Widok

wózek wielofunkcyjny do 2 tyś zł

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny mam prośbę, szukam wózka wielofunkcyjnego w którego w zestaw wchodzą: wózek głęboki, spacerówka, fotelik do samochodu, nosidełko. Może polecicie jakieś dobre wózki, za góra 2 tyś (wolałabym taniej tak aby jeszcze stykn ęło mi na łóżeczko)...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Riko Nano Pro będzie świetnym wyborem. Wózek nadaje się na każdy teren. Jest lekki, ma super amortyzację i jest solidnie wykonany.

Tak, tak. A w innym wątku jako Klaudia pytasz o opinie na temat tego wózka. No żadna reklama, prawda???
Najlepszy wózek w przyzwoitej cenie, to wózek Leclerc. Nic lepszego na rynku nie ma. Świetna holenderska robota.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ceny wózków to mnie normalnie aż zadziwiają. Powiem Wam szczerze że dla mnie ogólnie to wózki dziecięce to nie moja broszka, ale mam nadzieję, że uda mi się coś jednak znaleźć. Moje dzieci są przede wszystkim dla mnie ważne. Więc jak tylko się urodzą, dostaną najlepszy wózek ever.

Ja mam wózek Vicco 3w1 z Adamexu i jestem z tego zakupu bardzo zadowolona. Wózek zaprojektowany jest w nowoczesnym stylu więc wygląda rewelacyjnie. Jest bezpieczny, bardzo dobrze się go prowadzi bo ma zwrotne kółka, które dodatkowo wykonane są ze specjalnego żelu, który poprawia komfort jazdy i nie ma ryzyka, że koło pęknie. Świetnie radzi sobie na kamienistych drogach oraz na śniegu. Spokojnie mogę go polecić!

Sądzę, że warto stawiać na polskie marki, z tego względu, że wózki są równie dobrej jakości, co ich zagraniczne odpowiedniki, ale są sporo tańsze. Zobaczcie sobie na przykład adamex, polska firma od wielu lat na rynku, ich wózki są wykonane estetycznie, mają duże gondole, dobry system amortyzacji i sporo udogodnień.
Dziewczyny, a co myślicie o lepszych modelach marki Tutek? Kosztują około 2 tys zł, wpadły mi w oko po ostatnim rekonesansie w necie, żadna z was nie napisała nic o tej firmie. Chcę wybrać coś porządnego, jednocześnie zgrabnego.
Masz na mysli jakis konkretny model? Bardzo podobaja mi sie wozki z Quinny, ale wybrac odpowiedni model to spory dylemat. Czym najlepiej sie kierowac?
Tez skłaniałabym sie ku modelowi z Quinny- jest ich masa do wyboru, a waga wiekszosci z nich jest bardzo niska.
Ja mam buzza z quinny i nie narzekam= przyjemnie sie nim spaceruje, jest lekki i solidnie wykonany :) mysle, ze posluzy nam rowniez przy drugim dzieciaczku :)
a czy ktos uzytkuje wózek marki MAXI COSI, model STELLA? bardzo mi sie podoba, ale dopiero niedawno wszedl na rynek. ineteresuja mnie wiarygodne opinie osób, ktore maja ten wozek- jak sie sprawuje?
WÓZEK BARLETTA FIRMY ADAMEX 3W1 1749 Zł
WÓZEK SEVILLA 3W1 CAMARELO 1440 zł
WÓZEK CARERA NEW CAMARELO 3W1 1584 zł
WÓZEK CARERA 3W1 CAMARELO 1460 ZŁ
WÓZEK SIRION 3W1 CAMARELO 1599 ZŁ
WÓZEK ASPENA 3W1 ADAMEX 1670 ZŁ
WÓZEK AVILA 3W1 ADAMEX 1645 ZŁ
WÓZEK PAJERO 3W1 ADAMEX 1530 ZŁ
Ceny w sklepie stacjonarnym Bobo Raj ul.Szara 39
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
2 tysiace to spora suma, mozesz naprawde wybrac swietny jakosciowo wozek- obczaj maxi cosi, ich mura to majstersztyk wsrod wozkow :)
My za swoj dalismy mniej niz 2 tys, to model Ecco Mondo, oczywiscie wielofunkcyjny, bezpieczny i funkcjonalny
Mi podobają sie wozki marki Quinny i z tego co widze chyba sa jednymi z najlżejszych wozkow na rynku :)
Z maxi cosi- mura! Wozek przeswietny. Funkcjonalny, lekki w prowadzeniu, zwinny, do tego piankowe koła swietnie radza sobie na kazdym terenie. Wozek jak marzenie. Jestem bardzo zadowolona i ciesze sie ze trafilam wlasnie na tak dobry model!
Ja mogę pocieć maxi cosi, bardzo fajny duży wybór wózków. Ceny bardzo przystępne. Sama mam taki wózeczek i jestem bardzo zadowlona
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
My mamy wózek Nano, daliśmy za niego mniej niż 2 tysiące, a wozek jest rewelacyjny, oczywiście wielofunkcyjny, na pompowanych kołach, aluminiowym stelażu, potrzebne akcesoria typu torba, pokrowce na nóżki folia przeciwdeszczowa itp w zestawie, poza tym to polska produkcja, materiał jest bardzo porządny i mają bogatą paletę wzorow i kolorów.
A x-lander? Tu masz taki mix kolorystyczny za dobrą cenę http://www.pierwszyusmiech.com.pl/product-pol-621-Wozek-X-A-Energy-z-gondola-Arctic-i-fotelikiem-raspberry-09.html A to x-a jest zarąbiste.
Ja kupiłam cadeta z navingtona 3 w 1 za 1900. Mysle ze jak za wózek tej jakosci z naprawe fajna spacerowka i ładnie zrobioną gondolą to bardzo przyzwoita cena. Mi się akurat w tym wozeczku podobało to ze jest bardzo ładnie wykończony, no i ma bardzo fajną rama, ktora się mieści nawet w naszym matizie ;-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry