Widok
Rzeczywiście jak sie przyglądłam zdjęciom wysoko jest to zapinanie...a może spróbować zrobić je niżej(np.zakupić takie jajkowate guziki i gumke i przyszyc to niżej?gumki do budki a guziki do osłonki i na to zapinać,albo nowe napy-tylko już nie wiem jak to przyszyć:)).Szkoda zeby było tylko ładne ale niepraktyczne.
Jak coś Pani wymyśli to prosze napisać.
Pozdrawiam
Jak coś Pani wymyśli to prosze napisać.
Pozdrawiam
Witam wczoraj bylam na spacerku zalozylam klapke do wozka przymocowalam ja napami do budy i wszystko bylo dobrze gdy dziecko spało w pozycji lezacej, gdy sie obudzilo i podniosłam go do pozycji siedzacej okazalo ze zapiecia na budzie do klapki sa tak wysoko, ze ta klapke mial na oczach. Juz sie zastnawiam jak to bedzie w zimie gdy moj maluch juz raczej bedzie siedzial wiec ta klapka do niczego mi sie nie przyda skoro przy pozycji siedzacej nie idzie jej zapiac, wiec chyba stanowi ozdobe do wozka.
Uuuu....no to nie fajnie...
Dziwne te różnice w wózkach:/może coś kombinują (ulepszają?) i dlatego mozna zobaczyć że każdy jest inny...tak jak np x-landery xa,co rok to coś dodadzą.
Mój ma te chlapacze na przednich kółkach,w bexie b3 nie widziałam(w internecie na aukcjach-również nie widziałam),kolory-co aukcje też inne...
Szkoda że dopiero teraz trafila tu Pani odpowiedz-byłaby pomocna przy oglądaniu wózeczka-dokładniej bym go zlustrowała:)
No cóz-ja będe napewno nastepnym użytkownikiem bexy bo już zakupiona tak że o swoich wrazeniach napisze za jakis czas.
A prosze napisac coś wiecej o tej klapce przed deszczem i wiatrem bo za Chiny nie wiem o co chodzi:/a jestem strasznie ciekawa.
Pozdrawiam.
Dziwne te różnice w wózkach:/może coś kombinują (ulepszają?) i dlatego mozna zobaczyć że każdy jest inny...tak jak np x-landery xa,co rok to coś dodadzą.
Mój ma te chlapacze na przednich kółkach,w bexie b3 nie widziałam(w internecie na aukcjach-również nie widziałam),kolory-co aukcje też inne...
Szkoda że dopiero teraz trafila tu Pani odpowiedz-byłaby pomocna przy oglądaniu wózeczka-dokładniej bym go zlustrowała:)
No cóz-ja będe napewno nastepnym użytkownikiem bexy bo już zakupiona tak że o swoich wrazeniach napisze za jakis czas.
A prosze napisac coś wiecej o tej klapce przed deszczem i wiatrem bo za Chiny nie wiem o co chodzi:/a jestem strasznie ciekawa.
Pozdrawiam.
Kilka miesiecy temu zakupiłam wózek bexa b4 bezposrednio od producenta poniewaz nigdzie jeszcze tych wózków nie było.Gdy szukalam wózka nic mi sie nie podobalo, az wreszcie natrafiłam na to "cudo" i zaryzykowałam kupilam nie ogadalajac go wczesniej i to byl jeden z wiekszych moich błedów, a poświeciłam duzo czasu by wybrac jak najlepszy wózek dla swojego maluszka.Czar prysł jak zobaczyłam te wózki w sklepie i pierwsze co sie okazuje kupujac od producenta płace srednio 200zł wiecej niż w sklepie jak to mozliwe??moj kolor akurat jest troszke jasniejszy niz na zdjeciu, ale jakie bylo moje zdzwinie jak kolezanka zamowila sobie w popielu a wozek byl prawie czarny. Jedyny plus wózka to dobra amortyzacja, a minusy:mały i niepakowany kosz cięzki jest do niego dostep, w gondoli mialam problem z buda non stop cos sie w niej obluzowywało, ale jakos przezylismy zime. Niedawno przeszlam na spacerowke i co sie okazuje?ze przy pozycji siedzajacej nie mozna zamontowac do wozka klapki chroniacej przed wiatrem i deszczem bo ta klapka nachodzi na buzie dziecka. Poza tym co naciagam bude z przodu to musze z tylu poprawiac materiał, a raczej go naciagać. Na dodatek podnózek niby da sie ustawic do pozycji lezacej dziecka jednak obnizenie materialu w nim powoduje, ze nozki dziecka wisza w powietrzu, wiec musze podkladac tam koc. Poza tym juz 3 razy zlapałam gume w kole, a dodam, ze nie jezdze po wertepach. Gdy zadzownilam do producenta by zapytac sie o dentke jej rozmiar odp. brzmialo prosze sobie sprawdzic bo ja nie wiem...jeden typ wozka jeden typ kola wiec w czym problem??Dziwi mnie to bo znajome maja wozki innych firm i nie mialy takich problemow.
