Widok
no właśnie, też się obawiam z allegro.
a przemarsz po sklepach już jako taki zrobiłam.... i nic. (jal na mój gust, oczywiście). bo że tak powiem, z nowych kolekcj jeszcze bieda, a ze starych i korzystnych w miare cenowo, już bieda.
poczekam ze 3 tygodnie i uderze znowu. tym bardziej, że już jestem zmęczona tym prawie 2dniowym poszukiwaniem.
a przemarsz po sklepach już jako taki zrobiłam.... i nic. (jal na mój gust, oczywiście). bo że tak powiem, z nowych kolekcj jeszcze bieda, a ze starych i korzystnych w miare cenowo, już bieda.
poczekam ze 3 tygodnie i uderze znowu. tym bardziej, że już jestem zmęczona tym prawie 2dniowym poszukiwaniem.
my generalnie też na film,
ale jak są takie nudne momenty to trzeba je urozmaicić :))
zastanawiam sie czy iść na ten film REC, boję się że to będzie kręcone taką metodą jak Project Monster, a po tym strasznie bolała mnie głowa :/
ale jak są takie nudne momenty to trzeba je urozmaicić :))
zastanawiam sie czy iść na ten film REC, boję się że to będzie kręcone taką metodą jak Project Monster, a po tym strasznie bolała mnie głowa :/
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
dziewczyny w gdyni wiem, że są z trzy sklepy z sukniami wieczorowymi jeden w połowie świetojańskiej po schodkach przy sklepie z odzieżą w stylu inyjskim i takimi gadżetami- za przystankiem dosłownie. a następne dwa są na dole świętojańskiem, jak miniesz vero modę to skręć w prawo, na przeciw kościoła są sklepiki.... suknie są różne, niekóre hollywoodzkie z kamieniami do kostek itp. inne do kolanek, mniej takie strojne, wybór duży dosyć
Nie było mnie godzinkę i tyle wypowiedzi przybyło ;)
Dziś mam przymiarkę. Kurcze, tyle naczytałam się l tym, jakie chantilly robi przewały,że normalnie mam stresa :(
A co do moich gości, wielu jeszcze nie potwierdziło, ale podejrzewam, że wielu nie przyjedzie.
MOja chrzestna jest chora, więc nie przyjedzie, a wczoraj dowiedziałam się, że żona mojego ojca chrzestnego jest śmiertelnie chora. Strasznie mnie to dobiło. Jakoś tak powoli opada ze mnie radość na to wesele.. :(
Dziś mam przymiarkę. Kurcze, tyle naczytałam się l tym, jakie chantilly robi przewały,że normalnie mam stresa :(
A co do moich gości, wielu jeszcze nie potwierdziło, ale podejrzewam, że wielu nie przyjedzie.
MOja chrzestna jest chora, więc nie przyjedzie, a wczoraj dowiedziałam się, że żona mojego ojca chrzestnego jest śmiertelnie chora. Strasznie mnie to dobiło. Jakoś tak powoli opada ze mnie radość na to wesele.. :(
A Twój dzidziuś będzie potem zasypiał przy dźwiękach horrorowych ;) Jedna znajoma często odkurzała w ciąży, to jej córeczka teraz zasypia jak włączy jej odkurzacz; słyszałam też o przypadku, że mamusia była fanką heavy metalu i dziecko tylko przy tym zasypiało a przy muzyce poważnej wyło w niebogłosy;D
Asia - oni wszyscy chcieliby żebyś się cieszyła, a nie martwiła ich problemami. Wiem, że to trudno, bo też aktualnie mam głowę czymś innym zaprzątniętą, ale musimy się jakoś trzymać i cieszyć tym dniem!
Tokio - na "Sierocińcu" to od momentu jak ta stara baba miała wypadek siedziałam z oczami zasłoniętymi, film do końca obejrzałam przez palce a później wszędzie widziałam dzieci. Pomijam, że strasznie nie lubię filmów, gdzie dzieciom dzieje się jakakolwiek krzywda :/
Tokio - na "Sierocińcu" to od momentu jak ta stara baba miała wypadek siedziałam z oczami zasłoniętymi, film do końca obejrzałam przez palce a później wszędzie widziałam dzieci. Pomijam, że strasznie nie lubię filmów, gdzie dzieciom dzieje się jakakolwiek krzywda :/