Widok

wrześniówki 2008 - 14

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
No wiec przenosimy sie tutaj.

Zaraz lece do pracy, ale w poludnie znow zajrze :)

ciao
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hihihi, od podstawówki nie całowałam sie w kinie :D ale fajnie :)

papilio1@op.pl
tokio napisał(a):

> hihihi, od podstawówki nie całowałam sie w kinie :D ale fajnie
> :)
>
No coś Ty:P Fajnie tak sobie pocmokać przy ludziach:)

tez bylismy wczoraj na Mumii tylko ze my w Gdyni w silcer screen, wy to chyba troche dalej ?:)

moj M. mowil ze to szmira, chociaz 2 poprzednie czesci bardzo mu sie podobaly:) ja sie usmialam bo lubie te glupkowate zarty w Mumiach :)

tokio napisał(a):

> hihihi, od podstawówki nie całowałam sie w kinie :D ale fajnie
> :)
>

Ja za to w podstawówce się nie całowałam :P :D
Też chcemy iść do kina, ale teraz to nie wiem, czy psa samego zostawię na tyle czasu :/

my to się zawsze w kinie całujemy :)
właściwie to się całujemy zawsze i wszędzie, bo ja taka całuśna jestem :D

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
hihih, a my chodzimy na film a nie do kina :))) jak to się mawiało kiedyś

w sumie to ja też uwielbiam się całować ... ale ... jakoś żadko to robimy ... hmmm

papilio1@op.pl
no właśnie, też się obawiam z allegro.
a przemarsz po sklepach już jako taki zrobiłam.... i nic. (jal na mój gust, oczywiście). bo że tak powiem, z nowych kolekcj jeszcze bieda, a ze starych i korzystnych w miare cenowo, już bieda.
poczekam ze 3 tygodnie i uderze znowu. tym bardziej, że już jestem zmęczona tym prawie 2dniowym poszukiwaniem.

my generalnie też na film,
ale jak są takie nudne momenty to trzeba je urozmaicić :))

zastanawiam sie czy iść na ten film REC, boję się że to będzie kręcone taką metodą jak Project Monster, a po tym strasznie bolała mnie głowa :/

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
ja koniecznie pójde!!!!!!!!!!!!!!!!!
maniaczka horrorowa jestem .... nie przepuszczę takiej okazji

mam nadzieję, ze nie jest tylko tak przereklamowany jak Frontiere(s)

papilio1@op.pl
dziewczyny w gdyni wiem, że są z trzy sklepy z sukniami wieczorowymi jeden w połowie świetojańskiej po schodkach przy sklepie z odzieżą w stylu inyjskim i takimi gadżetami- za przystankiem dosłownie. a następne dwa są na dole świętojańskiem, jak miniesz vero modę to skręć w prawo, na przeciw kościoła są sklepiki.... suknie są różne, niekóre hollywoodzkie z kamieniami do kostek itp. inne do kolanek, mniej takie strojne, wybór duży dosyć

Oj nie poszłabym na taki film do kina...
Byłam na "Sierocińcu" to tak sobie nawkręcałam, że cały tydzień mi się wszystko przypominało.
"Rec" może być ciekawy, ale w domku :P

Nie było mnie godzinkę i tyle wypowiedzi przybyło ;)

Dziś mam przymiarkę. Kurcze, tyle naczytałam się l tym, jakie chantilly robi przewały,że normalnie mam stresa :(

A co do moich gości, wielu jeszcze nie potwierdziło, ale podejrzewam, że wielu nie przyjedzie.
MOja chrzestna jest chora, więc nie przyjedzie, a wczoraj dowiedziałam się, że żona mojego ojca chrzestnego jest śmiertelnie chora. Strasznie mnie to dobiło. Jakoś tak powoli opada ze mnie radość na to wesele.. :(

A Twój dzidziuś będzie potem zasypiał przy dźwiękach horrorowych ;) Jedna znajoma często odkurzała w ciąży, to jej córeczka teraz zasypia jak włączy jej odkurzacz; słyszałam też o przypadku, że mamusia była fanką heavy metalu i dziecko tylko przy tym zasypiało a przy muzyce poważnej wyło w niebogłosy;D

Ja urzęduję teraz w Poznaniu, więc tutaj uskuteczniam poszukiwania! Chyba wybiorę się z moim Szymonem... ostatnie wspólne zakupy były bardzo udane, może i tym razem tak będzie.

hihihi, sierociniec super :) najpierw w kinie potem w domu dla przeanalizowania oberzałam :)
mój R powiedział ze sam pójdzie, bo ja w ciąży .... taaa, ja mu dam, nie odpuszcze :D

papilio1@op.pl
Asia - oni wszyscy chcieliby żebyś się cieszyła, a nie martwiła ich problemami. Wiem, że to trudno, bo też aktualnie mam głowę czymś innym zaprzątniętą, ale musimy się jakoś trzymać i cieszyć tym dniem!

Tokio - na "Sierocińcu" to od momentu jak ta stara baba miała wypadek siedziałam z oczami zasłoniętymi, film do końca obejrzałam przez palce a później wszędzie widziałam dzieci. Pomijam, że strasznie nie lubię filmów, gdzie dzieciom dzieje się jakakolwiek krzywda :/

suwaczek mnie wkurza, rolety mnie wkurzają, bo znowu dezorganizują mi tydzień, fryzjer mnie wkurza, bo nie odbiera, dermatolog mnie wkurza, bo nie odbiera, znowu się dziś nawkurzam, bo moje przygotowania stoją w miejscu:(

A mnie wkurza hałas od kosiarki za oknem ;) I że nie mogę się ruszyć z domu, bo czekam na telefon, a z psem muszę wyjść :/

MNie rano wkurzyła jakaś cholerna mewa, czy koczkodan, czy inne ptaszysko, które o piątej rano postanowiło powydzierać się na moim parapecie!!!!!!!!!!!

O 5 rano to mój pies urządził sobie polowanie na pszczołę (czyt. musiałam wstać i ją zabić, inaczej by nie zasnął) ;)

do góry