Widok

wrześnióweczki 2008 :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczynki jak tam przygotowania? Jeszcze sporo czasu-tak by się wydawało, ale czas szybko płynie:). Pozdrowionka!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witajcie,

melduję się na 27.09.2008

póki co kościół, sala, fotograf, orkiestra zaklepane

makijaż wstępnie umówiony,
wlasnie tez ym sie z miła checia dwoeidziała na temat makijazystek :)

jestem tak zapracowana ostatnio ze nie mam czasu na przebywanie na forum :( ale nieługo ponadrabiam :)

oby tak bylo ;)

a tak btw dziewczyny to jak to jest z rezerwowaniem sobie terminu makijazu slubnego? tez jest taka presja zeby juz teraz dzwonic do wizazystki, rok prawie przed terminem?
bo nie wiem czy zwlekac czy dzwonic juz:)

nie martw się, pewnie będzie tak, że kupisz sukienkę, która w ogóle nie będzie Ci się na początku podobała,ale jak przymierzysz.....poczujesz klimat:)Powodzonka!!

my mamy 26 wrzesnia i na dzien dzisiejszy zalatwiona sala w rodizio w gdyni i fotograf, kamerzysty nie chcemy miec:)
w tym nadchodzacym tygodniu bedzie zalatwiony kosciol, ale wisi nadal widmo zespolu :/ skonczy sie na tym, ze zostaniemy zmuszeni do zakupu zestawu do karakoe w media markt :D

a co do sukienek - tragedia!!!poki co ogladam w necie i jedna jedyna, ktora podbila moje serce jest w warszawie...i jeszcze jak znam zycie kosztuje bajonskie sumy i bym wygladala w niej jak kupa za przeproszeniem ;)

pozdrawiam wrzesnioweczki, dziewczyny badzmy dzielne!:)
Tak,miałam na myśli salon Marietta w Gdyni. Bardzo miła obsługa,polecam:). Troszkę to potrwało,zanim wybrałam sukienkę, wiadomo,troszkę trzeba poprzymierzać:).Ale ostatecznie zdecydowałam się na model, który na wieszaku kompletnie do mnie nie przemawiał :).Dlatego pamiętajcie dziewczyny,zawsze trzeba mierzyć zanim się powie, że "to nie ten model":)

...jeszcze jedno :)) slub odbedzie sie w Ustce... szukam par, ktore tez maja w Ustce wesele w podobnym terminie (zwlaszcza jesli maja wczesniej) pozdrawiam wszystkie szczesliwe narzeczone :))

image
no my z Misiem mamy juz sale zespol i umowiona z ksiedzem godzine w kosciele :)) do tego autko w starym stylu no iiii powoli rozgladam sie za suknia :))))) juz sie nie moge doczekac

Nasz slub 20 wrzesnia 2008 :))

image
...mówiosz o Mariettcie w Gdyni? ja też tam byłam, ale sukienka która mi się spodobałą kosztuje 1800 złotych po rabacie i to dla mnie mimo wszytko rochę za dużo... a jaką sukienkę wybrałaś?...a poza tym to mamy juz fotografa także został kamerzysta i święty spokój:) pozdrawiam
sprzedam suknię- jednoczęściowa, góra dopasowana, ręznie wyszywane zdobienia, dół szeroki z podpinanym trenem- typowa suknia balowa:)oczywiście wystapiłam w niej jako panna młoda, ecri , fajnie wygląda na zdjęciach i w tańcu robi wrażenie- roz\miar 36- 38
No i jak tam wrześnióweczki?Co taka cisza ostatnio?;) Niby jeszcze trochę czasu mamy,ale...zleci bardzo szybko.Wczoraj wybrałam się na mały przegląd po salonach i....wyobraźcie sobie, że wyszłam z sukienką!!Szok,bo troszkę wcześnie,ale wyprzedaż kolekcji i spory rabat,więc się opłacało. Gorąco polecam salon Marietta:)

my robimy w łęgowie pod lipami :)

hej!!!
ja tez mam slub 20.09.2008r. :) i jak na razie mamy zalatwiona tylko sale... i niebawem bedziemy szukac reszty :) pozdrawiam :)

no coś niecoś wiem:) to fajne:) ale Choroba mnie dopadła i nie chce puścić:(

dzięki Gosiaczku,wiesz z własnego doświadczenia co?:)

mw
""""no i wszystko do zaproszen gotowe, tylko trzeba by je druknac :)
ale jeszcze kupa czasu wiec sie wstrzymujemy.. :) ja jestem na architekturze wiec zaprojektowane zaproszenia to juz mam od dawna... :D""""

pisałaś, ze masz juz zaprojektowane zaproszonka, gdybyś chciała się podzielić swoim dziełem na maila, to byłabym wdzięczna :))

dacie radę dacie buziaki agnesto:*

...zapomniałam dodac że też mamy 20 wrzesnia, jak niektóre koleżanki...:)
sprzedam suknię- jednoczęściowa, góra dopasowana, ręznie wyszywane zdobienia, dół szeroki z podpinanym trenem- typowa suknia balowa:)oczywiście wystapiłam w niej jako panna młoda, ecri , fajnie wygląda na zdjęciach i w tańcu robi wrażenie- roz\miar 36- 38
pewnie ze damy wszystko załatwic sporo czasu :) ale tak fajnie sie juz teraz o tym wszystkim mysli :)

witaj w klubie , ja tez nie jestem zareczona a termin 27.09.2008 ale jestesmy ze soba juz 7 lat i jakos nie myslelismy o zareczynach,bo one i tak nic nie znacza, ale wkrotce to nastapi. a wszystko juz mamy załtwione

dziewczynki,w końcu mamy jeszcze troszkę czasu.Myślę, że spokojnie damy radę wszystko załatwić:).Pozdrowionka

do góry