Widok

wrześnióweczki 2008 :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczynki jak tam przygotowania? Jeszcze sporo czasu-tak by się wydawało, ale czas szybko płynie:). Pozdrowionka!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej!!!
my tez mamy 20.09.2008r. :) a gdzie macie wesele?

my mamy date 20.09.08. Mamy juz zalatwiona sale i zespol, teraz jestesmy w trakcie szukania fotofrafa i videofilmowania :)
czyli rozweselacz już macie zakupiony?My pewnie z alkoholem jeszcze troszkę poczekamy, na razie pełen relaksik. Zastanawiam się tylko nad kursem przedmałżeńskim i poradnictwem,chyba lepiej wcześniej to pozałatwiać, jak myślicie?:)

my tez mamy 06.09.2008 i juz tez kupiony alkoho;l Pan tadeusz -20zl. ponad 200 butelek Bacardi , wino niale i czerwone!wizarzysta i fryzjerka juz gotowe sa tez tylko teraz suknia:)
my narazie blogie lenistwo ... :)
ale doczekac sie juz nie mozemy...

ja od tygodnia nie jem chleba i staram sie nie jesć wieczorem;]
ale jak robie córce kanapkę to mi sie czasem chce :P

my w sumie nie czekalismy na promocje...a w sumie moze moglismy, kupilismy Pana Tadeusza po 19.98 zl to byla spontaniczna decyzja ;)

a co do odchudzania to ja tez probuje ale jakos srednio mi idzie... :)

ile daliście w makro za pana tadeusza my sie przymierzamy do maximusa czekamy na jakąś promocje :) (w makro albo w selgrosie)

a co do przygotowań to troche u nas spowolniło ja konsekwentnie sie odchudzam za to mój ukochany dogadza sobie ile sie da i jeszcze bezczelnie mnie kusi ale sie nie daję :D

hej dziewczynki!!!!
my do spraw zalatwionych mozemy dopisac wodeczke :) kupilismy juz w makro "Pana Tadeusza"

a jak tam u Was ? dalej blogie lenistwo :) teraz w sumie jest taki okres ze to co najwazniejsze to juz pozalatwiane a z reszta sie czeka :) pozdrawiam :)

ja mam 6 września ale nie tam gdzie Ty :)

a dzisiaj sobie zamówiłam na allegro zawieszki na wódkę :)

w najbliższych dniach będę zamawiać zaproszenia i zawiadomienia bo teraz sezon na śluby się skończył i wszystko jest tańsze ;]

ja również biorę ślub we wrześniu a dokładnie 6 września;-)a tak przy okazji kto ma wesele 6 września w rodizio na dużej sali bo ja mam w tej mniejszej sali pozdr
Jak będę miała ustalony dzień, to będę dumną wrześnióweczką :) na razie cieszę się ze wstępnych ustaleń :) a ślub prawdopodobnie będzie w miejscu, gdzie nie powinno być problemu z terminem, oby :) na Kaszubach :) pozdrawiam :)
to już możemy witać w gronie wrześnióweczek?Najważniejsza jest sala,a potem cała reszta. Ale rzeczywiście musisz się pospieszyć. Powodzonka:)

Ja mam upatrzonego jednego pana, który podobno świetnie prowadzi imprezy, ale do niego jest bardzo trudno się dostać... będę niedługo próbować :)
ja najpierw sale potem orkiestrę kamerzystę jutro kościół a resztę systematycznie

pospiesz sie bo wbrew pozorom to wcale nie zostało dużo czasu zanim znalezliśmy wolny zespól to obdzwoniliśmy z 15 kapel :)

wszystkiego dobrego!

Hej Dziewczyny :))

Bardzo radosna dla mnie chwila :) właśnie rozmawiałam z moim narzeczonym i chyba będzie wrzesień :)) szalenie się cieszę, już się nie mogę doczekać tych przygotowań!!! Od czego zaczynałyście ?:)) pozdrawiam bardzo serdecznie :)
haha :))
nareszcie mam oprawę muzyczną, w końcu doszliśmy z lubym do porozumienia i .... zaklepane :))
wszystkie najważniejsze sprawy mam już załatwione :)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
W moim kosciele nie bylo zadnych problemów i tak mi sie nawet zdawalo ze ksiadz sie zdziwil ze tak szybko przyszlismy zarezerwowac termin...:)

zależy jaki kościół :)
ja w swoim rezerwowałam termin z rocznym wyprzedzeniem i już był problem

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Jeżeli chodzi o kościół to jeszcze macie czas,ale z salami bywa różnie. Ja rezerwowałam salę pod koniec sierpnia i już na wrzesień był problem z terminami. Ale trzymam kciuki,powodzonka!!:)

do góry