Widok

wrześnióweczki 2008 :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczynki jak tam przygotowania? Jeszcze sporo czasu-tak by się wydawało, ale czas szybko płynie:). Pozdrowionka!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i jak tam wrześnióweczki?Co taka cisza ostatnio?;) Niby jeszcze trochę czasu mamy,ale...zleci bardzo szybko.Wczoraj wybrałam się na mały przegląd po salonach i....wyobraźcie sobie, że wyszłam z sukienką!!Szok,bo troszkę wcześnie,ale wyprzedaż kolekcji i spory rabat,więc się opłacało. Gorąco polecam salon Marietta:)

...mówiosz o Mariettcie w Gdyni? ja też tam byłam, ale sukienka która mi się spodobałą kosztuje 1800 złotych po rabacie i to dla mnie mimo wszytko rochę za dużo... a jaką sukienkę wybrałaś?...a poza tym to mamy juz fotografa także został kamerzysta i święty spokój:) pozdrawiam
sprzedam suknię- jednoczęściowa, góra dopasowana, ręznie wyszywane zdobienia, dół szeroki z podpinanym trenem- typowa suknia balowa:)oczywiście wystapiłam w niej jako panna młoda, ecri , fajnie wygląda na zdjęciach i w tańcu robi wrażenie- roz\miar 36- 38
no my z Misiem mamy juz sale zespol i umowiona z ksiedzem godzine w kosciele :)) do tego autko w starym stylu no iiii powoli rozgladam sie za suknia :))))) juz sie nie moge doczekac

Nasz slub 20 wrzesnia 2008 :))

image
...jeszcze jedno :)) slub odbedzie sie w Ustce... szukam par, ktore tez maja w Ustce wesele w podobnym terminie (zwlaszcza jesli maja wczesniej) pozdrawiam wszystkie szczesliwe narzeczone :))

image
Tak,miałam na myśli salon Marietta w Gdyni. Bardzo miła obsługa,polecam:). Troszkę to potrwało,zanim wybrałam sukienkę, wiadomo,troszkę trzeba poprzymierzać:).Ale ostatecznie zdecydowałam się na model, który na wieszaku kompletnie do mnie nie przemawiał :).Dlatego pamiętajcie dziewczyny,zawsze trzeba mierzyć zanim się powie, że "to nie ten model":)

my mamy 26 wrzesnia i na dzien dzisiejszy zalatwiona sala w rodizio w gdyni i fotograf, kamerzysty nie chcemy miec:)
w tym nadchodzacym tygodniu bedzie zalatwiony kosciol, ale wisi nadal widmo zespolu :/ skonczy sie na tym, ze zostaniemy zmuszeni do zakupu zestawu do karakoe w media markt :D

a co do sukienek - tragedia!!!poki co ogladam w necie i jedna jedyna, ktora podbila moje serce jest w warszawie...i jeszcze jak znam zycie kosztuje bajonskie sumy i bym wygladala w niej jak kupa za przeproszeniem ;)

pozdrawiam wrzesnioweczki, dziewczyny badzmy dzielne!:)
nie martw się, pewnie będzie tak, że kupisz sukienkę, która w ogóle nie będzie Ci się na początku podobała,ale jak przymierzysz.....poczujesz klimat:)Powodzonka!!

oby tak bylo ;)

a tak btw dziewczyny to jak to jest z rezerwowaniem sobie terminu makijazu slubnego? tez jest taka presja zeby juz teraz dzwonic do wizazystki, rok prawie przed terminem?
bo nie wiem czy zwlekac czy dzwonic juz:)

wlasnie tez ym sie z miła checia dwoeidziała na temat makijazystek :)

jestem tak zapracowana ostatnio ze nie mam czasu na przebywanie na forum :( ale nieługo ponadrabiam :)

witajcie,

melduję się na 27.09.2008

póki co kościół, sala, fotograf, orkiestra zaklepane

makijaż wstępnie umówiony,
ja chyba sobie zadzwonie z tym makijazem i tez juz wstepnie termin przyklepie:)
z zespolem dalej problem..zespol apus na ktory liczylam powiedzial mi dzis ze niestety nie beda mogli u nas zagrac, strasznie sie rozczarowalam..nie wiem co teraz :/

moge dać Ci namiary na zespół, który będzie u nas grał. Może nie są znani,ale bardzo fajni i sprawdzeni:).No i niedrogo w porównaniu z innymi;)

o to ja z mila checia poprosze o namiar :) moze na maila zeby nas nie posadzili o krypto-reklame ;)

oki,wysłałam:)

a ja mam nadal problem z zespołem, mojemu lubemu nic się nie podoba, wybredny, że aż strach :/
i zastanawiam się czy samochód też trzeba klepać z tak dużym wyprzedzeniem, bo niestety makijaż trzeba (niektóre przyszłe mężatki się nad tym zastanawiają) jeżeli się chce u kogoś polecanego, ja jeszcze zdążyłam, ale wiem że p. Ela Skoczeń ma już wiele terminów zarezerwowanych, jak ktoś się nad Nią zastanawia to propopnuję szybko dzwonić

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
J także wrześnióweczka, a dokładnie 13.09;) mamy już salę, orkiestrę, kamerzystę, fotografa i zaraz idę załatwiać kościół (bo bardzo zależy mi na konkretnej godzinie 17.00). W głowie mam już wymarzoną suknię, buty, wiązankę, wystrój sali... och już nie mogę doczekać.... a to jeszcze tyle czasu. Buziaki i pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn i ich wybranków:)
jak długo trzeba to wszystko przygotowywać?
dopiero przymierzam się do tego wszystkiego i jestem troche przerażona,
lokal rok wcześniej i tak dalej ojej...

Marta82 w jakim kosciele bierzecie slub?

ja bym proponowała zaczynać jak najwcześniej,
samam zdawałam sobie sprawę jak to wygląda z przygotowaniami, zaczęłam zgodnie z planem, z rocznym wyprzedzeniem i np. fotograf i muzyka (Ci których miałam w planie) już mieli zarezerwowany termin, i musiałam przesuwać datę żeby załapać sie na kościół o którym marzyłam od małej dziewczynki :)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
ja też biorę ślub 27 września 2008 :-) mamy zarezerwowany kościół, sale, kamerzyste, fotografa i zespół:-) sukeinka jeszcze została . pozdrawiam
do góry