Widok
No i jak tam wrześnióweczki?Co taka cisza ostatnio?;) Niby jeszcze trochę czasu mamy,ale...zleci bardzo szybko.Wczoraj wybrałam się na mały przegląd po salonach i....wyobraźcie sobie, że wyszłam z sukienką!!Szok,bo troszkę wcześnie,ale wyprzedaż kolekcji i spory rabat,więc się opłacało. Gorąco polecam salon Marietta:)
...mówiosz o Mariettcie w Gdyni? ja też tam byłam, ale sukienka która mi się spodobałą kosztuje 1800 złotych po rabacie i to dla mnie mimo wszytko rochę za dużo... a jaką sukienkę wybrałaś?...a poza tym to mamy juz fotografa także został kamerzysta i święty spokój:) pozdrawiam
sprzedam suknię- jednoczęściowa, góra dopasowana, ręznie wyszywane zdobienia, dół szeroki z podpinanym trenem- typowa suknia balowa:)oczywiście wystapiłam w niej jako panna młoda, ecri , fajnie wygląda na zdjęciach i w tańcu robi wrażenie- roz\miar 36- 38
Tak,miałam na myśli salon Marietta w Gdyni. Bardzo miła obsługa,polecam:). Troszkę to potrwało,zanim wybrałam sukienkę, wiadomo,troszkę trzeba poprzymierzać:).Ale ostatecznie zdecydowałam się na model, który na wieszaku kompletnie do mnie nie przemawiał :).Dlatego pamiętajcie dziewczyny,zawsze trzeba mierzyć zanim się powie, że "to nie ten model":)
my mamy 26 wrzesnia i na dzien dzisiejszy zalatwiona sala w rodizio w gdyni i fotograf, kamerzysty nie chcemy miec:)
w tym nadchodzacym tygodniu bedzie zalatwiony kosciol, ale wisi nadal widmo zespolu :/ skonczy sie na tym, ze zostaniemy zmuszeni do zakupu zestawu do karakoe w media markt :D
a co do sukienek - tragedia!!!poki co ogladam w necie i jedna jedyna, ktora podbila moje serce jest w warszawie...i jeszcze jak znam zycie kosztuje bajonskie sumy i bym wygladala w niej jak kupa za przeproszeniem ;)
pozdrawiam wrzesnioweczki, dziewczyny badzmy dzielne!:)
w tym nadchodzacym tygodniu bedzie zalatwiony kosciol, ale wisi nadal widmo zespolu :/ skonczy sie na tym, ze zostaniemy zmuszeni do zakupu zestawu do karakoe w media markt :D
a co do sukienek - tragedia!!!poki co ogladam w necie i jedna jedyna, ktora podbila moje serce jest w warszawie...i jeszcze jak znam zycie kosztuje bajonskie sumy i bym wygladala w niej jak kupa za przeproszeniem ;)
pozdrawiam wrzesnioweczki, dziewczyny badzmy dzielne!:)
a ja mam nadal problem z zespołem, mojemu lubemu nic się nie podoba, wybredny, że aż strach :/
i zastanawiam się czy samochód też trzeba klepać z tak dużym wyprzedzeniem, bo niestety makijaż trzeba (niektóre przyszłe mężatki się nad tym zastanawiają) jeżeli się chce u kogoś polecanego, ja jeszcze zdążyłam, ale wiem że p. Ela Skoczeń ma już wiele terminów zarezerwowanych, jak ktoś się nad Nią zastanawia to propopnuję szybko dzwonić
i zastanawiam się czy samochód też trzeba klepać z tak dużym wyprzedzeniem, bo niestety makijaż trzeba (niektóre przyszłe mężatki się nad tym zastanawiają) jeżeli się chce u kogoś polecanego, ja jeszcze zdążyłam, ale wiem że p. Ela Skoczeń ma już wiele terminów zarezerwowanych, jak ktoś się nad Nią zastanawia to propopnuję szybko dzwonić
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
J także wrześnióweczka, a dokładnie 13.09;) mamy już salę, orkiestrę, kamerzystę, fotografa i zaraz idę załatwiać kościół (bo bardzo zależy mi na konkretnej godzinie 17.00). W głowie mam już wymarzoną suknię, buty, wiązankę, wystrój sali... och już nie mogę doczekać.... a to jeszcze tyle czasu. Buziaki i pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn i ich wybranków:)
ja bym proponowała zaczynać jak najwcześniej,
samam zdawałam sobie sprawę jak to wygląda z przygotowaniami, zaczęłam zgodnie z planem, z rocznym wyprzedzeniem i np. fotograf i muzyka (Ci których miałam w planie) już mieli zarezerwowany termin, i musiałam przesuwać datę żeby załapać sie na kościół o którym marzyłam od małej dziewczynki :)
samam zdawałam sobie sprawę jak to wygląda z przygotowaniami, zaczęłam zgodnie z planem, z rocznym wyprzedzeniem i np. fotograf i muzyka (Ci których miałam w planie) już mieli zarezerwowany termin, i musiałam przesuwać datę żeby załapać sie na kościół o którym marzyłam od małej dziewczynki :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
Szymon 05.01.2011