Widok
nam odpadlo w sobote jezioro przez ta zrabana pogode, starsznie bylismy zli..
a w niedziele bylismy u jednych i drugich chrzestnych mojego M. zeby dac zaprszenia, i bylo to bardzo ciezkie rpzezycie bo chrzestny jest strasznie dziwnym czlowiekiem:) ale dalismy rade i potem byla wielka ulga:)
jezeli chodzi o liczbe gosci to nam sie chyba jakos ladnie wszystko uda i bedzie przewidziana ilosc czyli 60 z malym hakiem:)
a dzis idziemy na pierwsze nauki, mam nadzieje ze damy rade:))
a w niedziele bylismy u jednych i drugich chrzestnych mojego M. zeby dac zaprszenia, i bylo to bardzo ciezkie rpzezycie bo chrzestny jest strasznie dziwnym czlowiekiem:) ale dalismy rade i potem byla wielka ulga:)
jezeli chodzi o liczbe gosci to nam sie chyba jakos ladnie wszystko uda i bedzie przewidziana ilosc czyli 60 z malym hakiem:)
a dzis idziemy na pierwsze nauki, mam nadzieje ze damy rade:))
u mnie 3/4 gości jeszcze nie potwierdziło udziału,
(nie lubię takiego zawieszenia)
7 osób już odmówiło,
a w sobotę się dowiedziałam jakie wpadki były u dziewczyny która miała wesele w mojej knajpie (zmienił się właściciel), np. na dzień dobry nie było powitania chlebem i solą, bo pan zapomniał,
ja to bym chyba z miejsca zawału dostała :/
(nie lubię takiego zawieszenia)
7 osób już odmówiło,
a w sobotę się dowiedziałam jakie wpadki były u dziewczyny która miała wesele w mojej knajpie (zmienił się właściciel), np. na dzień dobry nie było powitania chlebem i solą, bo pan zapomniał,
ja to bym chyba z miejsca zawału dostała :/
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