Widok
nie mam demo oni nie maja nawet strony internetowej. Oni pochodza z ukrainy i jedyna plytke jaka mam to jest cala wlasnie w ich jezyku. moge podac namiar moze jak zadzwonisz to wysle ci ta babka jakies demo. To jest nr.(nie wiem czy tak sie pisze to nazwisko) Pani Rajbuszenko tel.059-861-17-44. Ale ta plytka ktora mam wogole nie oddaje tego jak graja na zywo. Zagrali nam na zywo i uwazam ze bylo super
Dziewczyny... o co chodzi z tymi naukami i poradnictwem? Nam ksiądz nic o tym nie wspominał jak byliśmy zamówić termin... powiedział tylko, że teraz mamy się zgłosić w czerwcu i przynieść jakieś tam dokumenty... Jeśli chodzi o nauki to mamy oboje zaświadczenia z Ogólniaków, że odbyliśmy te nauki i to podobno wystarcza... a co z tym poradnictwem? Pozdrowionka :)
zdecydowanie obowiązkowe :)
zwalnia tylko matura z religii i to też chyba tylko z kilku ostatnich lat,
jeżeli macie taką maturę proponuję spytać księdza czy Wam zaliczy,
te spotkania jednak chyba nie są najgorsze bo oby dwie moje psióły je sobie chwaliły :)
zwalnia tylko matura z religii i to też chyba tylko z kilku ostatnich lat,
jeżeli macie taką maturę proponuję spytać księdza czy Wam zaliczy,
te spotkania jednak chyba nie są najgorsze bo oby dwie moje psióły je sobie chwaliły :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
u nas w kosciele i nauki i poradnictwo sa obowiązkowe,nauki to 4 spotkania chyba raz w tygodniu, u nas zaczynaja sie 26 lutego, a poradnictwo to trzeba zadzwonic i umowic sie telefonicznie z taka zakrecona Pania..:) poradnictwo to powinny byc 3 spotkania ale my sie dogadalismy i zrobilismy 3 za jednym razem :) na nauki i poradnictwo moesz isc do jakiego kosciola chcesz :) pozdrawiam :)
no u nas też obowiązkowe. bardzo się ich bałam. ale w zeszła niedziele zaliczylismy pierwsze. mamy trzy spotkania. mieszkamy w londynie i jak to nasz ksiądz stwierdził, w tak ekstremalnych warunkach podczas trzech spotkan zaliczy nam i nauki i poradnictwo :D niestety kosztuje nas to 40 funtów:/
ale nauki polecam wszystki. naprawde sklaniaja do myślenia i innego spojrzenia na związek.
ale nauki polecam wszystki. naprawde sklaniaja do myślenia i innego spojrzenia na związek.