Widok

wrześniówki 2008 - 14

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
No wiec przenosimy sie tutaj.

Zaraz lece do pracy, ale w poludnie znow zajrze :)

ciao
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a fajerwerki odhaczyliście ??
http://katalog.trojmiasto.pl/rozrywka_i_gastronomia/imprezy_-_organizacja_animacje/
jestescie makabryczne - od 6.30 w pracy i na forum!!!

ufff, ja sie boje spisac liste rzeczy, ktore jeszcze nam zostaly.
Narazie zrobilam sobie wolne od wesela, bo mnie troche szlag trafil, wczoraj M. sie wkurzyl ze ludzie sie wprosili i ja sie zgodzilam. Ze niby mieczak ze mnie. Poza tym trzeba sie zjac bzdurkami i nie mam na to sily. Dlatego dalam sobie spokoj na kilka dni.
Te szczegoliki i pierdoly mnie po prostu wykanczaja, chce juz miec to za soba...mam troche dosc tego wszystkiego, naprawde.
I znow, minela faza radochy i zaczyna sie stres negatywny: po co mi to wszysko ...
Beti2411 napisał(a):
> A Wam jeszcze coś zostało do załatwienia?

nam zostało:
1. kupić alkohol i napoje
2. kupić owoce
3. zrobić winietki
4. no i dopasowanie mojej sukni, już w czwartek
5. noi potem tam odebrac ciasta, kwiaty
6. zawieść to wszystko na salę weselną
7. aaa zapowiedzi (jakoś ciągle mi nie po drodze)

A co do fryzjera to polecam tego z CK w Wejhu - "Henryk" się nazywa... a tam najlepsze są Dominika i Wioleta, ale ja się do nich na fryzurę ślubną i próbną musiałam umawiać już w maju, a i tak nie udało mi się umówić na 9 rano, tylko dopiero na 10:30... ale spróbuj, może będziesz miała szczęście ;)

hej, witam!!
jeszcze nie w pracy... może dziś będę miała tam czas by poplotkować.

poza tym martwie się, mój Arek na morzu a tam sztorm. właśnie w wiadomościach podali jak jakiś jacht pomagali ratować. tzn dziś już chyba morze spokojniejsze.

cześć ja też już od pół godz. w pracy siedze i czytam wczorajsze wątki bo miałam dzień wolny na załatwianie papierkowych spraw związanych ze ślubem. Ciesze się bo udało nam się załatwić wszystko :) obrączki też już się robią ale odbieramy je dopiero we wrześniu, więc pozostał tylko protokół do spisania, no i oczywiście reszta drobnostek jak:
1. zamówić ciasta i tort (ale to chyba ok 2 tyg. przed ślubem wystarczy co?)
2. zamówić wiązanki i butonierki w kwiaciarni
3. kupić napoje
4. kupić bielizne dla mnie
5. kupić biżuterię
A Wam jeszcze coś zostało do załatwienia?
Cześć :)
Ja już od pół godziny w pracy ;) Załatwiłam sobie z kierowniczką, że będę przychodzić na 6:30, ale za to w piątki moge kończyć o 12 :) Przynajmniej coś będę mogła pozałatwiać ;)

hmmm mam kilka propozycji
zapytam mojego nauczyciela spiewu:-)
hihihi:-P

ja kupowałam stół.. to była masakra nie chce mi sie opisywać ale sprzedawca był psycholem ;/

Nie podoba mi się ta piosenka.
O wiele bardziej z tego typu wolę tę: http://www.youtube.com/watch?v=oGNLGJxPwRo

uffff
czyli nie jest zle:-)

a co myslicie o tej piosence:

http://www.youtube.com/watch?v=NSZ5UCwWIf0

myślę że to fajny pomysł, mój mąż zrobił mi taką niespodzianke podczas oczepin i choć fałszował to i tak to było cudowne a zaśpiewał mi moja droga ja cię kocham poprostu super!!!
z pewnością będzie zaskoczony ... :)

papilio1@op.pl
Agaaa jeśli lubisz występy publiczne i wiesz, że taki prezent się mężowi spodoba to - czemu nie? Chociaż ja bym się na to nie zdecydowała. Ja przygotuję prezent, ale nie na wesele, a na dzień po czy coś takiego... Prawdopodobnie będzie to album z moimi zdjęciami, niekoniecznie dostępnymi dla wszystkich :P A na weselu na pewno będzie jakaś dedykacja dla męża, ale jeszcze nie wiem jaka :D

nie wiem co powiedziec:) podziwiam Cie za odwage :) ale ja chyba zostane przy swoim i kupie mu zegarek;) na piosenke sie nie odwazylabym

nie ma za co daj znać co załatwiłaś:)
No właśnie chyba nie... zależy też w jakim banku

kochane, pewnie niektore z was powiedza ze to przesada ale chcialam sprawic jakas niespodzianke mojemu ukochanemu na weselu
myslalm nad prezentacja zdjec, itp
wiem ze teraz ludzie wymyslalaj rozne bzdury i pewnie moj pomysl tez sie wyda glupi , nasze wesele ebdzie zwykłe, skromne i bez udziwnien ale ta niespodzianke bardzo chce spełnic
no wiec wymyslilam sobie ze zaspiewam dla ukochanego jakas piosenke
cos fulll romantic, np "wielka milosc" itp
aleeee ja jestem mega beztalencie muzyczne
no wiem popytalam troche ludzie iiii zadzownilam do poleconego nauczyciela spiewu
powiedzial ze damy rade:-)
wykupie kilka godzin nauki i obiecal ze wyjdzie tak jak bym chciala

co o tym sadzicie drogie wrzesniowki?
przesadzam czy to fajny pomysl?
wiecie zespol powie ze teraz piosenka specjalnie dla pana młodego, swiatla przygasna i na scene wejde ja:-)hihihihihi

:-)

dzięki :)

nie na piętrze w biedrące na ul. Jana Pawła II podaję ci numer telefonu ale proś tylko Panią Ole 600 213 612 tam też jest wizażystka też super
do góry