Widok
hej!!!
my mamy....., sale, zespół, kamere, fotografa, wodeczke :) i zawieszki :), suknie, buty ( ale chyba beda inne ), godzine w kosciele :), zamowione obraczki, samochód ;), 30 .01 idziemy na poradnictwo :)
dołączam sie do pytanie o nauki wekeendowe ?? :)
aha bylyscie na targach??? jakie wrazenia??
my mamy....., sale, zespół, kamere, fotografa, wodeczke :) i zawieszki :), suknie, buty ( ale chyba beda inne ), godzine w kosciele :), zamowione obraczki, samochód ;), 30 .01 idziemy na poradnictwo :)
dołączam sie do pytanie o nauki wekeendowe ?? :)
aha bylyscie na targach??? jakie wrazenia??
ja tez tak mam... niby wszystko zalatwione- to co najważniejsze i teraz siedze i myślę- czy o czymś zapomniałam czy poprostu chciałoby się dalej dzwonic, załatwiać.
narazie zostaly nam nauki i poradnictwo- i z tym problem bo mieszkamy za granicą i nie bardzo wiem jak to załatwić na odległość :/
a gdzie w marcu odbywaja się nauki weekendowe?
narazie zostaly nam nauki i poradnictwo- i z tym problem bo mieszkamy za granicą i nie bardzo wiem jak to załatwić na odległość :/
a gdzie w marcu odbywaja się nauki weekendowe?
ja już mam dość sporo załatwione :)
kościół, salę, foto-video, DJ'a, suknię, makijaż,
niedługo zabieramy się za wybieranie zaproszeń i zapisujemy się na weekendowe nauki, które mają się odbyć w marcu :)
z gajerem mój luby chce jeszcze się wstrzymać, obrączki wybierać będziemy dopiero gdzieś 2 m-ce przed ślubem,
ciągle mam wrażenie, że zapomniałam o czymś ważnym, co powinno się załatwić z wyprzedzeniem :/
kościół, salę, foto-video, DJ'a, suknię, makijaż,
niedługo zabieramy się za wybieranie zaproszeń i zapisujemy się na weekendowe nauki, które mają się odbyć w marcu :)
z gajerem mój luby chce jeszcze się wstrzymać, obrączki wybierać będziemy dopiero gdzieś 2 m-ce przed ślubem,
ciągle mam wrażenie, że zapomniałam o czymś ważnym, co powinno się załatwić z wyprzedzeniem :/
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
My zaproszenia zaczniemy rozwozić i wysyłać w czerwcu, żeby wszyscy mogli sobie spokojnie załatwić urlop (połowa gości jest z innej cześci Polski)... A co do tego do kiedy mają nam potwierdzić to jeszcze się zastanawiam, bo gdyby potwierdzili tak miesiąc przed ślubem to jeszcze byśmy zdążyli zaprosić kogoś innego na to miejsce...
A z innej beczki... Gdzie zamawiacie ciasta i tort na wesele? Może któraś może polecić dobrą i sprawdzoną kucharkę, która piecze ciasta na wesele, najlepiej z okolic Wejherowa? :)
Pozdrawiam :)
A z innej beczki... Gdzie zamawiacie ciasta i tort na wesele? Może któraś może polecić dobrą i sprawdzoną kucharkę, która piecze ciasta na wesele, najlepiej z okolic Wejherowa? :)
Pozdrawiam :)