Widok

wózek trójkołowy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witajcie
mam pytanie odnośnie tych wózków. Czy któraś z Was ma lub szykuje się na kupno takie wózka?
dzisiaj byliśmy z mężem w hurtowni i te wózki okazały się najwygodniejsze w prowadzeniu, ale cena za to bardzo wysoka. Co prawda znaleźliśmy na allegro dużo tańszy i pewnie tam będziemy kupować.

Chciałabym wiedzieć plusy i minusy takich wózków.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja trójkołowego nie chcę,choćby nie wiem co. byłam świadkiem jak kobieta wciągała (dosłownie) ten wózek z dzieckiem i zakupami tyłem po pochylni na schodach - bo przodem nie da się wejść. zagadnęłam ją i powiedziała, że oprócz tego strasznego wciągania wózka tyłem to okazuje się,że jak dziecko choć trochę wariuje w wózku (wykręca się),to niestety wózek nie jest stabilny i zdarzyło jej się, że wózek wywrócił się razem z dzieckiem na chodnik.Przy większym dziecku to standard szaleństw. Ogólnie mocno odradzała zakup trójkołowca.

popieram mails nie polecam zakupu trojkolowca mi tez go odradzala przyjaciolka ktora chciala byc modna i kupila dla coreczki po za fajnym wygladem jest bardzo niebezpieczny
ja byłam strzsznie negatywnie nastawiona do 3-kołowców do wczorajszego dnia(nie zebym od razu ie decydowała ale mam zagwostkę) kolezanka kupiła(model podam wieczorkiem bo mam w rozmowie na gg) i testowała po lasach,górach i w miescie powiedziała ze super sie sprawdza-jeden minus ze jest ciezki(a jaki nie jest:) ), 2 minus ze jak podchodzi pod krawezniki lub schodki musi blokowac przednie koło bo sie skreca-ale nie jest to uciazliwa czynnosc...polecała szczerze a jest to osoba ceniaca sobie komfort i bardzo aktywnie spedzajaca czas,najbardziej chwaliła przechadzki po drogach leśnych miedzy drzewami-bardzo zwrotny i stabilny wózek:)-tak okresliła
Ja również nie kupuję, kuzynka męża ma 3kołowy IMPLAST i jest zawiedziona. Nie jest stabilny, strasznie się męczy z podjazdami na wózki.
Byłam bardzo ZA takim wózkiem dopóki nie zakupiłam takowego. Fakt takim wózkiem bardzo dobrze się prowadzi po markecie albo po prostej drodze. Krawężnik = porażka (nie raz wózek leciał mi na bok) Źle się wjeżdża takim wózkiem do autobusu :/ Do tego po długim użytkowaniu sa problemy z przednim kołem (tym bardziej jeśli jest ono skrętne)
Ogólnie nie polecam! Naszczeście już go odsprzedałam i teraz mam normalną spacerówkę:)
pozdrawiam

\"Człowiek jest wielki nie przez to,co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi \"
Hania napisał(a):

> witajcie
> mam pytanie odnośnie tych wózków. Czy któraś z Was ma lub
> szykuje się na kupno takie wózka?
> dzisiaj byliśmy z mężem w hurtowni i te wózki okazały się
> najwygodniejsze w prowadzeniu, ale cena za to bardzo wysoka. Co
> prawda znaleźliśmy na allegro dużo tańszy i pewnie tam będziemy
> kupować.
>
> Chciałabym wiedzieć plusy i minusy takich wózków.
>
>

ja polecam w 100%. wszystko zależy od samego wózka. są wózki i wózki. tak jak z autami, jeden drugiemu nie równy. ja jestem posiadaczką Quinny Buzz model z 2006 r. użytkuje go ponad rok i wszystko gra. kupiłabym go jeszcze raz. polecam popatrzeć na allegro bo można już je kupić używane.
hej juz znalazłam 2 zwolenniczki 3-kołowych wózków pierwsza jest posiadaczka Hauck Traxx 3, a druga Quinny_speedi_sx obie sa baaardzo zadowolone:)...ja natomiast zachrowałam na emmaljunga city cross(moze ktos ma do sprzedania;)?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry