Widok

wrześnióweczki 2008 :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczynki jak tam przygotowania? Jeszcze sporo czasu-tak by się wydawało, ale czas szybko płynie:). Pozdrowionka!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
święta, święta i po świętach ;)
ja tuż przed świętami podpisałam umowę i wpłaciłam zaliczkę na salę, tak więc święta spędziłam już bezstresowo i z obowiązkowym lekkim obżarstwem ;)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
ja w sumie chętnie bym sie do Was dopisala, bo chcielibysmy date 27,09,2008 , ale przyznam, ze jak widze, ze jest nas tak duzo to nie wiem czy znajde dla nas sale... poki co wszystko zajete... Na ten termin mam moich przyjaciol lub znajomych przyjaciol: kucharza, wizazystke, fotografa... Myslicie, ze mam szanse zdazyc z dj-em i sala na ten termin :>?? :):):) sciskam :)
Witam i pozdrawiam poświątecznie wszystkie wrześnióweczki!!:)Czas powrócić do rzeczywistości po świętach, co nie zawsze jest łatwe.
Co do fotografa, ja osobiście polecam pana Artura Łastowskiego, bardzo sympatyczny gość i robi naprawdę świetne fotki-tzn jeszcze zależy kto co lubi:). My już go zarezerwowaliśmy na 13 września, ale pozostałe terminy może ma wolne. Pozdrawiam:)

Dopisuję się po raz kolejny do listy wrześnióweczek!!!! mój ślub 13.09.2008! w styczniu zaczynam szukać kiecki, wszystko pozostałe (to co najważniejsze) mam już zaklepane. Dziewczyny chciałabym aby to było już-zARAZ!!!!!
blanoc - dasz rade:) "szukajcie,a znajdziecie " !
nie ma co sie poddawac ..!

poswiatecznie pozdrawiam takze..
imarta82 - tez bym chciala zeby to bylo zaraz.... :)

Witam!!!!
dziewczynki udanego Sylwestra i zycze Wam wszytskim zeby ten Nowy 2008 Rok byl dla Nas wszystkich szczesliwy i zeby nie byl gorszy od mijajacego :) pozdrawiam :) :)

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ :) ja tez zycze
bo ten 2008 bedzie dla nas szczegolny :)
a szczegolnie wrzesien.. :P

ah ten wrzesien.... bedzie sie dzialo :) :) :)

juz nei moge sie doczekac :D

Cześć Dziewczyny,

Jak tak czytam Wasze wpisy, to ja jestem jeszcze w polu... Mam tylko lokal i jestem w trakcie poszukiwania DJ'a ... A tyle mi jeszcze zostało ... Po DJ'u poszukam fotografa ... A kosciół zostawie sobie na deser, wkońcu troche tych kościołów w 3mieście jest jakby co :D:D:D

Pozdrawiam i Szczęśliwego Nowego Roku :-)))
dziewczynki, wszyskiego naj naj naj w tym Naszym Nowym2008Roku!!!!! bedzie on przeciez dla nas wszytskich wyjatkowy :)

Radości, miłości i dużo słońca w szarościach dnia codziennego:)

My również we wrzesniu a dokładniej 20 wrzesnia na godz.16. A wydaje sie jeszcze tak daleko:)
Pozdrawiam.

Witam wszystkie wrześnióweczki :) My bierzemy ślub 27.09.2008 :) mamy juz salę, kamerzystę i zaproszenia, a jutro idziemy do kościoła. Teraz chciałam zacząć szukać zespołu, ale aż się boję jak widzę ile różnych zespołów dziewczyny polecają... Jak wybierałyście ten WASZ zespół? Jak to wygląda? Czy oni dają wam płyty z jakiś wesel na których grali? A może znacie jakieś zespoły godne polecenia? Tylko nie piszcie o takich, które mają terminy zarezerwowane do końca roku bo z góry się domyślam, że nie mamy szans ;) Czy wy również jesteście tak podekscytowane? Ja jak myślę o tym dniu to boję się, ze z czymś nie zdążę, albo coś nie będzie tak jakbym chciała... A z drugiej strony teraz nie mam na nic czasu... Nie zna któraś pomysłu jak wydłużyć dobę do np. 36 godzin? :)
Pozdrowionka :)
hej!!!
do nas przyjechał ktos z zespolu z laptopem i poakazawali nam jak prowadza wesele :) a wybralam ich bo podobala mi sie ich stronka :) i mieli na niej duzo dem :) pozdawiam :)

to tak samo jak my :) w jakim kosciele macie slub? a gdzie wesele? zastanawialiscie sie juz nad naukami?? pozdrwaiam

a my dzisiaj jestesmy po pierwszej wizycie w kosciele :) mamy zarezerwowana godzinę, choć nie ta którą chcieliśmy.
wybralismy taki mały kościołek w cichej dzielnicy gdyni, a tu masz... ktoś nam zabrał godzinę :/ nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... moj narzeczony chodzi za mna i pyta czy pamietam, ze mamy ślub na 17 i zebym sie tylko nie spoznila :D

wpłaciliśmy też zaliczkę za sale, niestety ale nasz pierwotny plan uległ zmianie. wybralismy restauracje kaszubska w kosakowie, ale po wielu nieprzychylnych opiniach zarezerwowalismy rózę wiatrów. bardzo jestem szczęśliwa...

na ten moment mamy wszystko.... czekamy teraz na wrzesień :D:D:D

a jak tam u was wrzesnióweczki??? jakieś postepy??

pozdrawiam

Nikita, a jaki zespół macie? Jak możesz to podaj ich stronkę :) Widzę, że macie wesele tydzień przed nami więc może są jeszcze wolni w moim terminie :) A gdzie robicie wesele? Pozdrowionka :)

Właśnie zauważyłam na innym wątku jaki masz zespół i że na 27.09 już też jakaś para go ma, więc znowu się spóźniłam... No, ale szukam dalej :)

a kiedy zabieracie się za szukanie suknii bo ślub mam 6 września i własnie nie wiem czy już szukac
do góry