Widok

wrześniówki 2008 - 14

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
No wiec przenosimy sie tutaj.

Zaraz lece do pracy, ale w poludnie znow zajrze :)

ciao
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Salambo, może by panu dać kartkę z wytycznymi...?

my też już mamy obrączki - są już gotowe tylko jeszcze je zostawiliśmy bo w mojej mają być brylanciki :) , wczoraj je przymierzaliśmy tylko obawiam się że moja jest trochę ciasna, babka mówiła że to dlatego że jest ciepło i mam palce opuchnięte- mam nadzieje że miała rację bo później jak będą brylanty to już nie da rady ani zmniejszać ani zwiększać. Ale są na prawdę śliczne-takie jak chciałam
w środę jadę do poleczki na próbny :) mam nadzieję, ze będe zadowolona :)

no i chyba czas się rozejrzeć za jakimś fryzjerem w okolicy Siedlec :) nikogo tam nie znam, ale zobaczymy, pójdę do pierwszego lepszego na próbną i jak będę zadowolona to się umówię na dzień ślubu :) jak nie poszukam innego fryzjera :D może akurat znacie kogoś godnego polecenia w tych okolicach?

ps: dziś w końcu podpisujemy akt notarialny sprzedaży mieszkania :) sprzątanie i pakowanie mnie czeka :) szkoda, ze jeszcze nie mamy naszrgo nowego, i będziemy bezdomni przez miesiac, hihi :)

papilio1@op.pl
a nie mogę się nigdzie dodzwonić... ani do dermatologa (dostałam wysyp na twarzy mimo oczyszczania:/) ani do fryzjera a z rolet znowu zadzwonił kto inny i znowu opowiadałam swoją historię i znowu będę czekać aż przyjdzie szef i kolejna Pani coś się dowie w sprawie zniżki, bo ja nie odpuszczę

taki właśnie mam plan :)

wiecie, on teraz jest sam właścicielem (jakieś tam kłótnie wewnątrzrodzinne) i robi wszysto ale to wszystko sam, nie jest w stanie tego ogarnąć bo kto by był, trochę brakuje tam kobiecej ręki,
ale za późno jest juz na jakiekolwiek zmiany knajpy, po za tym tam jest naprawdę piękne miejsce i atrakcyjne cenowo,
pozostaje mi tylko dosadnie powiedzieć czego oczekuję

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
tokio to gdzie będziecie "waletować"? :>
Trzymam kciuki za makijaż, daj znać, jak będziesz zadowolona ;)

umówiliśmy się z właścicielami od których kupujemy, że przygotują nam jeden pokój i tam zrzucimy graty typu meble i nieużywane na codzień rzeczy :) a sami wyjeżdżamy na 2 tygodniue na urlop :) po urlopie 2 tygodnie pomieszkamy u kolegi, mieszka sam, a ma 2 pokoje i nas zaprosił :)

papilio1@op.pl
Dobrze mieć takich kolegów ;) Zobaczysz że miesiąc raz dwa zleci i będziecie na swoim!!

TYLKO NIE DZWIGAJ ZADNYCH KARTONOW!

wiem, wiem ... R. to mi nawet zakupów nie daje ponosić :)))) hihi, z zakupów wracamy ja z torebusią a on z siatami :D

papilio1@op.pl
ależ kombinacje alpejskie :)

fajnie że będziecie niedługo u siebie,
ja tęsknię za swoim mieszkankiem,
chciałabym żebyśmy mieszkali sami, tylko to na razie niewykonalne :(

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

Ja też bym chciała na swoje, a nie w wynajmowanym!! No ale co zrobić... :/

my dzięki Bogu mamy co sprzedać ... (tzn R. ma, kawalerkę w kiepskiej dzielnicy :PP ) i dizęki temu mamy jak wziąć kredyt na większ emieszkanie :) i w końcu będziemy na swoim, naszym, wspólnym, własnym :))) mieliśmy sobie z jednego pokoju graciarnię zrobić a sie okazuje, że od razu dzieciowy pokoik robimy :)

już zbieram klimatyczne gadżety na jarmarku i allegro ... kartonów w naszym (jedynym zdresztą) pokoju przybywa ... chodzić nei ma jak, hihi, meble z BRW już też w paczkach leżą, ale już niedługo ....

klucze odbieramy najpóźniej 20.09, czyli dokładnie tydzień przed ślubem :D czyli tak na prawde to zsczynamy nowe życie razem z nowym mieszkankiem :) alez się cieszę :)

papilio1@op.pl
Tokio... jakbyście mieli się wprowadzać 20.09. to pewnie część z nas będzie się bawiła na weselichach, a Ty będziesz sprzątać i ogarniać :D :D ;)

tak :)))) i pomyślę o was na pewno :) i będe trzymała kciuki :D

papilio1@op.pl
witam po 14
w sprwie pajdy z jarmarku.... skandal.... nie było. tzn w tym samym miejscu co co roku, nie było grilowanej pajdy ze smalcem!!
była za to gdzie indziej, ale nie grilowana i smalec taki sobie, za to ogóresek dobry!!

wczoraj nie miałam netu i nie mogłam się też pochwalić, że i pończoszki kupiłam. BIAŁE!! kupię zapasowe ecru, bo w razie jakbym nie podarła pierwszych to te będą bardziej pasować do czegoś innego.
nie mogę za to znaleść sukienki na poprawinowy obiad. ale ciśnienia nie mam.
jeżeli chodzi o sklep Triumpha, w którym to nie dostałam stanika, to było to w GaleriiB. słyszałam właśnie, że ten w Alfie jest nieźle zaopatrzony. chociaż wątpię, że dostałabym ten mój bo babki mówiły, że hurtownie puste.

hihi, kolejny zakup do odfajkowania :DDDD

papilio1@op.pl
coś mi szwankuje forum ,nie widac mojej wypowiadzi ....

hihi, kolejny zakup do odfajkowania :DDDD
ja sie twardo trzymam i zaklinam pogodę :)))) ma bć ciepło to pójdę bez pończoch :D

papilio1@op.pl
faktycznie skandal ten brak grillowanej pajdy,
a tak chciałam żeby M. spróbował :(

w niedzielę byliśmy w kinie na Mumii, efekty fajne, ale ta technika idzie do przodu, w trakcie nudnych fragamentów (typowo amerykańskie przebaczanie ojca z synem, bllee) umilaliśmy sobie czas całowaniem ;)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

moka też sukienki nie mam!!!! Znalazłam fajne na Allegro, ale trochę się boję wydać 200zł. w ciemno (czyt. bez przymierzania). Akurat sukienka musi być dopasowana, więc czeka mnie albo szycie, albo jeszcze jeden rajd po sklepach :/

do góry