Widok

wózek 2w1

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny. Czy jesteście mi w stanie polecić jakąś markę wózków? Szukam takiego 2w1 z gondolką i spacerówką. Zależy mi na tym, aby nie był tylko typowo miejskim wózkiem, bo droga przed moim domem to jakaś masakra plus rodzice mieszkają na wsi, więc musi sobie radzić też w terenie. Ważne dla mnie są: zwrotne, pompowane kółka, amortyzatory, wygodne składanie.
Jak na razie zawiesiłam oko na firmach: X-lander, Mutsy, Espiro, a z droższych to Thule i Cybex, ale wolałabym jednak aż tyle nie wydawać :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam wózki Baby Design, mam lupo comfort już prawie 3 lata i nic się z nim nie dzieje, amortyzacja super :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo sobie chwalę Thule.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam Riko Nano, swietnie sprawdzil sie w trudnym terenie, jak i w miescie. Wozek niedrogi, polski i jakoscia zdecydowanie przewyzsza wiekszosc wozkow zachodnich. Moj po intensywnym uzytkowaniu przez okolo rok wyglada jak nowy, do tego swietna amortyzacja, duze kola pompowane. Gondola od spodu plastikowa, bardzo szczelna, wiec gwarancja ciepla dla dziecka, do tego calkiem spora i wygodna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
My zakupiliśmy Espiro next ale dopiero będziemy testować :)

Polecam Jedo Fyn. Duży, wygodny, sprawdza się na wet w lesie na mega korzeniach ;)

Tutek

Oo to daj znać proszę, bo bierzemy pod uwagę właśnie ten wózek Espiro :) On ma pompowane kółka i amorki, nie?

Jeśli chcesz porządny, amortyzowany wózek, na trudne tereny, to kup używany typu emmaljunga. Te wózki sa jak czołgi. nie do zdarcia. A używke jeszcze spokojnie sprzedasz.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (79 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

rośliny na balkon - jakie? (18 odpowiedzi)

Może pomożecie... Chcę coś posadzić na balkonie, tylko w lato tak strasznie tam praży słońce...

podrażnienia po goleniu (23 odpowiedzi)

dziewczyny:jak radzicie sobie z podraznieniami po goleniu miejsc intymnych oraz z niemiłym...

do góry