Widok
jak widać po wypowiedziach dziewczyn (i moich doświadczeniach) podczas przymierzania w pewnym momencie dostaniesz olśnienia, że to właśnie ta :)
ja wybrałam sobie suknie ogólnie odbiegającą od obecnych trendów i modnych wzorów, nie podobały mi sie te całe farage i insze "firmówki", z resztą mam figurę nie bardzo pasującą do ich krojów
przeglądając któregoś pięknego razu suknie zobaczyłam jedną i po prostu wiedziałam, że to musi być właśnie ta, i jest :)
jak chcesz znaleźć coś tańszego, proponuję pojechać do Tczewa :)
ja wybrałam sobie suknie ogólnie odbiegającą od obecnych trendów i modnych wzorów, nie podobały mi sie te całe farage i insze "firmówki", z resztą mam figurę nie bardzo pasującą do ich krojów
przeglądając któregoś pięknego razu suknie zobaczyłam jedną i po prostu wiedziałam, że to musi być właśnie ta, i jest :)
jak chcesz znaleźć coś tańszego, proponuję pojechać do Tczewa :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
Hej dziewczyny!!!!
mierzylam dzis 3 suknie, nawet sie nie spodziewalam ze to bedzie taki trudny wybor..... w rezultacie nic nie wybralam bo nie moglam sie zdecydowac. Bylam w tym komisie we wrzeszczu i dziewczyny mialy racje ta pani co prowadzi ten salon jest malo kulturalna..... ale w koncu wiem jakiej sukienki bede szukac.... bo od niej raczej nie kupie....
mierzylam dzis 3 suknie, nawet sie nie spodziewalam ze to bedzie taki trudny wybor..... w rezultacie nic nie wybralam bo nie moglam sie zdecydowac. Bylam w tym komisie we wrzeszczu i dziewczyny mialy racje ta pani co prowadzi ten salon jest malo kulturalna..... ale w koncu wiem jakiej sukienki bede szukac.... bo od niej raczej nie kupie....
kurcze zamówiłam zawieszki na wódkę na allegro wpłaciłam na konto kolesia kasę a on mi za pobraniem przysłał i nie przyjełam tej przesyłki teraz muszę czekać aż do niego wróci ta paczka i wyśle mi jeszcze raz
może jednak nie za szybko zaczełam to "załatwianie" bo jak tak ze wszystkim bedzie sie mieszać to ja chyba nie dożyję tego ślubu w pełni sił psychicznych hehe
za to sukienki dla mojej córki przyszły piękne! :) będzie piękniejsza ode mnie w dni mojego ślubu :)
może jednak nie za szybko zaczełam to "załatwianie" bo jak tak ze wszystkim bedzie sie mieszać to ja chyba nie dożyję tego ślubu w pełni sił psychicznych hehe
za to sukienki dla mojej córki przyszły piękne! :) będzie piękniejsza ode mnie w dni mojego ślubu :)
to z konieczności :)
tak mnie wszyscy nastraszyli że trzeba zaczynać rok wcześniej, bo później się nic nie znajdzie, że dałam się ukierunkować,
ale faktycznie mieli rację, więc nie żałuje że tak wcześnie zaczęłam, przynajmniej mam to co chciałam :)
tak mnie wszyscy nastraszyli że trzeba zaczynać rok wcześniej, bo później się nic nie znajdzie, że dałam się ukierunkować,
ale faktycznie mieli rację, więc nie żałuje że tak wcześnie zaczęłam, przynajmniej mam to co chciałam :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
Szymon 05.01.2011
ja też chciałam żebyśmy nauki zaliczyli wcześniej, w okresie słodkiego nic nierobienia w kwestii przygotowań, ale mój mężczyzna ma taka pracę, że możemy jedynie iść na weekendowe, a najbliże dopiero w kwietniu :/
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
Szymon 05.01.2011
my postanowilismy ze na nauki pojdziemy wczesniej :)
i juz wlasnie konczymy spotkania... :) fajnie bylo..:D
ale mysle,ze poradnictwo tez bedizemy chcieli wczesniej zaliczyc..
ja nie lubie tak na ostatnia chwile.. a teraz w okresie 'blogiego lenistwa przedslubnego' jest czas zeby sobie pochodzic i pogadac :)
i juz wlasnie konczymy spotkania... :) fajnie bylo..:D
ale mysle,ze poradnictwo tez bedizemy chcieli wczesniej zaliczyc..
ja nie lubie tak na ostatnia chwile.. a teraz w okresie 'blogiego lenistwa przedslubnego' jest czas zeby sobie pochodzic i pogadac :)