Widok

wrześnióweczki 2008 :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczynki jak tam przygotowania? Jeszcze sporo czasu-tak by się wydawało, ale czas szybko płynie:). Pozdrowionka!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie mam demo oni nie maja nawet strony internetowej. Oni pochodza z ukrainy i jedyna plytke jaka mam to jest cala wlasnie w ich jezyku. moge podac namiar moze jak zadzwonisz to wysle ci ta babka jakies demo. To jest nr.(nie wiem czy tak sie pisze to nazwisko) Pani Rajbuszenko tel.059-861-17-44. Ale ta plytka ktora mam wogole nie oddaje tego jak graja na zywo. Zagrali nam na zywo i uwazam ze bylo super

Dzięki za informacje ;) Pozdrowionka ;)

hej!!!
my mamy zespół Magic, nie wiem czy jest Wam znany, w kazdym bądz razie ja ich znalalam w necie i spodobali mi sie :) pozdrawiam :) Pan Adam u Nas był, jest bardzo mily :) mam nadzieje ze fajnie beda grali :)www.zespol.k9.pl

o niezle zaproszenia teraz :)

ja tak planuje w maju... czerwcu:) jakos przed wakacjami napewno!

a zawiadomienia to w wakacje:)

z sukienka,... to tez musze juz zaczac chodzic..zeby miec zamowione chociaz szycie..

pzdr

ja wiem ze daje sie 3 miesiace przed slubem i tezbym tak zrobila tyle ze akurat bede a pozniej nie wiem kiedy i czy wogoel do slubu

dziewczyny, a jak bedziecie rozwozic zaproszenia, to bedziecie wczesniej uprzedzac rodzinke i przyjaciół ? :), tak sie zastanawiam bo u nas nie wszycy wiedza ze bierzemy slub i chcemy im zrobic niespodzianke...:)

hmmm..my sie bedziemy umawiac z rodzinka.. na konkretny dzien..zeby nie tak znienacka

bedziemy mowic ze chcemy wpasc NA KAWE:)

tak tez sobie myslalam zeby zrocic :) mam nadzieje ze sie nie polapia :)

heh;) zalezy jak czesto wpadacie na kawe.. :D
ale mzna powiedziec ze akurat jestescie w poblizu.... i chcecie kawy :D

zrobilismy dzis poradnictwo :) nie bylo tak zle:) godzinka szybciutko zleciala :) Pani byla troche zakrecona i pokazywala nam swoje wykrsesy :) momentami byla niezla beka :) zostaly nam jeszce nauki....

a Wy dziewczynki macie juz poradnicwto i nauki za soba???

jestesmy po naukach..
jeszcze poradnictwo przed nami..:)

Dziewczyny... o co chodzi z tymi naukami i poradnictwem? Nam ksiądz nic o tym nie wspominał jak byliśmy zamówić termin... powiedział tylko, że teraz mamy się zgłosić w czerwcu i przynieść jakieś tam dokumenty... Jeśli chodzi o nauki to mamy oboje zaświadczenia z Ogólniaków, że odbyliśmy te nauki i to podobno wystarcza... a co z tym poradnictwem? Pozdrowionka :)

up :)

hmm
znaczy nikt nam tez nie kazal - ale my idziemy :)
znaczy na naukach juz bylismy - bylo super :) u Jezuitow

a poradnictwo no to pare spotkan gdzie chcesz...

wsyztsko to sluzy lepszemu poznaniu siebie nawzajem i przygotowaniem sie do slubu:)

ale nei wiem czy jest to obowiazkowe.. ;/

:)

zdecydowanie obowiązkowe :)
zwalnia tylko matura z religii i to też chyba tylko z kilku ostatnich lat,
jeżeli macie taką maturę proponuję spytać księdza czy Wam zaliczy,
te spotkania jednak chyba nie są najgorsze bo oby dwie moje psióły je sobie chwaliły :)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
u nas w kosciele i nauki i poradnictwo sa obowiązkowe,nauki to 4 spotkania chyba raz w tygodniu, u nas zaczynaja sie 26 lutego, a poradnictwo to trzeba zadzwonic i umowic sie telefonicznie z taka zakrecona Pania..:) poradnictwo to powinny byc 3 spotkania ale my sie dogadalismy i zrobilismy 3 za jednym razem :) na nauki i poradnictwo moesz isc do jakiego kosciola chcesz :) pozdrawiam :)

Dzięki dziewczyny za odpowiedź. Wybiorę się w przyszłym tygodniu do kościoła i dokładnie o to wypytam :) Pozdrawiam :)

no u nas też obowiązkowe. bardzo się ich bałam. ale w zeszła niedziele zaliczylismy pierwsze. mamy trzy spotkania. mieszkamy w londynie i jak to nasz ksiądz stwierdził, w tak ekstremalnych warunkach podczas trzech spotkan zaliczy nam i nauki i poradnictwo :D niestety kosztuje nas to 40 funtów:/
ale nauki polecam wszystki. naprawde sklaniaja do myślenia i innego spojrzenia na związek.

wrześniówki śpicie ? :)

do góry