Widok

wrześnióweczki 2008 :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczynki jak tam przygotowania? Jeszcze sporo czasu-tak by się wydawało, ale czas szybko płynie:). Pozdrowionka!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a w jakim kosciele bedziecie mieli slub???? gdzie wesele? zauwazylam ze coraz wiecej osob robi wesela wlasnie w piatki, jak rozwiazaliscie kwestie poprawin? pozdrawiam :)

no 4000 tys za sukienke to faktycznie strasznie drogo...ale coz za marzenia czasem trzeba zaplacic :) :) pozdrawiam

no to bilans mamy ten sam, nawet godzine w ksociele, bo ja tez na 16ta;)
tak w zasadzie to ja juz ogladam wszystko, czyli zaproszenia, obraczki, auta,suknie itd poniewaz moj ukochany jest plywajacy i mam mu przeslac razem z podmiana wszelkie materialy i zdjecia na ten temat:)do tej pory dwie rzeczy mnie lekko przygiely - ceny obraczek i sukien slubnych:)ja wiem ze suknia to najprawdopodobniej najdrozsza rzecz jaka sobie kupie w zyciu ale 4000 za sukienke to wg mnie za duzo..ehhh ten rynek jest bezlitosny dziewczyny:)

pozdrawiam,
Agniecha

hej dziewczyny!!!
i jak tam??? co tam słychac ?? widze ze macie juz wszytsko pozalatwiane :) a moze pozałatwialiscie cos jeszcze??? my mamy juz sale, zespół kamerzyste i fotografa aha no i dzis bylismy w kosciele i slub bedzie o godz 16 :) pozdrawiam goraco :)

hej dziewczyny!!!!
mam pytanko, czy ktoras z Was wrzesnióweczki :) bierze slub w kosciele na Morenie Parafia Bożego Ciała??? pozdrawiam gorąco ( bo na dworze zimno :) )

Ja też byłam w szoku. Spokojnie sobie dzwonię we wrześniu do wybranej od dawna orkiestry, a oni, że wrzesień 2008 już dawno mają zajęty, a więc telefon do następnej i następnej i NIC, już płakać miałam zamiar;) ale udało się i mamy sprawdzoną orkiestrę i kamerzystę i foto...
aania ja jestem z elbląga- mój kościół Św. Rodziny
ja też melduje sie na 27 września 2008 :-) pozdrawiam

hej! wiesz może do kiedy jest promocja w salenie Marietta?? sa jakieś fajne kiecki na sklepie? bo na stronce tak nie zbyt ;/ a i jeszcze jedno czy tam trzeba sie umaiac czy tak poprostu przyjsc?? pozdrawiam

To dołączam!
My mamy Swój dzień 20 września. Mamy już salę, hotel dla Gości, dwie kapele (hie hie, nie możemy się zdecydować). Niedługo załatwiamy kościół. Znajomy ksiądz już w blokach startowych, tylko trzeba go wkręcić do mojego kościoła, co podobno jest do zrobienia.

A dziś być może już kupię suknię bo chcę tę jedyną i już.
ja też biorę ślub 27 września 2008 :-) mamy zarezerwowany kościół, sale, kamerzyste, fotografa i zespół:-) sukeinka jeszcze została . pozdrawiam
ja bym proponowała zaczynać jak najwcześniej,
samam zdawałam sobie sprawę jak to wygląda z przygotowaniami, zaczęłam zgodnie z planem, z rocznym wyprzedzeniem i np. fotograf i muzyka (Ci których miałam w planie) już mieli zarezerwowany termin, i musiałam przesuwać datę żeby załapać sie na kościół o którym marzyłam od małej dziewczynki :)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Marta82 w jakim kosciele bierzecie slub?

jak długo trzeba to wszystko przygotowywać?
dopiero przymierzam się do tego wszystkiego i jestem troche przerażona,
lokal rok wcześniej i tak dalej ojej...

J także wrześnióweczka, a dokładnie 13.09;) mamy już salę, orkiestrę, kamerzystę, fotografa i zaraz idę załatwiać kościół (bo bardzo zależy mi na konkretnej godzinie 17.00). W głowie mam już wymarzoną suknię, buty, wiązankę, wystrój sali... och już nie mogę doczekać.... a to jeszcze tyle czasu. Buziaki i pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn i ich wybranków:)
a ja mam nadal problem z zespołem, mojemu lubemu nic się nie podoba, wybredny, że aż strach :/
i zastanawiam się czy samochód też trzeba klepać z tak dużym wyprzedzeniem, bo niestety makijaż trzeba (niektóre przyszłe mężatki się nad tym zastanawiają) jeżeli się chce u kogoś polecanego, ja jeszcze zdążyłam, ale wiem że p. Ela Skoczeń ma już wiele terminów zarezerwowanych, jak ktoś się nad Nią zastanawia to propopnuję szybko dzwonić

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
oki,wysłałam:)

o to ja z mila checia poprosze o namiar :) moze na maila zeby nas nie posadzili o krypto-reklame ;)

moge dać Ci namiary na zespół, który będzie u nas grał. Może nie są znani,ale bardzo fajni i sprawdzeni:).No i niedrogo w porównaniu z innymi;)

ja chyba sobie zadzwonie z tym makijazem i tez juz wstepnie termin przyklepie:)
z zespolem dalej problem..zespol apus na ktory liczylam powiedzial mi dzis ze niestety nie beda mogli u nas zagrac, strasznie sie rozczarowalam..nie wiem co teraz :/

do góry