Widok

wrześniówki 2008 - 14

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
No wiec przenosimy sie tutaj.

Zaraz lece do pracy, ale w poludnie znow zajrze :)

ciao
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to ja się melduję :)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
witam :)

zamówiliśmy obrączki :) kolejna rzecz do odchaczenia

papilio1@op.pl
ja mam nadzieję swoje niedługo odebrać :)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

sa tytanowe, wykańczane na efekt mrożenia, czyli takie zmatowione ale nie porysowane :))) nacinane po obu stronach i obie z diamentami
facet robi tylko z diamentami z żadnym innym kamieniem, więc takie wzięliśmy :)

nigdzie takich nie widziałam, więc zdjęcie wam pokaze jak już je dostaniemy :)

papilio1@op.pl
a gdzie je wyszperaliście ?

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

na jarmarku :)))))))))
facet z tytanem, on się woli nazywać artysta-plastyk, ale my pozostajemy przy nazewnictwie facet z tytanem, hihi , już w zeszłym roku go wypatrzyliśmy i mieliśmy nadzieję, że w tym też będzie :) no i jest

przyjął zamówienie, ale realizacja dopiero jak wróci po jarmarku do domu, wtedy je zrobi i nam wyśle :)

papilio1@op.pl
aaaa,
to ja chyba wiem, który to ten facet z tytanem :)
w zeszłym roku podziwiałam jego wyroby,
na jarmarku będę dopiero w sobotę (dobrze że w ogóle)
to sobie znów popatrzę :)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

moja koleżanka jak usłyszała że nie dość ze tytanowe obrączki to jeszcze na jarmarku zamówione, to zrobiła taką minę jakbyśmy je sobie sami z drutu zespawali :))))) ... siakaś taka zniesmaczona ... że "jak można kupić w takim miejscu obrączki slubne, ja mam z Kruka" ... hihi, moje ulubione podejście ... tylko się uśmiechnęłam :)))

papilio1@op.pl
Cześć Dziewczyny! Widzę, że już 14... dużo mnie chyba ominęło:) weekend był troszkę nieudadny przez tą wredną pogodę, nawiedziła nas burza na campingu i pioruny walił w jezioro oddalone od nas o...może 4 metry:] ale żyjemy:)

Melduję się!
Jestem padnięta, wyglądam jak wrak... noc spędzona na czuwaniu przy chorym psie i nocnej wizycie u weterynarza. Jak nie urok, to...

Tokio - a nawet jakbyście sobie z drutu zrobili, to co to kogo obchodzi? To Wasze obrączki... :) A z drutu na pewno by były unikatowe :D

Tokio nie przejmuj się:P My kupiliśmy obrączki w małym jubilerze w Rumii, który zerżnął wzory Apartu i mamy identyczne jak od nich, a w cenie sporo niższej i do tego sami dobraliśmy sobie szerokość:)

ee tam, niektórzy nie rozumieją :) aż chciałam sprawdzić czy koleżanka nie ma przypadkiem doczepionej karteczki z ceną do tej jej obrączki :D i certyfikatu kamienia :))) ale fakt, piękną miała tą obrączkę :D

papilio1@op.pl
Mysiorka no to niezłe przeżycia!! :)

nie no, ja się nie przejmuję :) nie jestm typem zazdorśnicy, jeśli ktoś ma coś "lepszego" niż ja "a nasze obrączki będa najwspanialsze, bo będą symbolem naszej miłosci ... i to jest najważniejsze

papilio1@op.pl
nasze też będą najpiękniejsze mimo że grawer się nie spisał:] bo napisałam jak kura pazurem :/

Zastaw się, a postaw się! :/

My też mamy z Kruka, ale nie dlatego, że musimy mieć markowe, a dlatego, że nam się podobały, a złotnika który by nam takie zrobił nie znamy. Szczyt burżujstwa to nie jest i myślę, że z głową.

Najważniejsze, żeby każda z nas była zadowolona ze swojego zakupu! :]

hihi, żebyś nie pomyślała, ze ja nagle gardze wszytskim co markowe :))) nieeeee :))))) ja z politowaniem patrzę na koleżankę co uważa sie za kogoś lepszego ode mnie bo ma z Kruka obrączki :)))) hihi

papilio1@op.pl
my też mamy jak kura pazurem grawer;/ troche lipa ale z drugiej strony to tylko szczegół..

ewaaa42 napisał(a):

> my też mamy jak kura pazurem grawer;/ troche lipa ale z drugiej
> strony to tylko szczegół..

Też tak myślę, chciałam żeby było ładnie, ale są ważniejsze rzeczy do przejmowania się niż to;)

do góry