Widok

wrześnióweczki 2008 :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczynki jak tam przygotowania? Jeszcze sporo czasu-tak by się wydawało, ale czas szybko płynie:). Pozdrowionka!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dopiero w maju..... to nie...:) do maja to ja juz bede miala u nas zrobine :) pozdrawiam

w Matemblewie - beda dopiero w maju
a zapisy juz trwaja :)

W Matemblewie są nauki weekendowe, my idziemy w maju,nie wiem, czy wcześniej organizują coś, zawsze można zadzwonić i się dowiedzieć:)

no wlasnie...
po naukach jestesmy ale jeszcze poradnictwo:)

na targach - tylko sobie popatrzylam :)
nic nie zamawialam..

ja niestety mieszkam teraz pod Warszawą i to w warszawskiej kurii są te nauki,
ale z tego co wiem to w trójmieście też są takie organizowane, tylko trzeba popytać

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
hej!!!
my mamy....., sale, zespół, kamere, fotografa, wodeczke :) i zawieszki :), suknie, buty ( ale chyba beda inne ), godzine w kosciele :), zamowione obraczki, samochód ;), 30 .01 idziemy na poradnictwo :)

dołączam sie do pytanie o nauki wekeendowe ?? :)

aha bylyscie na targach??? jakie wrazenia??

ja tez tak mam... niby wszystko zalatwione- to co najważniejsze i teraz siedze i myślę- czy o czymś zapomniałam czy poprostu chciałoby się dalej dzwonic, załatwiać.
narazie zostaly nam nauki i poradnictwo- i z tym problem bo mieszkamy za granicą i nie bardzo wiem jak to załatwić na odległość :/

a gdzie w marcu odbywaja się nauki weekendowe?

ja już mam dość sporo załatwione :)
kościół, salę, foto-video, DJ'a, suknię, makijaż,
niedługo zabieramy się za wybieranie zaproszeń i zapisujemy się na weekendowe nauki, które mają się odbyć w marcu :)
z gajerem mój luby chce jeszcze się wstrzymać, obrączki wybierać będziemy dopiero gdzieś 2 m-ce przed ślubem,
ciągle mam wrażenie, że zapomniałam o czymś ważnym, co powinno się załatwić z wyprzedzeniem :/

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
My mamy salę, zespół, zaproszenia, figurkę na tort i poduszeczkę na obrączki :] Szymon ma buty, wstępnie fotografa, kamerzystę załatwimy na początku lutego. 10 lutego zaczynamy nauki. Powoli wszystko się kręci.

bolerko obowiazkowo :)
co juz mamy..hmm kosciol,sala,dj,foto+kamera,obraczki,makijaz (bo mam znajoma:) no i papier na zaproszenia..ale jeszcze niewydrukowane :)
chyba tyle.. :)

a tak wogole, to co juz macie gotowe?
Jaka kiecka na wrzesien? W sensie jak dla mnie wszystkie sa letnie (bo gole), ale jakies bolerko chyba trzeba mniec?
Jej, jak sobie pomysle ze mam sie ubrac w cos takiego, to sie boje ze mnie ludzie nie poznaja!
ja mam 2 tygodnie przed bo tydzień przed muszę potwierdzić w restauracji

hej!!!
ja tez myslam o czerwcu :) mysle ze bedzie to odpowiedni miesiac :)

Zaproszenia chyba najlepiej rozsylac w czerwcu - kazdy bedzie mial dosc czasu a i nie bedzie za wczesnie. Potwierdzenia 21 dni przed to minimum.
My zaproszenia zaczniemy rozwozić i wysyłać w czerwcu, żeby wszyscy mogli sobie spokojnie załatwić urlop (połowa gości jest z innej cześci Polski)... A co do tego do kiedy mają nam potwierdzić to jeszcze się zastanawiam, bo gdyby potwierdzili tak miesiąc przed ślubem to jeszcze byśmy zdążyli zaprosić kogoś innego na to miejsce...
A z innej beczki... Gdzie zamawiacie ciasta i tort na wesele? Może któraś może polecić dobrą i sprawdzoną kucharkę, która piecze ciasta na wesele, najlepiej z okolic Wejherowa? :)
Pozdrawiam :)

mam napisane w zaproszeniach że do 24 sierpnia tj 2 tygodnie przed ślubem

a do kiedy chcesz zeby goscie Ci potwierdzili czy przyjada czy nie????

ja zaproszenia juz odebrałam w lipcu będę rozdawać i wysyłać

dziewczyny, a myslalyscie kiedy nalezy wreczyc lub powysylac zaproszenia???
ile m-cy prze slubem???

a ja mam już sukienkę zamówioną, szukam teraz kosmetyczki w Słupsku i myślę nad zaproszeniami czy sama ich nie zrobić

do góry