Widok
Ceny wózków to mnie normalnie aż zadziwiają. Powiem Wam szczerze że dla mnie ogólnie to wózki dziecięce to nie moja broszka, ale mam nadzieję, że uda mi się coś jednak znaleźć. Moje dzieci są przede wszystkim dla mnie ważne. Więc jak tylko się urodzą, dostaną najlepszy wózek ever.
Ja mam wózek Vicco 3w1 z Adamexu i jestem z tego zakupu bardzo zadowolona. Wózek zaprojektowany jest w nowoczesnym stylu więc wygląda rewelacyjnie. Jest bezpieczny, bardzo dobrze się go prowadzi bo ma zwrotne kółka, które dodatkowo wykonane są ze specjalnego żelu, który poprawia komfort jazdy i nie ma ryzyka, że koło pęknie. Świetnie radzi sobie na kamienistych drogach oraz na śniegu. Spokojnie mogę go polecić!
Sądzę, że warto stawiać na polskie marki, z tego względu, że wózki są równie dobrej jakości, co ich zagraniczne odpowiedniki, ale są sporo tańsze. Zobaczcie sobie na przykład adamex, polska firma od wielu lat na rynku, ich wózki są wykonane estetycznie, mają duże gondole, dobry system amortyzacji i sporo udogodnień.
WÓZEK BARLETTA FIRMY ADAMEX 3W1 1749 Zł
WÓZEK SEVILLA 3W1 CAMARELO 1440 zł
WÓZEK CARERA NEW CAMARELO 3W1 1584 zł
WÓZEK CARERA 3W1 CAMARELO 1460 ZŁ
WÓZEK SIRION 3W1 CAMARELO 1599 ZŁ
WÓZEK ASPENA 3W1 ADAMEX 1670 ZŁ
WÓZEK AVILA 3W1 ADAMEX 1645 ZŁ
WÓZEK PAJERO 3W1 ADAMEX 1530 ZŁ
Ceny w sklepie stacjonarnym Bobo Raj ul.Szara 39
WÓZEK SEVILLA 3W1 CAMARELO 1440 zł
WÓZEK CARERA NEW CAMARELO 3W1 1584 zł
WÓZEK CARERA 3W1 CAMARELO 1460 ZŁ
WÓZEK SIRION 3W1 CAMARELO 1599 ZŁ
WÓZEK ASPENA 3W1 ADAMEX 1670 ZŁ
WÓZEK AVILA 3W1 ADAMEX 1645 ZŁ
WÓZEK PAJERO 3W1 ADAMEX 1530 ZŁ
Ceny w sklepie stacjonarnym Bobo Raj ul.Szara 39
My mamy wózek Nano, daliśmy za niego mniej niż 2 tysiące, a wozek jest rewelacyjny, oczywiście wielofunkcyjny, na pompowanych kołach, aluminiowym stelażu, potrzebne akcesoria typu torba, pokrowce na nóżki folia przeciwdeszczowa itp w zestawie, poza tym to polska produkcja, materiał jest bardzo porządny i mają bogatą paletę wzorow i kolorów.
A x-lander? Tu masz taki mix kolorystyczny za dobrą cenę http://www.pierwszyusmiech.com.pl/product-pol-621-Wozek-X-A-Energy-z-gondola-Arctic-i-fotelikiem-raspberry-09.html A to x-a jest zarąbiste.
Ja kupiłam cadeta z navingtona 3 w 1 za 1900. Mysle ze jak za wózek tej jakosci z naprawe fajna spacerowka i ładnie zrobioną gondolą to bardzo przyzwoita cena. Mi się akurat w tym wozeczku podobało to ze jest bardzo ładnie wykończony, no i ma bardzo fajną rama, ktora się mieści nawet w naszym matizie ;-)