Widok

wózek bexa b4

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś z Was ma ten wózeczek? Jak sie sprawuje? Czy wogóle ktoś widział go w jakimś sklepie z wózkami w Trójmieście abym mogła go oglądnąć na żywo?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wszystkie dane są na http://www.bsmbinesco.pl
ja kupiłam bexa przez internet na http://www.bambinesco.pl
jakby się nie podobał to można zwrócic do 10 dni
Ja dowiedzialam sie dopiero w trakcie uzytkowania ze moglam go zwrocic do 10 dni , ale to nawet nie o to chodzi bo wizualnie on mi sie podobal dopiero w czasie uzytkowania okazuje sie ile wozek posiada dodanich i ujemnych cech. Ja tak jak juz wczesiej pisalam jestem wtrakcie uzytkowania spacerowki. Do furii doprowadza mnie teraz podnóżek , ktory jest nisko i musze na okroglo podkladac jakies kocyki by dzieciatko mialo rowno nozki z siedzeniem. Zauwazylam ze w spacerowkach ten podnozek nawet do gory mozna podniesc tu takiej mozliwosci nie ma. Poza tym rama nie ma regulacji nie mozna sobie ja ustawic wyzej czy tez nizej i jest dosc blisko siedzenia. Poza tym dosc płytka buda i teraz na pewno szukalabym wózka ktory w budzie ma jakies okienko by mozna bylo podejrzec dziecko ktore jest odwrocone przodek do kierunku jazdy. Jesli chodzi o sam stelaz to jedyne co bez zarzutu dobra amortyzacja wozek dosc latwo sie prowadzi chociaz znajoma twierdzi ze moj zjezdza na jedna strone
dziewczyny ale w tym sklepie jest chińska podróbka, bo nawet producent nie sprzedaje po tej cenie, sklepy średnio mają 15-20% zysku a tu jest dużo niższa,
oszczędzają na materiałach, które są potem bardzo szkodliwe dla dzieciaków
rozmawiałam ostatnio z mikado producentem fajnych wózków i mówili że też mają taką sytuację
witam
proponuje najlepjej kupować wózeczki od producenta wysyłkowo ze względu na duża ilość podróbek wózków "bexa" orginalne wózeczki sa w cenie 1499 zł z fotelikiem cena detaliczna sprzedawane sa na alegro przez producenta i przez sklepy internetowe i stacjonarne reszta wózków które pojawjają sie z niższych cenach są najczęsciej podróbkami pozdrawiam
ja zamawiałam od producenta, a w sklepie sa tańsze o ok.300zł i tez sa z tego samego źródła
hmmm...ja tez w sklepie stacjonarnym kupowałam 300zł taniej...nawet jak to "podróba" no to sie komuś udała-identyczna jak oryginał:) a najgorsze dla PRODUCENTA ze w tym sklepie w którym ja wózek kupiłam idą one jak świeze buleczki:)a wiem-bo pytałam:):)
mi tez w sklepie mowili ze sprzedaja sie swietnie chociaz na prawde nie wiem dlaczego chyba dlatego ze jest to nowowx i nie ma jeszcze za wiele opinii u mnie w miescie co chwile widze te wozki chyba cena przyciaga
Ja uzytkuje ten wozek od ponad 2 tygodni.Jak na razie jestem dosc zadowolona,chociaz odkrylam juz w nim znaczaca wade.Mianowicie,buda w foteliku sie nie sklada,co niestety jest klopotliwe,bynajmniej dla mnie.Za kazdym razem kiedy chce odpowiednio usadowic w siedzonku moja pocieche musze sciagac bude.od samego poczatku zreszta mialam problem z ta buda,poniewaz nie wiedzialam jak ja zalozyc.Intrukcja obslugi,jaka otrzymalam w rezultacie okazala sie byc nic nie znaczacymi obrazkami,no ale jakos w koncu sama doszlam do tego.Z gondoli jak na razie jestem zadowolona,chociaz popsul mi sie po dwoch dniach jeden nap i kolekny urwal sie w koszyczku(wlozlam do niego salate i rzodkiew),wiec ciezszych rzeczy nie radze tam wkladac.no chyba ze tylko ja mam takie doswiadczenia i innym nic sie takiego nie dzieje.Ogolnie wozek estetycznie wyglada.Ja mam ten ciemno szary i naprawde ladnie sie prezentuje za ta cene,chodz jest lekko bublowaty.napisze niebawem o dalszych odkryciach.pozdrawiam.
witam ja mieszkam kolo Krakowa i jestem zainteresowana gdzie jest ten sklep- bardzo prosze o odpowiedz:)
A gdzie dokładnie bo bym chętnie pooglądała ten wózeczek a jestem z Krakowa?
czy ten wózek można składać w raz z wersją spacerową? ponieważ często podróżuje samolotem i nie wiem czy go kupić

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry