Widok
no extra!!! tam juz masakrycznie dlugo sie otwieralo:) a wracajac do sukni, to wiecie co babka dzisiaj na przymiarce w salonie mi powiedziala? ze nosze rozmiar o 2 wiekszy niz w rzeczywistosci, czyli dodala mi jakies 6 kg, i dlatego u niej nic nie kupie:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
hehehe no masz racje kreska, kurde ale mnie wnerwila, bo tak wiesz trzyma mi ta suknie z tylu i z takim namyslem w glosie i mina odpowiednia mowi mi te slowa...:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
Dziewczyny,czy Wy też dostajecie nie proszone maile tzw spam, od różnych fotografów, kamerzystów, śpiewaków??
Ale się wkurzyłam, jak sprawdziłam pocztę,
wystarczy, że napisze się na forum, że nie ma się fotografa, i od razu garść spamu z nieoczekiwanymi ofertami na poczcie, masakra.
Ale się wkurzyłam, jak sprawdziłam pocztę,
wystarczy, że napisze się na forum, że nie ma się fotografa, i od razu garść spamu z nieoczekiwanymi ofertami na poczcie, masakra.
Nasz ślub 12.09.09
aporpos tanca, my strasznie chce chodzic na kurs, nawet mamy takiego super faceta ktory uczy, ale nie mamy co malym robic:( raz go wzielismy to masakra, co chwile musielismy przerywac bo mlodemu cos nie pasowalo, a mial kupe zabawek, wiec poki co nie chodzimy, mam nadzieje ze to sie zmieni,
zgadzam sie z mala mi (zarowno w kwestii nie dublowania watkow czy jak to tam jak i tego ze tez nie pamietam jak wygladalam w mojej kiecce)
a my z postepow to skrecilismy kuchnie na 100%, w najblizszym tygodniu sie przewozimy i co najwazniejsze zpaisalismy sie na nauki weekendowe(w koncu!) :))
milego weekendu Wam Dziewczynki życzę:)
a my z postepow to skrecilismy kuchnie na 100%, w najblizszym tygodniu sie przewozimy i co najwazniejsze zpaisalismy sie na nauki weekendowe(w koncu!) :))
milego weekendu Wam Dziewczynki życzę:)