Widok

wrześnióweczki 2008 :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczynki jak tam przygotowania? Jeszcze sporo czasu-tak by się wydawało, ale czas szybko płynie:). Pozdrowionka!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cóż ja może w sobotę dołączę do września :) bo jadę salę oglądać, ale chyba innej już nie chce. Jak wypali, to 20 września będzie też moim dniem :)

Zapomniałam dodać, że nie załatwiłam jeszcze kompletnie nic... dopóki nie mam sali, to raczej byłoby bez sensu.
Natomiast podoba mi się strasznie ta sukienka (mam nadzieję, że zdjęcie się wklei):

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

image

może tym razem... (ostatni raz próbuję)

piekna suknia :) a jak by Ci wyszlo z ta data 20 wrzesnia to mialybysmy slub w tym samym dniu :) w jakiej sali ma byc Twoje wesele ??pozdrawiam :)

my mamy slub 06.09. imamy sale, orkiestre, kosciol, fotografa, alkohol,
a u mnie na razie spokój, najważniejsze rzeczy już pozałatwiane, na resztę przyjdzie czas:). Zastanawiam się tylko czy już rezerwować wizażystkę, bo podobno z terminami krucho, a znajoma, która miała mnie malować ma zamiar wyemigrować..

a ja właśnie zadatkowałam sukienkę :)
znalazłam taką, jaką sobie wymarzyłam, pojechałam obejrzeć, a że okazała się tak wspaniała jak myślałam, no i te promocje to podpisałam umowę :)
suknia bedzię się szyła dopiero w lipcu, ale jestem szczęsliwa, że będę miała to co chciałam :)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Wklejam jeszcze raz większe :)

image

Jak sie uda, to napisze w sobotę co to za sala (nie chcę zapeszać).

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=446447&t=446447

tutaj na dole udało mi sie wkleić większe :)

Moze i my sie zalapiemy na wrzesien. Idealny termin to 13.09

ale nie mozemy sie jeszcze zebrac z przygotowaniami, postanowilismy wszystkozrobic sami i wlasnymi silami zarowno pod wzgledem organizacji jak i fonansow.

Pierwsze przymiarki nas przerazily - byloby dla nas lepiej pojechac na hawaje i wziasc slub na plazy. Nie dosc ze taniej to i mniej stresow.

I tak wychodzi na to ze slub bedzie dla rodziny, nie tyle dla nas (mieszkamy razem od 6 lat).

Mam nadzieje ze uda nam sie zalatwic jakas ladna sale i kosciol bez wiekszych klopotow.
Reszta mi sie wydaje dosc marginalna, chociaz na pewno mnie wciagna przygotowania.

trzymajcie kciuki :)))
Jeżeli chodzi o kościół to jeszcze macie czas,ale z salami bywa różnie. Ja rezerwowałam salę pod koniec sierpnia i już na wrzesień był problem z terminami. Ale trzymam kciuki,powodzonka!!:)

zależy jaki kościół :)
ja w swoim rezerwowałam termin z rocznym wyprzedzeniem i już był problem

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

W moim kosciele nie bylo zadnych problemów i tak mi sie nawet zdawalo ze ksiadz sie zdziwil ze tak szybko przyszlismy zarezerwowac termin...:)

haha :))
nareszcie mam oprawę muzyczną, w końcu doszliśmy z lubym do porozumienia i .... zaklepane :))
wszystkie najważniejsze sprawy mam już załatwione :)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

Hej Dziewczyny :))

Bardzo radosna dla mnie chwila :) właśnie rozmawiałam z moim narzeczonym i chyba będzie wrzesień :)) szalenie się cieszę, już się nie mogę doczekać tych przygotowań!!! Od czego zaczynałyście ?:)) pozdrawiam bardzo serdecznie :)
ja najpierw sale potem orkiestrę kamerzystę jutro kościół a resztę systematycznie

pospiesz sie bo wbrew pozorom to wcale nie zostało dużo czasu zanim znalezliśmy wolny zespól to obdzwoniliśmy z 15 kapel :)

wszystkiego dobrego!

Ja mam upatrzonego jednego pana, który podobno świetnie prowadzi imprezy, ale do niego jest bardzo trudno się dostać... będę niedługo próbować :)
to już możemy witać w gronie wrześnióweczek?Najważniejsza jest sala,a potem cała reszta. Ale rzeczywiście musisz się pospieszyć. Powodzonka:)

Jak będę miała ustalony dzień, to będę dumną wrześnióweczką :) na razie cieszę się ze wstępnych ustaleń :) a ślub prawdopodobnie będzie w miejscu, gdzie nie powinno być problemu z terminem, oby :) na Kaszubach :) pozdrawiam :)
ja również biorę ślub we wrześniu a dokładnie 6 września;-)a tak przy okazji kto ma wesele 6 września w rodizio na dużej sali bo ja mam w tej mniejszej sali pozdr
do góry