A jesli chodzi o te ochraniacze na przednie koła, ktoras z Pań o nich wspomniała to te wózki prosto od producenta ich nie maja, ale w sklepach widzialam , ze niektore wozki je posiadaja. Trudno tu mowic o roznych modelach poniewaz model jest jeden roznic sie powienny tylko kolorystyka, wiec czemu jest tyle roznic. U mnie w miescie nagle jest wysyp tych wozkow i zaobserwowałam , że kazdy z nich jest nie co inaczej zrobiony. Duzy minus brak starannosci w wykonczeniach.
A jesli chodzi o te ochraniacze na przednie koła, ktoras z Pań o nich wspomniała to te wózki prosto od producenta ich nie maja, ale w sklepach widzialam , ze niektore wozki je posiadaja. Trudno tu mowic o roznych modelach poniewaz model jest jeden roznic sie powienny tylko kolorystyka, wiec czemu jest tyle roznic. U mnie w miescie nagle jest wysyp tych wozkow i zaobserwowałam , że kazdy z nich jest nie co inaczej zrobiony. Duzy minus brak starannosci w wykonczeniach.
Byłam właśnie w niepołomicach-adres Rynek 22,F.h.U junior
mają na szyldzie podaną strone internetowa http://www.junior.biz.pl ale jak tam zagladłam to mają tylko wózki Junior.
Co mnie zaciekawiło to to,ze chyba jest to sklep firmowy(jakaś filia) sklepu podanego na tej stronce internetowej z Myślenic i to z Myslenic mój wózek przyjechał bo kilka razy sprzedawca właśnie wspominał o tym że szefowa pojedzie do hurtowni w Myślenicach po ta Bexe...moze by tam zadzwonic i o niego zapytac?
mają na szyldzie podaną strone internetowa http://www.junior.biz.pl ale jak tam zagladłam to mają tylko wózki Junior.
Co mnie zaciekawiło to to,ze chyba jest to sklep firmowy(jakaś filia) sklepu podanego na tej stronce internetowej z Myślenic i to z Myslenic mój wózek przyjechał bo kilka razy sprzedawca właśnie wspominał o tym że szefowa pojedzie do hurtowni w Myślenicach po ta Bexe...moze by tam zadzwonic i o niego zapytac?
Przepraszam, podałam nieaktualny adres e-mail. Będę wdzięczna za wysłanie fotek na adres karnila@op.pl.
Dzięki
Onunka, czy myślisz, że chodzi o ten drugi wymieniony przeze ,mnie sklep w Niepołomnicach?
Co do zakupu Bexy od producenta, to niestety producent wystawia wózki na Allegro w identycznej cenie co kilka sklepów internetowych, które mają je w ofercie, tj. 1299 bez fotelika lub 1499 z fotelikiem.
Także Niepołomnice są bezkonkurencyjne, tylko szkoda, że tak daleko.
Onunka, jak twoje wrażenia z posiadania wózka, tj.: amortyzacja, skrętność kół, łatwość pompowania kół, łatwość montażu demontażu gondoli/spacerówki, łatwość składania budki, wiekość kosza na zakupy, torby, waga wózka, wielkość stelaża po złożeniu, łatwość użycia hamulca, wielkości gondoli (bo chyba nasze maluchy, owinięte w śpiwory i kocyki będą z niej korzystać również zimą-więc odpowiednie gabaryty gondoli są ważne). Aha, i czy jest możliwość składania gondoli, co ma znaczenie przy podróżach samochodem.
Wiem, że jesteś dość świeżą posiadaczką wózka, ale masz może już jakieś pierwsze spostrzeżenia.
Pozdrawiam
Dzięki
Onunka, czy myślisz, że chodzi o ten drugi wymieniony przeze ,mnie sklep w Niepołomnicach?
Co do zakupu Bexy od producenta, to niestety producent wystawia wózki na Allegro w identycznej cenie co kilka sklepów internetowych, które mają je w ofercie, tj. 1299 bez fotelika lub 1499 z fotelikiem.
Także Niepołomnice są bezkonkurencyjne, tylko szkoda, że tak daleko.
Onunka, jak twoje wrażenia z posiadania wózka, tj.: amortyzacja, skrętność kół, łatwość pompowania kół, łatwość montażu demontażu gondoli/spacerówki, łatwość składania budki, wiekość kosza na zakupy, torby, waga wózka, wielkość stelaża po złożeniu, łatwość użycia hamulca, wielkości gondoli (bo chyba nasze maluchy, owinięte w śpiwory i kocyki będą z niej korzystać również zimą-więc odpowiednie gabaryty gondoli są ważne). Aha, i czy jest możliwość składania gondoli, co ma znaczenie przy podróżach samochodem.
Wiem, że jesteś dość świeżą posiadaczką wózka, ale masz może już jakieś pierwsze spostrzeżenia.
