Widok
my mamy 26 wrzesnia i na dzien dzisiejszy zalatwiona sala w rodizio w gdyni i fotograf, kamerzysty nie chcemy miec:)
w tym nadchodzacym tygodniu bedzie zalatwiony kosciol, ale wisi nadal widmo zespolu :/ skonczy sie na tym, ze zostaniemy zmuszeni do zakupu zestawu do karakoe w media markt :D
a co do sukienek - tragedia!!!poki co ogladam w necie i jedna jedyna, ktora podbila moje serce jest w warszawie...i jeszcze jak znam zycie kosztuje bajonskie sumy i bym wygladala w niej jak kupa za przeproszeniem ;)
pozdrawiam wrzesnioweczki, dziewczyny badzmy dzielne!:)
w tym nadchodzacym tygodniu bedzie zalatwiony kosciol, ale wisi nadal widmo zespolu :/ skonczy sie na tym, ze zostaniemy zmuszeni do zakupu zestawu do karakoe w media markt :D
a co do sukienek - tragedia!!!poki co ogladam w necie i jedna jedyna, ktora podbila moje serce jest w warszawie...i jeszcze jak znam zycie kosztuje bajonskie sumy i bym wygladala w niej jak kupa za przeproszeniem ;)
pozdrawiam wrzesnioweczki, dziewczyny badzmy dzielne!:)
Tak,miałam na myśli salon Marietta w Gdyni. Bardzo miła obsługa,polecam:). Troszkę to potrwało,zanim wybrałam sukienkę, wiadomo,troszkę trzeba poprzymierzać:).Ale ostatecznie zdecydowałam się na model, który na wieszaku kompletnie do mnie nie przemawiał :).Dlatego pamiętajcie dziewczyny,zawsze trzeba mierzyć zanim się powie, że "to nie ten model":)
...mówiosz o Mariettcie w Gdyni? ja też tam byłam, ale sukienka która mi się spodobałą kosztuje 1800 złotych po rabacie i to dla mnie mimo wszytko rochę za dużo... a jaką sukienkę wybrałaś?...a poza tym to mamy juz fotografa także został kamerzysta i święty spokój:) pozdrawiam
sprzedam suknię- jednoczęściowa, góra dopasowana, ręznie wyszywane zdobienia, dół szeroki z podpinanym trenem- typowa suknia balowa:)oczywiście wystapiłam w niej jako panna młoda, ecri , fajnie wygląda na zdjęciach i w tańcu robi wrażenie- roz\miar 36- 38
No i jak tam wrześnióweczki?Co taka cisza ostatnio?;) Niby jeszcze trochę czasu mamy,ale...zleci bardzo szybko.Wczoraj wybrałam się na mały przegląd po salonach i....wyobraźcie sobie, że wyszłam z sukienką!!Szok,bo troszkę wcześnie,ale wyprzedaż kolekcji i spory rabat,więc się opłacało. Gorąco polecam salon Marietta:)
mw
""""no i wszystko do zaproszen gotowe, tylko trzeba by je druknac :)
ale jeszcze kupa czasu wiec sie wstrzymujemy.. :) ja jestem na architekturze wiec zaprojektowane zaproszenia to juz mam od dawna... :D""""
pisałaś, ze masz juz zaprojektowane zaproszonka, gdybyś chciała się podzielić swoim dziełem na maila, to byłabym wdzięczna :))
""""no i wszystko do zaproszen gotowe, tylko trzeba by je druknac :)
ale jeszcze kupa czasu wiec sie wstrzymujemy.. :) ja jestem na architekturze wiec zaprojektowane zaproszenia to juz mam od dawna... :D""""
pisałaś, ze masz juz zaprojektowane zaproszonka, gdybyś chciała się podzielić swoim dziełem na maila, to byłabym wdzięczna :))
...zapomniałam dodac że też mamy 20 wrzesnia, jak niektóre koleżanki...:)
sprzedam suknię- jednoczęściowa, góra dopasowana, ręznie wyszywane zdobienia, dół szeroki z podpinanym trenem- typowa suknia balowa:)oczywiście wystapiłam w niej jako panna młoda, ecri , fajnie wygląda na zdjęciach i w tańcu robi wrażenie- roz\miar 36- 38