko Nano, swietnie sprawdzil sie w trudnym terenie, jak i w miescie. Wozek niedrogi, polski i jakoscia zdecydowanie przewyzsza wiekszosc wozkow zachodnich. Moj po intensywnym uzytkowaniu przez okolo rok wyglada jak nowy, do tego swietna amortyzacja, duze kola pompowane. Gondola od spodu plastikowa, bardzo szczelna, wiec gwarancja ciepla dla dziecka, do tego calkiem spora i wygodna.