Widok
noo to zakładajcie nowy wątek pewnie jeszcze ze 2 razy założymy nowy :)
u mnie w zasadzie też zastój teraz bardziej pochłaniały nas sprawy nowego domu ale teraz zostało nam tylko czekać przebrneliśmy przez biurokracje i papierki i czekamy na pozwolenie na budowe
a ja od dziś jestem na diecie kapuścianej możecie trzymać kciuki :)
u mnie w zasadzie też zastój teraz bardziej pochłaniały nas sprawy nowego domu ale teraz zostało nam tylko czekać przebrneliśmy przez biurokracje i papierki i czekamy na pozwolenie na budowe
a ja od dziś jestem na diecie kapuścianej możecie trzymać kciuki :)
dziewczyny, mam propozycje - zmienmy ten watek na nowy. ten jest strrrrasznie dlugi i potwornie dlugo sie otwiera. do wrzesnia kupa czasu a watek rosnie i rosnie.
co wy na to?
a tak woogle to ja mam teraz zastoj.
od marca biore sie na serio, a dokladniej po wielkanocy. :)
straszniet eraz jestem zmeczona w pracy kociol, u narzeczonego w pracy tak samo, faza zmian i rewolucji no i efekt taki ze malo siebie mamy.
jakos wytrzymam, ale pod koniec zimy jestem centralnie wykonczona.
poza tym wszystko jest na mojej glowie i powoli sie zastanaiwam czy nie powinnamjednak zatrudnic firmy organizujacej...na teraz jestem out.
co wy na to?
a tak woogle to ja mam teraz zastoj.
od marca biore sie na serio, a dokladniej po wielkanocy. :)
straszniet eraz jestem zmeczona w pracy kociol, u narzeczonego w pracy tak samo, faza zmian i rewolucji no i efekt taki ze malo siebie mamy.
jakos wytrzymam, ale pod koniec zimy jestem centralnie wykonczona.
poza tym wszystko jest na mojej glowie i powoli sie zastanaiwam czy nie powinnamjednak zatrudnic firmy organizujacej...na teraz jestem out.
ja też już mam :)
teraz zaczynam zastanawiać się nad zaproszeniami, ale mam problem z moim lubym, uważa że na wszystko mamy jeszcze duuuużo czasu,
zdecydowanie ma rację, ale już bym chciała coś wybrać, zamówienie trwa tylko chwilę, ale decyzja zdecydowanie dłużej :)
teraz zaczynam zastanawiać się nad zaproszeniami, ale mam problem z moim lubym, uważa że na wszystko mamy jeszcze duuuużo czasu,
zdecydowanie ma rację, ale już bym chciała coś wybrać, zamówienie trwa tylko chwilę, ale decyzja zdecydowanie dłużej :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