Widok

wózki baby merc

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam, interesują mnie te wózki, bo wyczytałam same pochlebne opinie na ich temat no i nie ukrywam że cena jest też super! Zastanawiam się jednak jaki model baby merc wybrać? Może któraś z Was ma ten wózek i jest w stanie opisać czym różni się dany model od innego?? bardzo dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja mam Baby Merc faster 2 i jestem mega zadowolona! wózek trzymam w bagażniku i muszę go składać/rozkładać przy każdym spacerze i mimo to nie narzekam (bardzo szybko i gładko sie składa nawet przy wyjmowaniu kół). Gondola bardzo duża a podnoszone plecy sa dużym ułatwieniem kiedy dziecko jest juz coraz ciekawsze otoczenia i nie chce leżeć. Teraz korzystam już ze spacerówki i również jestem bardzo zadowolona. Bardzo duzym plusem jest możliwość rozłożenia pleców i nóg na płasko (do spania) oraz na schodek (do siedzenia). Masa gadżetów jak zdejmowana część zadaszenia (pojawia się moskitiera) bardzo przydatna na ciepłe dni. Wózek bardzo zwinny i lekki w prowadzeniu zarówno po śniegu jak i po chodnikach gondolą lub spacerówką. Ogólnie ma dosyć dużą wagę ale nie czuć jej podczas składnaia/rozkładania wózka no a całego raczej nie zdażyło mi się nosic :P Gorąco polecam :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry