Widok

wrześniówki 2008 - 14

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
No wiec przenosimy sie tutaj.

Zaraz lece do pracy, ale w poludnie znow zajrze :)

ciao
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
niemusisz czekać na dowód, wszystko załatwiasz ze starym dowodem a potem maila o zmianie danych i tyle ...

papilio1@op.pl
Tam koło La Strady?

o takim upoważnieniu właśnie myślałam- ale to chyba dopiero jak będę mieć nowy dowód i jeździć po bankach zmieniać dane.

"Aleksandra" Salon Fryzjerski A. Gołąbek
Jana Pawła II 4/5 , 84-240 Reda

Gdzie jest salon aleksandra w Redzie?

a ja w Redzie polecam salon fryzjerski aleksandra już od 8 lat Pani Ola czesze mnie na różne imprezy i jestem zadowolona
Mysiorka nie musicie zakładać nowego. Wystarczy, że w jednym banku - np. w tym, w którym Ty masz konto - Twój mąż zostanie przez Ciebie upoważniony, wówczas dostanie swoją kartę i po problemie.

a w wejherowie w centrum kaszuby jest fryzjer chyba...i taki podobno nawet dobry...

my już mamy wspólne konto, zlikwodowaliśmy moje i dałam dyspozycję do pracy by wynagrodzenie na inne konto szło, mamy 2 karty, oboje mamy elektroniczny dostęp i oboje jesteśmy współwłąścicielami jednego konta, zdrowy ukłąd ... tylko jak się zbliżają urodzinny czy inna okazja i trzeba wyciągnąć kase "po cichaczu" to jest nie halo :))))
mój kochany juz się nauczył nie komentować cen niektórych absolutnie niezbędnych rzeczy które kupuję :))))

papilio1@op.pl
No w Redzie nie ma nic ciekawego. W Wejherowie raczej też nie... :(

Dziewczyny, a czy nie macie gdzieś blisko siebie salonu? Ja będę czesana w salonie i malowana też w salonie... Myślę, że niczemu to nie szkodzi, że fryzjerka nie przyjdzie do domu. A jak blisko to jeszcze można odetchnąć po drodze :P

pewnie ze najlepiej ejdno konto ale np u nas jest zbyt skomplikowana sytuacja zeby urposcic wszystko do jednego konta:)dlatego ze np na mnie sa dwa limity w dwoch roznych bankach a moj M. ma 3 konta na rozne waluty w innym banku ze wzgledu na swoj zawod - nie zarabia w zlotowkach.

ale nigdy nie jest tak ze na cos po polowie czy cos w tym stylu - jak na cos chcemy lub potrzebujemy to jest tak ze bierzemy z tego, na ktorym jest kasa:)i jestesmy upowaznieni:)

Szkoda :(
Będę szukać dalej. Szkoda, bo ta dziewczyna, co miała mnie czesać,bardzo mi odpowiadała. Kicha :(

nam się za bardzo nie chce nowego zakładać, a kasę mamy już teraz wspólną, rachunkami zajmuje się ja, bo mam do tego głowę i Internet;) Jakoś tak dzielimy się i nawet nie myślę, że to było za moje, a to za jego. Wszystko już jako wspólne traktujemy:)

Agaaa dla mnie, kiedy w małżeństwie małżonkowie nie wiedzą, ile zarabiają to to jest chore!! Co to za małżeństwo, gdzie utrzymanie domu tak naprawdę jest tajemnicą... dlaczego nie mam wiedzieć ile mój mąż zarabia? :/ Dla mnie chore... ale też znam takich, którzy nawet pit dają do rozliczenia obcej osobie, żeby żadne nie wiedziało co i jak.
U nas będzie jedno konto, w dodatku to, które ja mam już założone, bo po prostu taniej wychodzi. Kasą raczej będę się zajmować ja, ale to tylko dlatego, że już wielokrotnie udowodniłam, że potrafię sporo zaoszczędzić niewielkim kosztem. Narzeczony jedynie pół żartem, pół serio mówił o "kieszonkowym", żeby nie musiał mi się spowiadać, jak będzie chciał mi np. niespodziankę zrobić ;) Nie widzę w tym nic złego... ;]

o jej, to na pewno odpada .... ona jest z pruszcza i ma maleńkie dziecko .... dlatego się zastanawiałam czy wogule do GD przyjedzie a co dopiero Reda ... :(

papilio1@op.pl
a przyjechać miałaby do Redy :)
Szykować się będę w Redzie.

ej to ja zadam prywatne pytanie
uzgadnialyscie z ukochanymi jak bedzie z kasa po slubie?
moj ukochany twierdzi ze najlepiej zebysmy mieli 1 konto, 2 karty i tyle
razem ebdziemy placic rachunki itd
za zakupy tez bedzie sżło ze wspolnej kasy
moja ciocia ma swoje konto i jej maz tez
jak sie popsuje odkurzacz to każdy daje po połowie i kupuja
nawet nie wiedza ile kazde zarabia...
chyba najlepsze ebdzie 1 wspolne konto:-)

a jak wy sadzicie?

napisz mi na maila plis
nie mam gg w pracy, a w domu chwilowy brak netu :)

ee, ty przede mną a nie w ten sam dizeń ... daj gg, dam ci namiar, ale nie wiem, czy przyjedzie do gdańska

papilio1@op.pl
do góry