Widok

wózek freestyle, czy znacie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, mąż zrobił mi niespodziankę i kupił taki wózek. Głęboko-spacerowy z wpinanym na adaptery fotelikiem, nosidłem do 11 kg. Kolor rewlacja, dokładnie taki jak chciałam, koła gumowe, chyba pełne, ale nie piankowe. lekki zwrotny. Wygląda fajnie poo pokoju prowadzi się super, wszystko na złącza "klik".
Gdzie on ten wózek wyrwał to nie mam pojecia, bo wręczył mi wózio, pokazał co i jak i pojechał na tydzień w delegację. A przez telefon mówi, że co za różnica, ważne że się podoba.
No i cena bomba bo niecałe chyba 800zł za komplet.
Szok....
Napiszcie czy macie jakieś doświadczenia z tym wózkiem, bo na necie go nie mogę znaleźć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hossanna a może freestyle to model a nie nazwa firmy? poszukaj na wózku może gdzieś jest inna nazwa może na jakiejś wszywce i będzie łatwiej znależć w necie:)
image
a czy to aby nie jest quinny freestyle? :-)
Jezeli tak, to opinie są pozytywne, możesz sobie wygooglować.
quinny raczej nie kosztowałby 800zł;)
image
image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no właśnie żaden z nich, znalazłam na wózku wlepkę
producent wózków Tadeusz Nocoń, firma z Kamyka w woj. śląskim
mój model wózka to 503-00

http://www.euro-baby.pl/oferta.htm

Tylko spacerówka wydaje mi się jakaś mała ( krótka, niska)
Zresztą ciężko znaleźć cokolwiek na temat tego wózia
obejrzyjcie sobie może ktoś ma taki wózek i się wypowie, strasznie jestem ciekawa. A mężowi żyć nie dam jak wróci, skąd wytrzasnął taki sprzęt
Dziewczyny znalazłam ich stronkę:
http://www.wozki.jak.pl/
może ktoś jeszcze kupi wózek, a może już go ma? Dajcie znać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hop hop
podbijam wątek, może któraś z Was jednak zna ten wózek
Hosanna własnie zakupiłam ten wózeczek przez internet , czy możesz mi powiedzieć coś więcej na jego temat ?
kossana ten wózeczek kosztuje 800zł w komplecie 3w1 ?? I jakie są twoje pierwsze wrazenia??
Witam

Wózek używamy już ponad pół roku.

Jako mężczyzna patrzę na niego od strony technicznej nie koloru.

Naprawdę sprawdza się super.

Polecam wszystkim.

Ich strona

www.wozki.jak.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
No wizualnie super. Za taką cenę wogóle szok....

Napisałam do producenta czy nie robią bliźniaczych :)
mam do sprzedania taki wózek za 500zl czarno-biały w kółka wózek jest super ale chce go zmienic na mniejszą spacerówkę szczecin mój e-mail angel2269@wp.pl
aha wózek mało używany stan bdb na gwarancji do 31.06.2010r
Czekam na pierwsze użycie tego wózka, rodzę w marcu więc już niedługo się wypowiem. Generalnie uważam, że to ceonow wizualny hit i mam nadzieję, że taki też będzie w praktyce. Zaraz po pierwszej jeździe opiszę swoje wrażenia.
witam
Ja jestem producentem tego wozka i strona nasza to www.euro-baby.pl ale wozek ktory Pani posiada to jest model FREESTYLE a nie 503-00 tego modelu nie ma na naszej stronie internetowej poniewaz mam ta strone w przebudowie i nie mam tam wszystkich moich wyrobow moze nas Pani znalesc na allegro oraz na www.walkabye.com wozek ma atesty amerykanskie jest wozkiem stabilnym i nie bedzxie miala Pani z nim problemow jak bedzie uzytkowany zgodnie z instrukcja obslugi martwia mnie tylko matki piszace ze spacerowka jest za duza to sa wymiary okreslone przez amerykanskich lekarzy i ja osobiscie nie wozilabym swojego dziecka w malej spacerowce bo jezeli ma mnie byc wygodnie to kupuje duze auto prawda? wiec dlaczego nasze dzieci maja byc sciskane w malych parasolkach ktore nie przechodza zadnych badan??wiem ze moja wypowiedz moze byc odebrana jako reklama ale tak nie jest ja jestem producentem wozkow dziedziecych od przeszlo 30 lat i zawsze staram sie zeby wozek byl wygony dla rodzica ale przedewszystkim dla dziecka bo to ONO jest tu najwazniejsze!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja takze mialam ten wozek, zakupilam go na allegro. Bylam bardzo ale to bardzo zadowolona! Teraz wlasnie bede go wystawiala na sprzedaz na allegro. Jezeli jest ktos zainteresowany kupnem prosze o maila a napewno powiadomie o wystawionym na aukcji wozku. Przewidziany termin wystawienia aukcji to ok. 13.07.2010
oolinkaa@interia.pl
Ja takze mialam ten wozek, zakupilam go na allegro. Bylam bardzo ale to bardzo zadowolona! Teraz wlasnie bede go wystawiala na sprzedaz na allegro. Jezeli jest ktos zainteresowany kupnem prosze o maila a napewno powiadomie o wystawionym na aukcji wozku. Przewidziany termin wystawienia aukcji to ok. 13.07.2010
oolinkaa@interia.pl

link na stronke z takim wozkiem: http://allegro.pl/item1100271598_wozek_gleboko_spacerowy_freestyle_fotelik.html

sprzedam taki wózeczek 500 zł kolor czrno białe koła!

Ja posiadam taki wózeczek dla mojej córci i jest on rewelacyjny, lekki, bardzo dobrze się go prowadzi, zwroty, pod względem technicznym nigdy nic sie z nim nie działo. jest to komplet 3w1 i każda część wózeczka jest w rewelacyjnym stanie, łącznie z stelażem. Córcia niedawno dostała od chrzestnej spacerówkę wiec jest on juz po prostu nie potrzebny ale jak dla mnie zdał egzamin wzorowo. Polecam gorąco bo warto! Zdjęcia w każdej chwili moge przesłać na maila aby obejrzec stan wózeczka! tel. 667537709

SPRZEDAM WOZEK FREESTYLE CZARNO TURKUSOWY 3W1

CALY ZESTAW W STANIE IDEALNYM !!!!!!!!!!!!!!! CENA 450ZŁ
Ja ma taki. Moje bliźnięta mają rok więc mam też już swoje zdanie co do tego modelu. Dla mnie ma on 2 minusy. Po pierwsze bardzo niepraktyczny kosz na zakupy. Pomimo że jest duży to z powodu stelaża ciężko jest cos tam włożyć lub wyciągnąć aby nie podrzeć opakowania lub reklamówki. Drugi minus to spacerówka. Wysokość oparcia regulowana jest za pomocą klamer co na pewno nie jest (przynajmniej jak dla mnie)ani wygodne ani funkcjonalne). Największym atutem tego wózka są dla mnie nosidła. Moim dzieciom jest w nich wygodnie sa one spore więc pomimo tego że chłopcy maja juz rok to zdarza mi się jeszcze je podpinac do wózka

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...

do góry