Widok
ja w sumie chętnie bym sie do Was dopisala, bo chcielibysmy date 27,09,2008 , ale przyznam, ze jak widze, ze jest nas tak duzo to nie wiem czy znajde dla nas sale... poki co wszystko zajete... Na ten termin mam moich przyjaciol lub znajomych przyjaciol: kucharza, wizazystke, fotografa... Myslicie, ze mam szanse zdazyc z dj-em i sala na ten termin :>?? :):):) sciskam :)
Witam i pozdrawiam poświątecznie wszystkie wrześnióweczki!!:)Czas powrócić do rzeczywistości po świętach, co nie zawsze jest łatwe.
Co do fotografa, ja osobiście polecam pana Artura Łastowskiego, bardzo sympatyczny gość i robi naprawdę świetne fotki-tzn jeszcze zależy kto co lubi:). My już go zarezerwowaliśmy na 13 września, ale pozostałe terminy może ma wolne. Pozdrawiam:)
Co do fotografa, ja osobiście polecam pana Artura Łastowskiego, bardzo sympatyczny gość i robi naprawdę świetne fotki-tzn jeszcze zależy kto co lubi:). My już go zarezerwowaliśmy na 13 września, ale pozostałe terminy może ma wolne. Pozdrawiam:)
Cześć Dziewczyny,
Jak tak czytam Wasze wpisy, to ja jestem jeszcze w polu... Mam tylko lokal i jestem w trakcie poszukiwania DJ'a ... A tyle mi jeszcze zostało ... Po DJ'u poszukam fotografa ... A kosciół zostawie sobie na deser, wkońcu troche tych kościołów w 3mieście jest jakby co :D:D:D
Pozdrawiam i Szczęśliwego Nowego Roku :-)))
Jak tak czytam Wasze wpisy, to ja jestem jeszcze w polu... Mam tylko lokal i jestem w trakcie poszukiwania DJ'a ... A tyle mi jeszcze zostało ... Po DJ'u poszukam fotografa ... A kosciół zostawie sobie na deser, wkońcu troche tych kościołów w 3mieście jest jakby co :D:D:D
Pozdrawiam i Szczęśliwego Nowego Roku :-)))
Witam wszystkie wrześnióweczki :) My bierzemy ślub 27.09.2008 :) mamy juz salę, kamerzystę i zaproszenia, a jutro idziemy do kościoła. Teraz chciałam zacząć szukać zespołu, ale aż się boję jak widzę ile różnych zespołów dziewczyny polecają... Jak wybierałyście ten WASZ zespół? Jak to wygląda? Czy oni dają wam płyty z jakiś wesel na których grali? A może znacie jakieś zespoły godne polecenia? Tylko nie piszcie o takich, które mają terminy zarezerwowane do końca roku bo z góry się domyślam, że nie mamy szans ;) Czy wy również jesteście tak podekscytowane? Ja jak myślę o tym dniu to boję się, ze z czymś nie zdążę, albo coś nie będzie tak jakbym chciała... A z drugiej strony teraz nie mam na nic czasu... Nie zna któraś pomysłu jak wydłużyć dobę do np. 36 godzin? :)
Pozdrowionka :)
Pozdrowionka :)
a my dzisiaj jestesmy po pierwszej wizycie w kosciele :) mamy zarezerwowana godzinę, choć nie ta którą chcieliśmy.
wybralismy taki mały kościołek w cichej dzielnicy gdyni, a tu masz... ktoś nam zabrał godzinę :/ nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... moj narzeczony chodzi za mna i pyta czy pamietam, ze mamy ślub na 17 i zebym sie tylko nie spoznila :D
wpłaciliśmy też zaliczkę za sale, niestety ale nasz pierwotny plan uległ zmianie. wybralismy restauracje kaszubska w kosakowie, ale po wielu nieprzychylnych opiniach zarezerwowalismy rózę wiatrów. bardzo jestem szczęśliwa...
na ten moment mamy wszystko.... czekamy teraz na wrzesień :D:D:D
a jak tam u was wrzesnióweczki??? jakieś postepy??
pozdrawiam
wybralismy taki mały kościołek w cichej dzielnicy gdyni, a tu masz... ktoś nam zabrał godzinę :/ nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... moj narzeczony chodzi za mna i pyta czy pamietam, ze mamy ślub na 17 i zebym sie tylko nie spoznila :D
wpłaciliśmy też zaliczkę za sale, niestety ale nasz pierwotny plan uległ zmianie. wybralismy restauracje kaszubska w kosakowie, ale po wielu nieprzychylnych opiniach zarezerwowalismy rózę wiatrów. bardzo jestem szczęśliwa...
na ten moment mamy wszystko.... czekamy teraz na wrzesień :D:D:D
a jak tam u was wrzesnióweczki??? jakieś postepy??
pozdrawiam