Widok

wrześniówki 2008 - 14

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
No wiec przenosimy sie tutaj.

Zaraz lece do pracy, ale w poludnie znow zajrze :)

ciao
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a my nie mamy pewnosci, czy sie tekst graweru zmieści na obrączce, zwłąszcza mojej, bo dużo mniejsza :) ale się uparliśmy na ten tekst a nie inny, najwyżej będzie nieczytelny, może za ciasno, może za mały, a może w 2 rzędach :) ale my i tak wiemy co tam będzie napisane :)

papilio1@op.pl
Nie pomyślałam tak - gdybym tak pomyślała, to w życiu bym się nie przyznała, że mamy z Kruka :P :P :P :D

a mi znowu suwaczek się zaciął, bo powinno być 33:) gdybym wiedziała, że dziś znów nam przełożą rolety, to nie brałabym ze sobą tyle maneli i kasy, a pojechałabym do gildii, a tak boje się jechać do gdańska z taką gotówką i porcelaną w siatce:/ to jest kolejne niewykorzystane popołudnie

Mysiorka te suwaczki chyba się przestawiają o różnych godzinach, nie o północy ;) na pewno się przesunie!

No mam nadzieję:) Chociaż zaczyna mnie przerażać, że już w sumie miesiąc został... chyba dziś się umówię na próbną fryzurę i makijaż:)

Cześć dziewczyny..

Noby coś do przodu, bo kupiłam bieliznę, choć myślałam, że będe z tym miała więcej kłopotu, ale...

Okazuje się, że bardzo zmiejsza mi się lista gości. I to nie z błahych powodów.. :( Choroba, żałoba.. :( NIe będzie moich rodiców chrzestnych.. Jakoś mi tak od wczoraj smutno :(

asia trzymaj sie ! mi wczoraj 4 osoby odpadły

W najgorszym wypadku odpadnie - tylko z mojej części rodziny 17-20 osób :(

Asia przykro mi, trzymaj się ciepło!!

Też nie było by mi z tym przyjemnie:( Ale też nie ma co się długo tym przejmować i rozmyślać skoro nie ma się na to wpływu, a tylko radość ze ślubu może odebrać. Może są inne osoby, które chciałabyś zaprosić na ich miejsce? Znajomi dla których nie było miejsca?

A gdzie dostałaś bieliznę?

kurcze, dużo osób ... szkoda by było, zwłaszcza chrzestnych szkoda
ale spokojne, jeszcz nie wiadomo na 100%

papilio1@op.pl
nam odpadlo w sobote jezioro przez ta zrabana pogode, starsznie bylismy zli..
a w niedziele bylismy u jednych i drugich chrzestnych mojego M. zeby dac zaprszenia, i bylo to bardzo ciezkie rpzezycie bo chrzestny jest strasznie dziwnym czlowiekiem:) ale dalismy rade i potem byla wielka ulga:)

jezeli chodzi o liczbe gosci to nam sie chyba jakos ladnie wszystko uda i bedzie przewidziana ilosc czyli 60 z malym hakiem:)

a dzis idziemy na pierwsze nauki, mam nadzieje ze damy rade:))

tripgirl nauki nie są takie złe!! Idź z dobrym nastawieniem.... ;) Ja po moich byłam zadowolona!!

u mnie 3/4 gości jeszcze nie potwierdziło udziału,
(nie lubię takiego zawieszenia)
7 osób już odmówiło,

a w sobotę się dowiedziałam jakie wpadki były u dziewczyny która miała wesele w mojej knajpie (zmienił się właściciel), np. na dzień dobry nie było powitania chlebem i solą, bo pan zapomniał,
ja to bym chyba z miejsca zawału dostała :/

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
masz racje, musze sie dobrze nastawic to przezyje:) mam nadzieje ze mnie nie zniecheca 1 dnia :D

Salambo, no tak mi sie w weekend rzucilo w oczy ze pisalas ze masz zwale..trzeba kolesiem ostro potrzasnac na ogarniecie, bo jak mozna zapomniec o czyms tak oczywistym na weselu! niech zmieni branze jesli w tej sie nie sprawdza :)

Salambo będziesz musiała bardziej dopilnować, ale może wszystkie takie spostrzeżenia sobie spisuj i jakoś pójdzie!

Buuuurza u mnie... mam nadzieję, że przejdzie!

wnerwia mnie to,
bo przecież nie mogę jednocześnie pilnować tego co na sali i brać ślubu w kościele,
trzeba się sklonować ;)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
i tu by sie przydala jennifer lopez jako wedding planerka :D

dokładnie ... skoro płacisz za kompleksową usługę ... powinnaś wejść na gotowe i nieczym sie nie martwić ...

papilio1@op.pl
do góry