Pozdrawiam
Dziękuję za namiar. Udalo mi się znaleźć w necie 2 sklepy z wózkami w Niepołomnicach - "4Kids" na ul. Kościuszki 9 i Asia.PHU. Kluba Z. (cokolwiek to oznacza?!) przy Rynku 1. Pewnie chodzi o ten drugi. We wtorek przedzwonię i się dowiem o szczegóły. Mam do Ciebie jezscze pytanie, bo rozumiem, że wózek był dla Ciebie zamówiony przez sklep. Ile trwało oczekiwanie na jego dostawę? Próbuje sklakulować, czy rodzince udałoby się odebrać ten wózek podczas ich wypadu do Małopolski.
A fotki chętni obejrzę. Mój adrese-mail: karnila@poczta.onet.pl.
Pozdrawiam
A fotki chętni obejrzę. Mój adrese-mail: karnila@poczta.onet.pl.
Pozdrawiam
"A no i cena-w sklepie kupuje wózek(bez fotelika-bo mam już inny) 990zł a w necie jest po 1299zł"
Onunka, moja rodzina będzie w okolicach Krakowa w przyszłym tygodniu, więc będą mieli okazję zajrzeć do tego sklepu. Będę baaaardzo wdzięczna za namiary na sklep (adres, ew. telefon), bo różnica w cenie jest rzeczywiście fajna.
Z góry dzięki
Onunka, moja rodzina będzie w okolicach Krakowa w przyszłym tygodniu, więc będą mieli okazję zajrzeć do tego sklepu. Będę baaaardzo wdzięczna za namiary na sklep (adres, ew. telefon), bo różnica w cenie jest rzeczywiście fajna.
Z góry dzięki
Ja rozpinałam wczoraj coś z tyłu-za daszkiem gondoli bo sie zastanwaiałam co to ale bardziej sie skłaniam ku temu że to coś w rodzaju wentylacji(chociaż w sumie moze to były zatrzaski do ew.wyjęcia do prania...)gąbke napewno da sie wyjać ze środka,pastwiłam sie chwile na tych czesciach,ale że mam spooory brzuch to za moment dałam sobie spokój ze sprawdzaniem co do czego i obserwowałam jak sie montuje i demontuje te wszystkie cześci do stelaza:)Folii ochronnej na spacerówce nie widziałam.Tak jak większość wózków sama szmatka tam jest.
Ale spacerówka ma fajny tył tzn.jest siatka do wietrzenia i jak dzieć leży to łapek nie bedzie nam tamtędy przekładał,wszystko jest na zamek wiec sie nie niszczy tak jak rzepy,można całkiem zdjąć budke tak ze na moje oko jest ok.
Ale spacerówka ma fajny tył tzn.jest siatka do wietrzenia i jak dzieć leży to łapek nie bedzie nam tamtędy przekładał,wszystko jest na zamek wiec sie nie niszczy tak jak rzepy,można całkiem zdjąć budke tak ze na moje oko jest ok.
Hej,
Ja też zastanawiam się nad zakupem Bexy B4 (alternatywnie myślę jeszcze o Jedo Fyn 4ds, który jest niestety droższy, ma większe gabaryty po złożeniu i kolorystyka jest taka sobie). Być może uda mi się go obejrzeć w Warszawie (bo tu mieszkam), ale pewności nie mam. Dziewczyny, mam pytanie, czy na oparciu na nóżki w spacerówce jest może folia ochronna? Mi się podoba kolor, w którym ten element spacerówki jest w jasny a nie chciałabym później w kółko prać tapicerki.
A jak wygląda możliwość odpięcia tapicerki gondolki i spacerówki? W Jedo wnętrze gondolki można odpiąć i uprać.
Ja też zastanawiam się nad zakupem Bexy B4 (alternatywnie myślę jeszcze o Jedo Fyn 4ds, który jest niestety droższy, ma większe gabaryty po złożeniu i kolorystyka jest taka sobie). Być może uda mi się go obejrzeć w Warszawie (bo tu mieszkam), ale pewności nie mam. Dziewczyny, mam pytanie, czy na oparciu na nóżki w spacerówce jest może folia ochronna? Mi się podoba kolor, w którym ten element spacerówki jest w jasny a nie chciałabym później w kółko prać tapicerki.
A jak wygląda możliwość odpięcia tapicerki gondolki i spacerówki? W Jedo wnętrze gondolki można odpiąć i uprać.
zadzwonili do mnie ze sklepu zeby przyjechała zobaczyć czy wózek mi pasuje bo jeśli tak chowają go do swojego magazynu i na mnie czeka.
No wiec byłam,widziałam,skladalam i jestem zadowolona:)
Teraz tylko czekam na pasażera tego wózka.
A i kolor-praktycznie bez różnicy miedzy zdjęciami z neta a kolorem w realu.
No wiec byłam,widziałam,skladalam i jestem zadowolona:)
Teraz tylko czekam na pasażera tego wózka.
A i kolor-praktycznie bez różnicy miedzy zdjęciami z neta a kolorem w realu.